jag bangar på min egna idé

åååh sopa! jennie va sugen på putte, men när ja kolla upp spelschemat så såg spelar ju simon klockan 18.00. lycka till att hinna se han clara. så istället blir de nog at följa strömmen ner i dalen, och kolla på nallen. men nästa lördag den 8/8 så blire simon (!), i stockholmo. väldigt trevligt gratis och allt. och nu hittar ja ju ner dit ;) höhö. nått mer som hade vart lite trevligt är ju robyn och lily allen. tål att funderars på. kryssing och utomlands resa på det och jag är lika nöjd som pank. men vi skulle ju njuta av livet här och nu. don't forget!

ses ikväll då homies! / cb♥


bara en sak till innan ja somnar

linas mamma är en klok kvinnna, kan vara hon som satt grillen i huvudet på mej. ni är ju unga njut av livet är och nu, istället för att vänta på framtiden. typ nå sånt sa hon. för sant för att vara bra. inte alls roliga ord, men okej då. vi ska börja leva här och nu. kan ju vara en både bra och rolig grej. godnatt!♥

-

nu ska ja skruva i nya glödlampor och lyssna på simon. han har golvat mej igen, låten är underbar, "high class tjejj" på repite, jopp.

dansa som om ingen ser dig.

älskar orden, suger in dom som om dom vore saft. lev efter orden clara. du kan klara det. du kommer klara det. ingen fattar ingen förstår. men nu känns de som om de är dax. på rikigt. nu har jag väntat och nu är ja redo, kanske inte helt men nu kommer ja palla med trycket. fattar lite mer och lite bättre nu. nu står ja på egna ben och har förhoppningsvis kraft nog att stå kvar när stormen kommer. men de är nog den jag är rädd för. stormen. men efter stormen kommer lugnet. och gräset kanske är grönare på andra sindan. för på den hära sidan äre mest ruttet och brunt gräs. lite som en enda sörja. fint ord sörja. mycket bra i de hära sammanhanget. lite lagom kladdigt och svårt att ta sej ur. så ja har funderat ut ett knep. om ja tar i ordentligt så att ja lixom har lite marginal, då då borde ja ju inte krachlanda i geggan igen? då borde ja ju komma över till andra sidan? om ja tar ett rejält skutt. då snackar vi en rejäl förändring. skönt.
så får det bli men varifårn kommer kraften?  bara det lilla steget kvar nu.

//cb♥

bubblan tur och retur.

gårdagen, ja vi hade ångest, ja vi bor i dalarna, och ja vi gjorde nått åt det. vi fick så vi teg lajni och jag. äventyr ville vi ha och de fixa vi. börja med att ett par övertrötta tjejjer var lättroade. hälsa på simon i 0243, käka lite mat, putte kika förbi och blev övertalad. vi hade kläckt en as bra idé ( tyckte vi då ). vi va ju festivalsugna. men eftersom en viss girlie jobbar så kläckte vi idéen pride i stockholm istället. så  vid ett inatt hämta vi lite grejjer varstans och packa in oss i bubblan. sen drog vi. sällskapet i där bak somna i hedemora. vi pladdra väl på i famsätet. vi hamna iaf tillslut i jacobsberg. sova på gratis-parkering. fiiint. inte fiiint att sova i bubblan. men nu har vi testat de med! vakna efter en stund, lagom mysigt, inte pepp på att trängas med massa nollåttor, så vi rulla hemmåt igen. fin natt i stockholm. helvärt! bubblan har vart vild, maxat den i 120 km/h (!!) och  hittat nya kompisbilar. den är fin min bil och den går som en klocka, me like. lagom sprängd idé med galet sprängda personer.

// clarabella♥

ingen solning här inte.

hade en mycket trevlig tanke innan, soola, hette den. inplanerat solande i solarium. men sen lyssna ja på mitt älskade p3. och nu har dom ändrat "solrisken", förut fanns de risk att få canser om man solade. nu är det typ säkert att man får canser. alla som börjar sola solarium innan dom är 30 ligger risigt till. och så vitt ja vet så äre ca. 12 år kvar tills ja fyller trettio. ( galet läskig mening! ska ja ha barn hus och vovve innom tolv år! jag håller på att bli en gamkärring!!!) iallafall så blire de då ingen solning för mej idag. synd varför kan de inte vara så att de motverkar cancer? jag älskar sol och att va brun. de är min melodi, kan va nå sånt som driver mej utomlands i framtiden. men nej nu blire brun utan sol, jag ska bli proffs! utan cancer. annars så har ja panik. eller lite ångest kanske ja borde säga istället. jag vill till putte i parken. nu, nu,  nu! de börjar idag. ja har tjatat om de i en evighet. och nu sitter ja här. och inte i ett tält på en lerig camping. och som det är nu så skulle ja byta ut min mysiga säng mot en lerig camping på sekunden. utan att tveka. men på fredag åker ja nog dit iaf. vill verkligen se norrsveden. bara göra nått. innan jag blir helt vild. de är ju nu ja har min semester som skulle va fylld av bus. vad gör jag? sover och försöker plocka blåbär. vilken semester! igår kväll/natt var vi i rättvik. vi ragga runt i bil. skratta och snacka. morgonen va underbart fin. en sån som ja skulle ha delat med dej ditt as. no more hard feelings. vad häder idag då? jag vill göra nått innan ja blir galen och helt vild.

