tjabba tjena !

hm, a lot har hänt den sist kan ja ju medela!

vart ska ja börja, hm, ja tar vår ROLIGA helg!

I fredas så vare först thai med tjejjerna, jennie, sandra & johannie : )
sen bar de av till nån el klassfest , där träffa vi bille & hans kusin, & alla andra trevliga folk...
& i lördas vare hm ,``turk´´ fest i borlänge med sandra, amina, jessica & nån johanna ; ) KUL, hah vadå störtskönt folk?!! haha, men lite läskit vare åå, hahah

jennnie åker föresten till thailand ida, inte alls avis nejnej ..

& ida har ja gömt mej för källaren hela dan, man de gick ju inget vidare dom va ju överrallt & skicka medelanden gjorde dom ! aah scarrry

& imon så ska vi förhoppnings vis få reda på om vi får den inriktningen som vi ville ha : ) hoppas hoppas !

men den absolut dåligaste grejjen som har hänt sen sist, är ju iaf att ja har tappat min älskade mobil, hittar den inte! så nu får ja lov att leva med min gamla skrutt!

puss/ Claris

Hallå !

``- Jag letar efter något att tro på´´, snott från nån tidning..


panik, skulle ju välja idag vare ju tänkt, men när ja precis har fått klartför mej att de blir murninga för min del, då komemr lennert & säger att de kunne fixa en specialare med plåten så att ja slapp byta till falun, vilket innebar att ja inte kunde bestämma mig iaf.. !, men de lutar mot murning iaf, men ja känne ratt de kan bli lite jobbit att gå där men pga personerna.. men men, går ju för min skull & inte för deras.. & den så ska ju typ alla andra gå måleri & då käns de som om man komemr tappa kontakten med dom & de vill ja ju inte! "/

denna dag började rätt bra iaf , trevlig pratstund med snadra på bussen, kanske inte debästa samtalsämnet men ändå !, i'm on your side !

sen så trodde ja att ja skulle behöva va själv, men då upenbarade sej ju albin : ) & han blev sur för att ja inte va där & ringde & tävla om nån sälen resa, men sen kom han på att de va gratis, precis när dom gjorde reklamen för zookorrarna, så han ringde in till rix morronzo! lite små nervös va han allt, men sen så tog de en bra stund 6 vi börja babbla på om en massa saker, när dom plötsligt började snacka med han i telefonen & ta en massa information, haha då va han nervös ! ; ) & sen sa dom att dom skule ringa, & de dröjde ett bra tag & vi satt där å lyssna på radion, men så plötsligt säger dom att dom ska ringa dagens zookorre Albin i säter!! haha då blev till och med ja nervös, sen när vi hörde hur dom knappa in nummret så blev han ännu mer nervig, hihi men sen klara han de galant ; ) haha, roligast å hela dan !

mått lite små skummt hela dan, på svenska börja typ gråta när ja läste mandys novell, skummmt! vet inte vad de är med mej för tillfället! & sen till råga på allt, så svalde jag korken på min nya stiftpenna! haha, då rät ja igen fast av skratt! haha

nu sitter ja & väntar på att bussen till blge ska gå så att ja får åka in & boxas, med emmsan : )

sandra bli frisk & pappa tack för samtalet idag som kasnke hjälper mej att kunna bestämma mej vad ja ska ta : ) <3

ciao & puss // Claris

hejsan!

mår bajs för tillfället..!

kom nyss hem från skolan, sluta tidigt..
fan, vad hålle rj apå med , nu har ja tappat kontrollen helt behöver nog sova, ska göra det så fort ja skrivit klart..

mm börja ju med de där fucking elevrådsmötet..!, hemskt.!! satt där tyst, visserligen så vare inte så många som sa nått, men ändå... & sen så skulle vi gå fram & snacka med hon va hon nu heter om mysdräkterna, & då ska väl han självklart sitta kvar där men alla sina vänner & glo... mm & om ja nu inte hörde helt fel så sa dom nått om mej, okej jag är död.. men kom iaf på att han inte är så fin, alltid tröstar de lite..

sen när vi kom tbx til lektionen, så gick allt fel eller de hare gjort hela dan.. men pojkarna stog iaf och kasnek spik på varan & då tänkte ja busa lite med dom & skanta en spik på domjag med... så ja kasnka iväg en högt upp i luften, & den träffa stefan vid ögonbrynet så att de börja blöda!!! : O ! änk om ja träffat ögat!!!, fy fan va hemskt! men iaf nu skämdes ja som en gnu & höll på och dö... så j'vla typiskt att de ska hända så fort ja tänker va lite kul, för de va ju inte precis meningen att fösöka döda han .. sorry ! men ja skämms som en gnu & känner mej as kans..

jag orkar lixominte tänka klart längre vill bara bryta ihop vilken sekund som helst!, allt känns piss..
& inte blev de bättre av att ja inte kunne sova igår heller, pga att mamma va lessen & grät, så hon åkte till sin kompis & kom hem lite efter 12... bajs!

