haha ajdå!

jag som verkligen tänkt städat rummet, eftersom papa kanske kommer hit ikväll! :D:D men då satte ja mej vi datorn , & som vanligt fastna ja ju här :P

så nu har ja ägnat lite tid att leta reda på alla snowboard killar som bor i malung, dom är ju inte helt, fel  kan ja ju lova...
grr!

aja nu ska ja gå & städa måste annars kommer han väl tycka att ja är helt totalt hopplös, attans, love you daddy !

alltså hold on- lazee & neverstore, big fan !

ciao/ clara

deeeep holes in the blue sky

min först alediga dag resulterare i kaos.. oväntat ?!

okej nu blerre deeep shit, för de känns lixom som om jag är ett litet flöte som ena dagen skrapar i stenarna på djuphavsbottnen & sen andra dagen ligger & guppar vid ytan utanför en paradis ö. = mitt liv i en berg&dalbana.

alltså som förklaring har jag min dag , var hos farmor idag , hjälpte henne med lite grejjs honinte riktigt klarade, min älskade myyys farmor . som vanligt när v blir ensamma så snackar vi en massa skit om allt frpn skolsystemet till personer. men de är sånna vi är hon & jag, när vi sitter och knaprar på hennes hembakade kakor.

idag snackade vi för första gången om pappa, eller ja berättade lite om hur mkt ja saknade han, och ja såg ii hennes ögon att hon saknade honom minst lika mkt, stackarn. & efetersom vi snacka om pappa så kom vi in på min familjs förflutna, vilket ör lite som en dimma för mig, minns inte så mkt längre. men när hon snacka börja ja minnas & de ör helt sjukt, känns verkligen inte som om de är jag som vart med om de där, & verkligen inte som om ja levt så där..
det som inte dödar de härdar
, om ja inte haft de orden i skallen under den värsta tiden då hade de nog inte varit så självklart allt idag..
lite jkobbigt att börja minnas de igen , & minnas hur pappa kämpat och kämpat ,

men nått som jag är så fruktansvärt glad och stolt över är hur bra min mamam mår idag ! förändringen är enorm & hon blir bara starkare för varje dag som går , det är så skönt att se henne glad & att hon kan hantera saker som hon brukade igen :) jag älskar dej mamma , faromr & ja snacka mkt om mamma idag med,

sen snacka vi om i , delade visst en hel del uppfattningar... men de känns fortfarande fel att säga elaka saker, fast dom är min sanning. så äre så svårt att tillåta mig tycka så ,

men jag lär mig & jag är så mkt starkare än dig nu,
jag skulle kunna sänka dej på tre sekunder!

glöm inte det!

träffa min farbror, hans fru & barn idag : ) helt galet inte sett småttingarna på säkert tre år! & jamenar från bebis till fyraåring är en rätt stor skillnad, men vissst är dom rinktiga bergmans, haha sjukt de låter men ja tro ja hålle rpå att bli lite släcktlig av mig, and i lööve it! hur som helst, när lasse såg att a var här så kom han fram & gav mig en stoor kram ( fint att min farbror ger mej mer kärleksfulla kramar än min papa som ja tyup aldrig ser) . då vare läskigt nära att jag började gråta kn ja lova, men de skulle kännas så dummt att ja fick lov att verkligen hålla tllbaka dom allt vad ja kunne. va rätt nära att gråta ett antal gånger. lycklig att vara tillbaka med dom som verkligen känner mig & älskar mig & tom visar det !

uppdatering imon mamma villl sova..

sovis // claris♥


bensinstopp!

ja de va pinsamt läge, så de sjöng om det, jag menar ja är inte speciellt hemma på riksan, men när bilen dessutom slutar funka så blev ja lite nervös, slut på bensin va de lilla problemet :P fint jobbat!

vart på dollar med mami idag :D fyynd! hitta tom plåster med leopardmönster! :D & lite döskalle prylar så ja va happy !
sen åkter vi vidare (jag va bilköraren för dagen) till kinesen & käka god mat, & sen vidare till coopen sen hem...  efter den lilla insidenten på motorvägen ;)

igår va vi på 40 års kalas för amandas mamma btw, jätte trevligt ! tack :)

ciao // Claris♥

hel da i solen!

allt kostar pengar, ska man ha kul så kostar det, ska man va snygg så kostar det ALLT kostar! till & med att ha säker sex kostar ju pengar!!! hel sjjukt, pengar pengar pengar, så de är bäst att vi jobbar gpått folk för vi vill ju ha kul på ett säkert sätt inte sant.....!

alltså pga pengarna så mpste ja snart gå & sova & pallra mej till jobbet imon med min onda hals som helst skulle villja ligga i solen en dag till, men nej jag MÅSTE ha pengar, så äre bara...

denna dag har ja vart sjuk, *hooost*, faktiskt sant , feber igår fick synd nog lopv att lämna jobbet tom! :S:D haha rackarns va ledsen ja blev för att ja äntligen skulle så sova ut efter helgens festivlhärj.

men när min hutbulle till mor som hade skickat hem mej från jobbet kom hem så hade hon tydligen glömt bort min sjukdom , eftersom ja då helt plötsligt tydligen skulle tapetsera köket! aja sagt & gjort så gjorde vi väl det, firsttimer dessutom! aja de va väl feber chocken som gjorde att de blev helnice :D för de blev de !

lasse med miss li som förband, kan de bli bättre ???! :D den 30 juli !

längtar tills anders hör av sej & säger att hans ka komma hit , har en underlig längtan efter mina kusiner! eller så äre bara en liten smygande längtatn efter bygggrabbsen som gömmer sig längst nere i magen... ? men ja sakner hursomhelst hela bunten !

& brossan är hos papi, UTAN mej, & ja får tydligen inte ens komma ner, eller får får ja väl men de verkar juinte prisis pepp på det, fick kämpa till mej den sär efterlängtade kramen i tisdags.. BAJS! han ska få va med pappa i helöa 3 veckor, ORÄTTVIST!

telefon bekymmer , behöver verkligen köpa en ny mobil nu, men vilken ska ja välja? svåårt kan lixom inte bestämma mej, men ja vet ju iaf vilka funktioner som ja vill ha men inte vilka som är viktligast att prioritera så att säga.. hm , mycket pengar äre ju dessutom villket innebär mer tråkigt jobb :(

ciao nu ska ja soooova ( <3 ) puss / claris♥



p.s bara tvungen att lägga upp ett affro kort , gillar krullet lixom ;D
d.s


PEACE AND LOVE MINNEN -08

svanen <3 haha



<3 <3 <3


RSS 2.0