nu ska ja göra nått? / clarabella♥


blåbärsplockarn är hemma.

vi plocka kanske en liter. nu fattar ja varför blåbär är så  dyrt i affär. ett heltidsjobb om man ska få en hink. vi fick ihop 1 liter på lite mer än en timme på två pers! men mysigt vare och lungt vare. mamma om ja fick en miljon så skulle en sommarstuga till dej nog stå högst upp på listan. skulle ha gått med flickorna, men mörkret hindra oss. hamna på johannies golv ist. satt där och snacka om allt mellan himmel och jord. typ där ja befinner mej, inte helt nere på jorden, svävar lite ovanför tror jag. mest hela tiden, där eller i bott. bara att välja. siktar mot stjärnorna. lika bra de. och tror fortfarande inte man kan va själv om att känna så hära, men nu skiter ja i det och stänger av. går det ens? värt ett försök. annars hamnar ja på botten snart, for real. se de possitiva i det hela, trodde ju att ja va känslostörd där ett tag. men nej visst kan jag få lite smak av den där smultronglassen, det går bara man hittar rätt. och de tänker ja hitta, förr eller senare. men vill ni veta min nya taktik? 11 månader kvar heter den. nästa månad 10 månader kvar. läskigt. men ändå lite härligt. alltså finns de ingen anledning att inte leva fullt ut. liten grej som kan funka. imon borde ja ha puttsat bubblan och dragit till rättvik. men en miljon bilar, trångt, folk överallt, ingen radio - njaaa på den idéen. dessutom så är ju varje dag en
crousing för oss, vi glider ju alltid i finbil. nu blire kudd-dejting.

natti natti! / clarabella♥

new soul baby

på väg ut i skogen, ska plocka blåa-bär med min systeryster. precis nått så där övermoget tråkigt som ja längtat efter. kasnke kan passa på att tömma hjärnan där ute. bara andas och njuta lite av lugnet. japp så fåre bli. bra låt! p3 är mitt liv, inte långt ifrån ialla fall.

hejs / clarabella♥


nöjd_tjej

simon norrsveden gillar ko-namn, eller iaf mitt ko.namn tydligen. hihi förlåt att ja är bäng. men ibland äre bara nå sånt litet som får min dag att bli underbar! nått litet som att min husgud lägger märke till mitt namn. fint liv. hela min dag har vart fin. umgåtts med linafina. efter vi käkat frulle somna vi visst en sväng, de är bäst att vända på dygnet. vi gillare skarpt. efter de så fick lina abstinens efefter sitt jobb och hennes längtan efter pyttipanna tog oss ner till konsum. efter de var vi duktiga och gjorde pyttipanna, ägg och sallad och rödbetor. gott och visst skulle vi klara oss på egen hand, jajamensan (lägenheten) fattas bara..   nu sitter ja och ler åt livet. poet clara. nejmen de kanske inte är så farligt med allt ändå? man måste bara lära sej handskas med problemen. visst de finns mycket ja skulle vilja ändra på. visst ja kanske inte alltid vill bo just här. och visst ja kanske inte alltid vill se ut så hära. men vet ni vad? ja tänker gilla läget. och just nu håller vi på att kläcka sjukaste idéen någonsin. jag lovar.

puss / clarabella♥

hokus, pokus - byt fokus

fiiiint väder. näääj inte de heller. och andra semesterdagen. jag vill till värmland mer än någonsin. putte i parken come and get me typ. synd att ja inte riktigt hållt kontakten med värmland eller kanske lika bra men ändå. jag vill till putte. putte, putte, putte. försöker byta fokus. de går så dära. ungeför var tredje minut ploppar de upp gamla bekanta tankar som ja inte vill tänka längre. it's over. kommit på att ja kan ha missat en del viktiga små detaljer. bara att kolla på mej själv. vilket ja gjort. och nu äre över. över över över. och på lördag så är de lindh i 0243, och jag är glad. bvarja liten grej som betyder mindre borlängeaktigt är vi glada över right?! igår vare iaf kina me lina. höhö rim! vi käka tills vi rulla ut efterrätt och allt. sen blev de tjejjfilm med en del sköna komentarer i. sandra hakapå efter ett tag, och då gjorde vi henne med facebook. den gilla vi! och sen så dog ja av skratt igår. på ett bra sätt. har ju suttit och funderar över hur många människor de finns häromkring som man inte känner som man antagligen skulle gå rätt bra ihop med. och ja har ju snackat en del om de dära, och vips så inser man att de finns fler sånna i lilla gustafs. haha glad blev jag och ganska paff över att nån lixom tog uórden ur munnen på mej. min komentar en halv dag innan ; `lina kan man skriva på facebook att vi borde lära känna varandra?´. gillar läget. nu sitter ja med lajni i 0225/säter och käkar frulle. imon ska ja plocka blåbär och senare idag kanske glo på film med töserna.