PALLAR INTE MER!


puss&kram/ Claris

p.s hoppas ja får boxas i kväll, skulle behöva köra slut på mej

hejsan !

``I dont wanna waste the weekend
If you dont love me, pretend a few more hours, then its time to go´´


nu blirre virrigt!

snälla, sööta lilla du, gud/ödet eller va man nu ska be & böna till, hjälp mej göra mitt liv roligt & intresant...
I need it!

och jag som ska släppa flörten om ca 11 timmar, hm, hade ju planerat att denna helg slkulle bli underbar. men nej, the putt har tydligen åkt till sälen, & alla mina vänner som ja skulle festa med försvann, va hemma eller festa med nån annan... inge kul, inge kul.. mne vafaaan nu ska ja släppa dej, & de va väl ödet som gjorde att vi inte skulle ses nå mer.. hm, flummtankar!, men de kasnke hjälper, haha fundera på en sak när ja vakna, det är nog bara ditt utseesde som ja verkligen gillar.. aja snart kommer du va en av alla killarna i skolan igen, SKÖÖÖNT !

ska göra som sandra säger & tänka på ahn som om han vore värsta tönten, haha de kommer aldrig funka, men man kan ju försöka. .

& nu raggar du på min granne också, kan de bli bättre??!

igår va ja till falun&borlänge mend linnea, jennifer & sandra : ), kul, kul..
saknat linnea som en toka.. ! kommer upp till malung nån helg & åker med er i kläppen : ),
men de hände en liten underlig sak under shoppingturen...

jag blev lite lätt irriterad, varför hör du av dej nu helt plötsligt, om de inte vore för min kusin så skulle du inte gjort det eller hur? skit kul, kompis! hm, trodde inte du va sån,, & sen kommer du & anklagar mej för att ja brukar ha fest utan dej hon mej ! höhö, brukar ja ?? skulle inte tro det, de har inte hänt vad ja vet iaf.. ! så kan du sluta va så sur! 6 föresten så, arför ska ja fråna om du vill med överrallt näru inte ens gillar dem ja umgås med, & inte bjuder med mej överrallt!? hm, nee justeja... nu är ja arg! & lite rädd..

min shoppingrunda igår blev rätt dyr ; ) haha & ja som ska spara till reasn, haha bra jobbat clara. men de är som jennifer sa,ja köpte ju saker till resan, så ja hoppas att deär mysigt med sockor i thailand ; ) haha
men ja gjorde att kap tycker ja, köpte 2 bar björnborg trosor för 100 kr styck, inte illa, & sen ett par skor 6 tre par långa sockor, mys mys : )

sen på kvällen så a ja & sandra i desperat behov av att ha kul, men enfterso de inte fanns någon som ville ha kul så tvinga vi in mamma till stan, väl där blev vi hungriga så vi sprang in på burger king, ( inte gott ). sen bar de av till mariths lägenhet, där sjöng vi lite gran, sen åkte vi till romme & sjöng ännu mer & sen åkte ja ham & sov.. lyckat ?? inte precis.. men men slapp sitta hemma själv iaf.

hm, allt är knas, känner mej såå tråkig, & jag vill inte va en tråkig person.. i mina drömmar så får folk en bild av en störtskön & as glad tjej, när dom träffar mej,, men glömm de i verkligheten! då ses ja som boooring! jag vill va lite glad & pratglad som ja är när jag är full., men ja kan ju inte gå runt & små dricka hela tiden, haha men innerst inne så känns det som om ja verkligen skulle vilja blir mer gladare & spralligare, & de känns som om de är sån som ja igentligen är.. men då kommer de där med att våga släppa in olk & ta risker, in i bilden.. för man kan inte hålla på 6 busa om man inte bjuder på sej själv, & bjuder man på sej själv så iskerar man att folk ser hur man igentligen är, & gör dom det så riskerar man att bli dissad eller att folk börjas snacka.. så de bästa vore nog att förbättra självförtroendet en gnutta & sen lära mej att ta lite risker, när de gäller folk..

bättre självförtroende vet ja inte riktigt hur ja ska fixa, tror att om ja verkligen tränar nu & ser till att inte äta för mkt däliga grejjer så kanske ja iaf kan få minkropp att se lite mer ut som ja skulle vilja,, & om de händer sp skulle en stor spärr släppa.. för de är nog det jag är mest rädd för, att folk ska inse hur stor ja igentligen är, & sen börja snacka.. de vore de västa som kunne hända.. ! & de handlar inte om att ja ska bli pinnsmal, för de kommer ja inte kunn abli om ja inte drabbas av total svält.. & kommer ja då inte gö va ja vet om iaf , haha utan de handlar om att ja ska få känna mej bekväm, i min egen kropp, känna att ja är den jag vill vara, för då tror ja att ja kommer kunna släppa in folk, för då gör de inget om de hånar mej, för då gillar iaf jag mej själv.. lite värre att bli hånad för nått som man inte själv gillar, och försöka försvara de där man inte gillar går inte.. så då erkänne man hur mkt man inte gilalr sej själv & allt blir bara fel, så bättre då att gömma sej & inte ens ge folk möjligheten att dömma en, men de är ju såå tråkit! jag vill ha kul & bli acccepterad som den jag är.. därför sk aja tröäna som en toka denna vecka!