see ya, lav ya / clarabella♥


tipsie

haru leg? öh, nej ja glömde de i väskan i bilen. kan du hämta det? öh nej min kille har den han är och köper öh, en altantvättare. sååå ni kommer in på krogen mina kääära vänner, try it!


tiden läker allt och kanske tömmer hjärnan med?

ett år sen igår och nu skiter vi i dehära. gone gone bye bye. och någon behöver också ta och skaffa sej ett nytt liv. planerna hopar sej. grejjen är bara att göra verklighet av dom. hur ska ja klara mej själv? jobbit. och nu tänker alla men hallå clara du är ju själv. ja de kasnke ja är men inte i min hjärna. den är full och full och fullast. men nu ska den tömmas. kom föresten på igår att jag nog igentligen är förhållande typen. de va bara de där men att hitta den andra halvan, nån som inte kväver mej. bara en liten parantes. eller de kanske ha lite att göra med allt. tömm hjärnan var det ja. känns som om ja bara sncakar en massa skit. sluta tänk och lev kanske vore nått? jag behöver boxas, ska leta på nå ställe på måndag. få slåss lite och få ur lite av all jävla skit som sitter fast, blir lite impulsiv kanske? igentligen vet ja precis vad allt de här kommer ifårn. min lilla upptäckt nyss. jobbit. och igår vare ju trav med la familia, eller familj och familj. jag och majsan satt och snacka hela kvällen eftersom resten av dom sncka trav och de fattar ja absolut ingenting av. sen skulle dom ju skjutsat hem mej? men de strunta dom ju tydligen i och stack istället? nejni på mådags ska ja och si´s ut i skogen och plocka blåa bär. sen ska ja fylla resten av mina tre veckor med massa bra saker. på fedag spelar norrsveden på putte, ja vill dit men tusen kronor för 30 min ? fina fisken. precis vad ja slitit för. nej nu ska ja ta tag i min kväll och hoppa i duchen och sen dra på mej klackarna och sticka till stan. känner för att glänsa lite, lite som att fira ett nytt liv? ett bättre liv med fler möjligheter. flyg och far. ( inget ja ens kan hindra om ja vill ) och ja tänker då inte jaga nå mer, du är begravd av bollar, alla bollar ligger hos dej, och det är jag som har kastat som på dej. duchen nu sen ska ja och pinglan käka kina sy och glo tjejjfilm. fin kväll, utgång hade vart toppen men mn förkylning tillåter de inte... f**k.

ha en fin kväll nu guys / clarabella♥

pinglan får semester imon!

yes yes yes imon smäller det, då blire semester för hela slanten.en viss liten brud är nöjd. skapligt nöjd. helst när ja vakna med dunder ont i halsen och örat i morse. fast iof så har ja ju haft den fysiska lilla motgången hela veckan. bara inte velat inse det. men i morse vare drygt, så drygt att ja inte ens orka bry mej om att skynda mej. vilker resulterade i att ja kom 10 min försent. plus nån minut. men ja menar ja har valt rätt företag för sånt, haha a vart en timme sen idag och 20 min igår. och vi väkte p i måndags. fint gäng, japp. en galet nöjd och glad jag får antagligen komma tbx och ha apu i höst. nöjd. annars så hare inte hänt så mycket sen sist. eller falun igår med mina brudar och feber(?), ja mådde galet kasst iaf. jobbigt värre. förklyld eller sömnbrist, både och? de blev en myskväll iaf. efter lite tjat. inte likt mej men har ja nått att förlora? kan be bli värre? nej på båda. därför gör ja lite som ja känner. är lite rak på sak och försöker förstå. kanske är ju dum-i-huvudet som inte fattat än. gett mej och bara gett upp. kanske inte. inte så konstigt att ja är förvirrad heller kanske. har du svar hör av dej typ. men de var väl att hoppas ör mycket, för den dagen kors i taket på den. så ja får väl tjata eller sicka en platta öl. fyllesnackarn. nej nu ska jag sova. känns som om de inte kommer vara övedrivet svrt att trilla in i djupaste dvalan. måste va pigg tills imon, beredd på krig, kan bli fajt. ska vi slåss lite eller? eller tänker du hålla masken hela kvällen och flotta dej genom allt? de är frågan, jag tänker iaf va pepp. ja ska få träffa hela min andra halva av familj för första gången tsm på tre år. inte illa pinkat. rätt roligt ändå kan bli komiskt. som sagt kanske ska skratta mej igenom de hela. allt blir ju så mycket lättare då.¨

nu äre bums i säng amigos, hare loverly! natti / clarabella♥

du säger att du är stark.

hard work idag, lyckades lura både mej själv och a att de bara var lite jobb kvar. en lyckotanke kom, vi slutar tidigt. bullshit. men 3 minuter i fyra satt vi i bilen. då strunta vi i resten och drog. satans täckning. hur mycket iq krävs det för att täcka lite saker med tejp? det är inte precis en utvecklande syssla. tror ja är på väg lite uppåt igen. dessutom kommit på varför ja sovit över varenda morgon den senaste tiden! klappträt jag har väl lyckat pilla lite extra på luren och lyckats stänga av snoozen. inge bra. för de skulle lätt kunna resultera att clarabella blir av med körkortet, och de vill vi inte händer. för ja har redan drömt det en gång. hade sån ångest att ja nästan grät när ja vaknade, innan ja samlade mej och insåg att ja bara drömt. så nejtack inge mer översovning och absolut inge bli av med körkortet. absolut inte. annars hare vart en hyfsat fin dag. förutom att ja misstänker en kommande förkylning. men näj ja vägrar på den med. bara 3 dagar kvar nu. sen är ja fri som en fågel. och mitt raggande av folk till putte går segt inte en endaste som han eller vill. eller antingen så vill dom inte eller så kan dom inte. men vi får ju inte missa simon... gissa vad ja gjort idag? tagit tag i mitt liv genom att sova middag. mycket mycket fint tidsfördriv.

nej nu ni kanska ja ska vara lite glapptjäft annars fortsätta ta tag i mitt liv genom sömn. / clarabella♥

säger ju att han kan de där med texter den där mannen

Du säger att du är stark
Att du har vart igenom det här förut
Du kommer fortsätta
Det finns inte mycket mer att säga nu

Vi två hör hemma
I ett rum med inga andra
Om jag var tio år yngre
Skulle jag inte behöva dig längre

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid

Jag kommer inte älska dig
För resten av livet
Vill inte leva med tungan hängades utanför
Och tycka synd om mig själv

Jag kommer inte höra av mig igen
Och jag kommer inte ta skuld
Så säg det och få det gjort
Det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid

För en lång lång tid
För en lång lång tid
För en lång lång tid
För en lång lång tid

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför vi måste vi såra varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid

För en lång lång tid
För en lång lång tid

inte okej

okej okej ja vet att ja just nu inte alls gräver efter guld, jag sjukner rätt stadigt. i kurs mot kina typ. men mitt huvud hurts, de är som mossa som spräger där inne eller de känns som om de möglat sönder.sen blir allt sååå mycket bättre när smörpaketet ringer, åååh va underbart allt är ibland. fuck you , och håll truten. du fejkar ändå bara, visa ditt rätta jag så kan vi slåss sen. och sluta förstöra allas liv. snälla? helst mitt, i don't orking bry mej om dej och ditt babbel, ändå gör jag det. såå håll klaffen och sitt där i din misär, du kan dessutom skylla dej själv, för det är du som skapat det. nu känner ja men dum, och kanske lite elak. men de är ren sanning, de du gjort mot mej och den som räddat mej genom allt de kan ja inte förlåta dej för. sorry. sen kan de ju alltid va trevligt att catch up med gamla bekanta, särskilt när man bott med dom i ca. 3-4 år. men äre fullt av skit så kan man ju lika gärna låta bli. ja blir ju inte att må bättre för att ni dränker mej i smör för att sedan bränna mej över öppen eld. allt för att de ska svida lite extra. upp högt som fan och sen ner igen fortare än att man hinner blinka. och jag tänker inte följa med på nån mer sån där åktur, nej om det är så, så står jag faktiskt hellre bredvid och kollar på. rädda de som räddas kan. och jag tänker inte ta livet av mej, vill ni må dåligt och sitta i misär varsegod, men jag har faktiskt ett liv att leva. och jag tänker leva det på mitt vis. med långt hår till och med. fattar inte hur ja kunde, hur jag stod ut, men man blir väl blind antar jag. och nu har jag öppnat ögonen, jag ser allt, alla färger och olikheter, och ja tänker knappast blunda för dom igen. sorry but that's not me. kanske borde länka er till de hära stället så ni kan se allt ja hasplar ur mej om "er", men de är nog ingen idé, då blir väl socialen och hela patrasket indraget. ja menar är man överdriven så är man, och intalar man folk att dom mår dåligt så gör dom snart det med. helst barn din j*vla idiot. förlåt för alla fula ord men ja är lite små arg, blir ännu argare när ja tänker efter så därför skiter ja i det. tur att ja hittat en ny låt, den blir nog räddaren idag. den är verkligen min stil. man kan inte sluta le. sånt ja r i behov av just nu känner jag. i massor. en kram skulle sitta fint med, men då får man brännsår. nu ska en viss jag lyssna lite på muskik, bli a v med möglet i  huvudet och sedan försöka städa rummet, tusende gången gillt snart.

hare underbart. / ClaraBella♥

var är min mp3? jag vill fylla den med musik och ut och gå, men justja de va ju olagligt, synd!

okej, down

vakna 5 i halv 7 i morse kä nde genast för att ha lite fysisk smärta så att ja skulle kunna krypa ner i min sämg igen med gott samvete, men nej de enda som infann sig var ett huvud stort som en vattenmelon. och ja vela inte ljuga för de är ja kass på ändå så ve va inte ens ett alternativ. så as sur och arg satte ja väl mej i bilen så fick mamma skjuta in mej. som toppen på de lilla berget så spöregna det. de fortsatte regna ända in till falun, och när p kom så fick ja och a våra önskingar uppfyllda, vi fick åka hem! gött mos, tog frimabilen hem och sooov. bästa på länge. just nu ligger ja i sängen och snackar med en hyfsat chockad tjejj, haha de finns nötter och sen finns det nötter. själv samlar jag kraft för att börja storstäda mitt så kallade rum, för just nu hittar inte ens jag mina saker , jobbigt.

see ya! / clarabella♥


it's a hard fucking time.

nu tjatar jag, men det gör ont. fruktansvärt jävla ont.vad har ja gjort för fel, varför kan de inte vara lika lätt för ? bajs, skit och alla fula ord i världen.och jag är arg, arg för att inget blir bra nån gång och för att de inte är meningen att nått ska gå smärtfritt. och som grädde på moset, så ringer den där borttappade pappan och säger att dom tycker vi ska ses på fredag, dom hade tydligen kommit på att hela familjen inte vert smlad sen 2006. bra jobbat. får se om ja pallar trycket eller om ja blir de svarta fåret som sviker. men pallar inte med allt smörande, all falskhet. nej ja vil hel enkelt inte sjunka så lågt, sitta där och fejk le bara för att ni ska bli glada. ja vägrar. nej om ja åker dit så blir det i 10 cm klackar och kort kort, och långt hår. åh dom kommer hata mej från första stund, kanske lite de som är tanken. jag vill bråka och skrika lite, få dom att fatta att jag inte gillar hur dom spelar sina spel. lite pay back time, vara den där satungen som dom påstår att ja blivit. kanske ska bjuda brossan på en cider med? åh, idioter jag blir bara så matt. jag saknar er men snälla va lite for real och inte så jäkla fasadiga, via era rätt jag och lämna smöret hemma så kanke de kan bli en lyckad återförening. en emo, en tokkärring, en hjärntvättad, en snorunge, en grubblare och en stark. (jag står för grubblandet.) det gör ont allt gör ont, fan. de lixom ligger kvar som ett stort brännsår över hela kroppen. det värker. jag är märkt. inte för livet men ändå. vill inte jobba imon nej nej nej nej. de skulle ju regna, hoppas de spöregnar. 

nu ska ja ta min tunga skalle och krypa i säng. puss och sov gott / Clarabella♥

slowdown and dance with me

åååh allt händer på en gång, japp japp japp. men de är så ja vill ha det full fart, helst i så högt tempo att tankarna inte hänger med, impuls är grejjen. fredags vare ju iaf premiär crusing, och ja kan säga den första kvarten av mitt crosande höll ja på att dö av rädsla, skitläskigt.j ja är väl medveten om att sveriges-värsta-bilbörare gladerligen ger mej ett medlemsskap, och att ligga och krypköra i uppförsbacke med jämna stopp  ( vilket medförde rullning bakot, start i backe ♥ ) med en högblank snor dyr bil bakom var ju mer än lite nervkittliande kan ja ju säga. men nu är ja kung på att krypköra. och extra nice när man har egna trafikpoliser som stoppar trafiken, haha.  7 pers fick vi in,och visst hade vi fått in en liten till? haha trångt och galet, galet roligt. efter det lyckades en viss jag bli väldigt billigt i fylledrift, mamma har sagt åt mej att ja ska bli mer ekonomisk, så ja tänkte om ja inte äter, sover och så, de funka! dessvärre så tog det typ 10 sek att inse att ja inte alls trivdes så bra utanför sibylla som ja mins. nej ja gick runt där och kände mej som fjorton, och de var inte kul. nej ska man härja på sånt där så ska ma va max 15 eller över 35. japp de är dom åldrarna som de inriktar sej på.  men om vi bortser fårn fjortis känslan så vare helt kanon. blev smikad på makeup store igår också. sminkningen va great, äntligen kanske jag också kan fatta nått av alla små burkar och grejjer. han va galet duktig iaf vickas morbror, och snygg blev jag, så nu har ja lite nytt smink och lite nya skills. nu blire soootning. och de vore ju synd på en så snygg sminkning om vi inte hitta på nått på kvällen, så då drog vi till säter. desvärre hade ja ju vid de laget sabbat sminkningen..  men vi and the boys smög väl in i öltältet, duktig tjejj glömde sitt leg. efter lite knas så blev det daaalen, haha inte alla som gjort bomben i säterdalen finnäs! och jag hade trosor på mej bara så att alla pizzabagare vet. fen kan väl ett ord som börjar på j och slutar på ävlar sammanfatta resten.

nu ska ja städa rumet, de behövs / Clarabella♥

vart tog luften i vägen ?

slå mej i magen vettja, allt försvann på en sekund, okej poeten ta och ducsha av dej deppet nu och bli lite party. borde vart i säter redan men ja istället sitter ja oducshad på mitt golv och häckar... okej du vann, ja ska mosa dej, en vacker dag kasnke jag kör äver dej här utanför. håkan texter är guld, alltid! en liten parantes i livet är att lasse lindh spelar den 1 augusti i borlänge, happy girl om ja inte sitter på putte i parken då vill säga , och de gör ja väl hoppas ja! ja ska dit nu mer än någonsin!

ciao biaaatches! / Clarabellan♥

as

my new phonie!

idag kom den, min rosa nya darling. den glänser and i love it. konstigt? njaäää. blev dock lite frustrerad när ja inte fick bort baksidan så ja kunne få i batteriet, och eftersom instruktionerne stog endast på franska så kollade ja enbart på bilderna. fint med lite fantasi. sen när ja väl fått igång den, ja så är väl hela telefnen fransk! fiiint tänkte jag, äntligen kan ja ha nytta av mitt halvår i av franska i sjuan, eftoersom jag inte alls bara minns ett ord, vilket är hårtork. och det fanns så klart inte med i menyn. men efter lite vilt tryckande så hitta ja svenska. mycket nöjd jag kunne sedan kolla igenom telefonen och förstå vad de stog. jag är helnöjd!
resten av dagen kan beskrivas som en typisk bajs-måndag. började med huvudvärk, bakis (?), magont  och sendan en rejäl dos trötthet som toppen av berget. fint att ja inte va den enda som va paj i skallen idag, alla va sega, vissa kom inte ens till jobbet, festivalandet tog visst lite hårt, haha. man blir inte så rädd att bli gammal när man umgås med dom där nötterna hela dagarna. nu äre jag som ska plocka ihop disken så lära väl göra det då, dax att clarabellabergman börja hjälpa till lite mer kanske? skulle tro det.

hejs! / clarabellan♥


,

bränd , du.

living the dream

man kan ha fina idéer och man kan ha mindre fina idéer, igår mixades det en hel del. men det känns som om det blev flest fina idéer ;) galenkväll! galen dag! galet! eller de kanske börja redan i fredags? kanske de kanske. då va vi iaf hos camillas boi och hade trevligt. go tjej de där! aja eftersom min lilla emopingla jenniebenniebus ville ha cheeeesurgers så blev det donken ist för flamman, haha donken vs. flamman, vi körde donken. sen blev dej skjuss hem med ett gäng glada grabbar. igår morse ringde lina coh väkte mej och fråga om ja var vaken, nu är ja svara ja. pallra sig upp och härja runt lite sen vidare mot stockholmsstad (!). tre mycket nöjda tjejjer i bilen måste ja säga. sen cykla vi mot stationen och den gratis parkeringen!!! sen bare av mot stan och shopping. och shoppa gjjorde vi. nu är ja pank. galet va grejjer de blev. vi va nog i risksonen för lyxfällan eller nått liknande drä ett tag, men vii gillare! sen drog vi hemmåt, lagomt vild färd men inslag av julmusik, emelies family, melodifestivalen 06 och volleyboll. ni är sprängdast. sen bare av mot falun (satan att vissa pinglor är snart fyllda 18, de är bara det att vi inte riktigt är där än....) och etage, hettsdrickarna blev ja och emelie, men vi klara oss fingemang och hade gör kul med alla gla och goa människor. bra stämmning, me love. värmland, haha. lite typiskt? japp japp. men ja menar putte i parken here I come. sprängdkväll. fyllesnackarn clara var även hon i farten, bara hoppas att glapptjäften inte var påkopplad. sen efter allt de roliga så kommer de ju oftast en mindra kul grej, så även igår. idioter och puckon finns de gott av och dom träffa vi igår. vilket ledde till att min stålkvinna emelie for in en vägg och de inte alls blev kul. fint att det är billigt med taxi ialla fall hönni! precis va storshopparna behövde. bajs. men tillslut hamna vi hos fredrik och sov där. en dag i mitt liv i korthet, dream on, tänk om alla dagar kunde va som den! tjej_91 skulle vara mycket happyfaced då. aja vi fick iaf ner och lukta på stan igår, behöver ja säga att ja trivs som fisken i vattnet? tänk att bara kunna kila förbi ica och köpa en mjölk och sen gå raka vägen hem. kommer gå att le hela vägen hem that day. nu ska vi snacka framtid, eller nutid. avslut igår, och tror fasen att de verkligen kan lyckas denna gång. känns riktigt bra och känns som om ja äntligen insett att ja inte kan, kan slösa bort så mycket på ingenting. för det är ingenting. och jag gillar inte att vara en av tusen. sorry.

ne nu ni ska ja kanske ta och ta ännu en  power nap, eller kanske försöka få in lite bilder, om min darling till bror letar rätt på sin sladd.

hare bäst, eller hare som ni förtjänar, en bakis dag som denna / Clarabella♥

jag tror visst att de regnar en aning,

ooh ja, visst regnar det rejält med! regnat konstant sen ja klav upp klockan halv 6 imorse. göttmos, or naat. börja morgonen bra iaf, körde vilse i falun utan mobil och med aslite bensin i firmabilen, goodwoork claris. satans enkelriktningar, dom sabbar allt. men tillslut hitta ja hem till han iaf. sen vare jobb till klockan tolv, då va vi klara med golvet i h-bo. och eftersom regnet inte gav sej så vare bara att åka hem, så de gjorde vi. kanske inte blir jobb imon heller, hoppas lite på att de inte blir det, men ändå. aja de blir som de blir. har sovit och myst hela dagen sen och kramat sandy hejdå, hon dar ju till spanien imon.inte alls avis nej nej, bara ca 30 graders skillnad åt de bra hållet och så där. fint för dej hälsa spanjorerna! för mig blir de nog utgång imon och sen stockholmsstad på lördag. fin fint! äntligen lite distans till 0243, även om de bara blir för en dag. ååh nu vill ja till usa, hoppas dom hör av sej snart :) en anna sak som ja väntar lite på är min nya phonie, the pink one. men nej den kommer inte te gustafs. den är skickad iaf så nu äre de bara att vänta, så ja väntar väl då :) just nu sitter jag och ränsar ca 14 liter jordgubbar, gött, äter väl upp var 5. om dom inte är mosiga, mår rätt illa för tillfället men de är den enda sommarkännslan som finns just nu, gernat öser ju som sagt ner. pisse-blöta-ylle-tröja. aja nu lära ja väl resna klart om ja ska få sova nångng, ifall de mot all förmodan inte skulle regna imon när ja vaknar.

see ya, and sleep tight! / Clarabellan♥



håkan är min husgud för tillfället

gissa vem som fick ta firmabilen idag då? ;)

yesbox jaaaag! höhö, förvånad över att han våga låta mej ta den. haha han börja nog fundera han med sen, haha mongojag kan inte köra disel, kärringstop överallt, och då menara ja överallt. vuxen_tjej jobbar själv och tar firmabilen. haha! aja nu är ja as_trött_tjej som ska åka till the candy store och köpa godis sen dra till säter och kolla harry potter med harrypotter nörden lina. jag lär ju försöka inse va som är såå bra med han nån gång... ;D fin dag påjobbet, lite att kolla på, haha, nöjd.


svejs/ clarabellis♥

uppdate, ja fega ur på potter och hamna på golve bakom bordet, tror inte nya filmen ens är att tänka på..

man lär sig nått nytt varje dag.

varje dag lär man sig nå nytt, och dagens lärdom har varit golvläggning. göörkul, och skapligt paff jag blev när ja insåg att det var jag som skulle lägga plattorna. jag menar, läskigt, jag hade laggt ca 2 kvadratmeter innan, och nu har jag vipps laggt ca 20 kvadrat ! wohooo. kul kul kul, de va faktiskt kul. så nu är ja trött i skallen så de bara sjunger om det, mycket ny information som landat där idag må ja säga. och ny mobil är på väg med, gött! en ny rosa liten samsung.

adios amigos! / clarabella♥


bra dag i dimman

idag har ja och lajni vart på äventyr i 023. har tex parkerat i parkeringshus  för första gången, vi ställde oss högst upp med utsikt över hela falun, tor vi fick betala extra för utsikten men da vare värt. tröstshoppat lite enligt lina, haha galet bra person den där lina. vi har fyndat oss igenom dagen iaf, mycket bra, kaaaaap! dock har jag befunnit mej i en liten bubbla under dagen vart allmänt väck men de är sånt som händer mej ibland. haha annars har helgen vart bra, fick ju va ledig idag tom, lycka! men jobb imon, förhoppningsvis ledig torsdag ch fredag. jag vill till hultsfred! nu nu nu nu! attans osissäger ja bara, sen vill ja tattuera mej med. och de blir! ska bara fixa resa till turkiet och fixa putte band seeen blire livet!

aja nu ska ja soova, puuuss! / Clarabella♥

känns som en bra grej.

nu äre betalt lite av de iaf, första avgiften, är ja på väg nu ? lite iaf, nu gäller de abra att bevisa att ja är bra nog att anställa, och bevisa för mej själv att ja kan snacka engelska.! wiihoo! nöjd tjejj med pirr i magen!

gött-liv! / clarabella♥



dax för lite spontana äventyr tycker jag!

läge för dreads?

just nu skulle de inte göra mej ett dugg att bli lite hippie, dreads, inte ducha på en månad, röka konstant och va almet go och glá. lite relex så att säga, njuta lite och inte hettsa så mycke, gött skulle de va, japp japp. men de blir inge dreads och de blir inge nytt 70 tal, synd clara. bara att kriga på och försöka finna sin lilla väg här genom livet. just idag har min väg vart full av brännässlor, hela bena är sönder "brännda". ont, fattar precis varför ja hatade dom som liten, gillar dom inte nu heller. just nu ligger ja här och är lite rädd för mej själv, men om ni lovar att ta mej för den jag är så kanske jag också kan ta mej för den jag är. men just nu vet ja inte vem jag är. eller jag har en aning, men är lite rädd för kaoset, eller nej de är ja inte vet bara inte hur ja ska kunna hantera det. för ja kan inte bråka, eller bli arg eller ja kan väl bli irriterad, men hela den här bråka skrika grejjen den är ja kass på, blir mosad på mindre än ja va ska vi säga 20 sek?! anliedning, att ja aldrig lärt mej, med två konflikträdda föräldrar så äre lite svårt att lära sej sånna saker. och nej ja menar inte att ja tänker ställa till med bråk eller att ja ens vill det. de va bara en liten parantes. jag orkar inte de är som om nån dragit ur ploppen, de är det ja är rädd för, känner inte igen mej själv. men övning ger färdighet och hey jag är ju rätt ung, så ja hinner väl lära mej tills jag är typ 23. dax att leva mitt lilla liv on the clara side of life. och för att snacka en sista gång om dej, så är jag värd nå så galet mycke bättre än dej. och haru inte ens mod att tala sanning, ja synd om dej. du har haft ditt jag är på väg ja lever för framtiden och du för det som redan varit. där har vi skillnaden mellan oss lilla vän. jag vill frammåt och du vill bakåt, och om jag kan va mysko och krånglig när ja snackar så har ja då blivit slagen med hästlängder. så bye bye. over änd out. om ett år drar jag. kämpa på nu, ett år kvar och ja ska fixa det med bravur. en liten stjärna i kanten. den ska ja fixa och som ja sa emelie nu äre dax. dax även att börja träna känner jag, till hösten blir det boxning. ska bara hitta nå bra ställe. dax att leva livet nu , här och nu. fan att de ska kännas som att du förstår mej, ( en absolut sista mening ). fuck you. lika barn leker inte alls bäst, näääj. undrar om ja ska hoppa av och göra nå dumt, känslan lockar. men ja gillar att kleta och smeta med stenar så blir nog inge dumt, sen gillar ja ju läget rätt bra nu. hoppas ja får bli kvar bara. oj va livet kan ndras fort tankarna flyger och far och fasen va ja snackar en massa strunt, läs inte borde de så högst upp men nu hamna de längst ner. jag är nog bra förvirrnde, hela jag är förvirrad där har ni svaret på varför jag är sp seeg ibland hatar de ordet, seg. för säga nå glädjande så hitta ja mina hjärt-örhägen idag, glad tjej blev de då, letat som en galning i 6 månader typ, dock inte i mammas bil tydligen. jag är hopplös, ibland. och nu har ja tråkigt, sy eller gå ut och gå? eller kanske göra nå mer party? aja de visar sej nog nu ska ja fortsätta lyssna på min nya gudinna maria mena och sen får vi väl se vad som händer,

puuuuuuss! / clarabella♥

torsdag.

rättvik och lugnet idag, varmt, utan vatten vi höll på att storkna i värmen, skojjar inte och sol vare, mrks på ryggen, ja som inte trodde ja fått nå färg, nu har ja iaf ett extra linne med tillhörande bh på mej, always. grymt snygga solränder måste ja säga, ser ut som en virrig karta. men men är man byggarbetare så är man väl, imon fick ja va ledig , lyckligtjej_91! gööörlykkli! så imon blire dammsjön hela länga dagen, eller kan bli säter eller de blir säter mot kvällen men dagen blir damsjön, gött gött gött! kvällen har spenderats me jenniepennie, torsång, snack och goodis. mys !
gillar nissarna ja jobbar med, störtsköna är bara förnamnet!

sovanu, steka imon! / Clarabella♥

men kom då

lite av varje,

festivalen va toppen, bäst va ju håkan, den andra bästaste grejjen va att ja träffa simon nrrsveden på campingen och snakca med han, tackvare emelie, thanks!  han skulle iaf spela ta de lugnt med mej låten på hultsfred och puttte i parken, gött gött gött! blir visserligen inge hultsfred men putte blir de ju och då ska ja st där som klistrad. snygg e han ju med, så om inte annat så kan man ju kolla bare för de. men han han åter ju inte helt fel heller ;) plus att ja hängt hela helgen me mina brudar, gött!

imon ska ja och patrik åka till rättvik, kul att lämna falun för en kvart, vart på lugnet idag, sunkigaste platsen ever! sen va vi en sväng på thailändska ambasaden med, jag vill va gammal och rik! eller ung och rik.

vad ska man behöva offra ? måste man offra ? måste man verkligen leva varandras liv ? i don't wanna belive it. ååååh, jobbit aldrig någonsin kännt mej så ensam i världen som idag, bajsfeeling. har en str fet ångestklump i halsen, vill bara spy-upp-den. men de går inte, ångest. de här är ju sommaren som skulle bli fylld med bus och galenskap, vad gör jag ? jo börjar klockan 7 varje morgon, vilket leder till att clara inte orkar så mycke mer, vilet leder til att ja fpr panik på mej själv. ja vet att ja klagar på allt och lite till för tillfället men åååh mörker. funderar på att gå ifrån mej själv och bli kvävd, bli en toffel och slippa va ensam, man kan tydligen inte va både och. och de suger ju men hey thats life antingen eller, svart på vitt, typ. eeeech de e bajs. nu ska ja säppa den föbannade smultronglassen och fukusera på någe bättre, typ usa ?
oh yes ringde dom idag, nu ska ja bara betala, sen blire möte! just nu så galet pepp på att få lämna de hära stället. ååh possitiva claris är i farten men ja orkar inte hålla tillbaka det för tillfället, lite för mycke lite för snabbt.

nej nu ska ja sova, natti folks / Clarabella♥

RSS 2.0