träning är bra, för då får man både lyckokänslor, men blir starkare, man bränner fett & man får kondis så att man orkar härja : ) kan de bli bättre?!! nej,

det här året ska bli mitt år, året som ja arbetar mej uppåt & skaffar mej att namn, jag vil att folk ska kunna känna igen mej, & då ska dom se mej, mitt riktiga jag. men de behöver inte känn aigen mej för mitt utseende, typ ah men hon den snygga bygg tjejen , för är överdrivet, utan jag vil latt som ska känna ingen mej som clara den as roliga bygg tjejejn. Drömmen!

om ja lyckas med detta så han ja iaf motverkat min mardrömm lite, nämligen att dö som en som inte lyckats med nått, att dö som en som integ ingetligen saknar, att dö som en svensson som är som alla andra. jag vil vara speciell, på ett bra sätt & jag vill bli ihågkommern för det jag gör & hur jag beter mej!

och sen har vi ju lilla pappsen & hans family också, va ju och häls apå dom i fredas.. man slutar alldrig förvånas, sen förra gången ja va där har de lyckats skaffa en inneboende 23 åring, 2 underlater, 4 nya hästar, & en ny hund! ingrid va så där överglad som bara hon kan vara, vilket innebär att hon smörar satan bara för at man ska trilla dit & tänka men gud va kul, nu åkler ja ner til pappa nån helg.. men sorrry, jag kan ditt spel vid det här laget..
och om du tro at ja går på ett leende & lite fina ord så tro du fel, jag är nämligen van att handsas med mej, & ja har gåt tpå det lite sför många gånger, & gissa vad? jag lär mej av mina misstag! tyckte de va rätt smart av mej att säga åt er att komma till romme när du undra om ja skulle komma ner, för då slapp ja säga att ja inte ville till er, så nu är de ni som har bollen mina kära pärnon.. & jag försökt faktiskt föregå med gott exempel om ni nu missa det, jag försökte bry mej & ta chansen att träffa er när ja bara va nån mil ifrån.. skolle ni gjort samma sak? knappast...
& hur tänker men när man vi inte setts på typ 1 år, och maninte ens frågar hur de är?, utan bara bablar på om hur bra man är själv & alla jävla hästar?? ah, man tänker inte långt iaf.. vuxna människor, ja fattar mej inte på er!
& pappa, förstår fu hur nära jag ar att börja gråta när ja såg dej ??, sankar dej! skulle så gärna bara bilja träffa j & prata ut om allt.. och som ja skrev jag vill inte tappa kontakten med dej nu! vi måsta komma på ett bra sätt som gör at vi kan ses mer regelbndet, för att träffa dej ca 5 gånger om året räcker inte för mej ! inte på långa vägar! de måste gå att hitta en lösning! de måste ju gåå, eller? 14 mil är ju inte hela världen!

nu är de snart mörkt ute & vad har ja gjort idag ? INGENTING!! ska städa mitt rum snart, lovat mamma det, annars då skjuter hon mej nog snart, haha
igår lovade ja mej själv att ja skulle plocka ihop icoh ta reda på en massa saker idag, göra kalrt en massa saker så att ja skipper oraoa mej över dom i veckan .. skulle va skönt : ) på tal om den kommande veckan, lina ska vi hitta på nått bus? : )

sandrish, vad gjorde jag utan dej?! ingen anig, men då vore mitt lov om omöjligt ännu tråkigare! finns inte ord som kan beskriva din menig i mitt liv, vi är helt enkelt gjorde för att trakasera varandra genom livets alla svängar
- and I love it!



så nu ks aja väl ta & göra nått vettigt , emn nu har ja ju iaf blivit av med lite frustrerande tanker, tack för det! ; )

full fart mot frammtiden //claris♥

tjo!

omskakad till 1000!

först idag, bila ner till norrköping med mamma & mormor. helt okej, lite långt bara. sen träffa några släktingar som jag förmodligen inte sett sen ja var 3, eller nått sånt.. kom iaf inte ihåg att aj va släkt med dom, haha
sen bar de av til kyrkan & där väntade det ännu fler släktingar..

de va drygt, drygt att känna den sorgsna stämningen & se alla gråta.. & ja va så nära, så näara att börja gråta, helst när mormor got avsked av sin storasyster, tänkte på hur de vore om de vore mitt syskon som låg där! jag hade vart knäckt.. men iaf så satt jag där & kämpade emot tårarna.. alla grät, utom jag. men ja kunnde inte, kännde mej för dum, först mot de närmaste, vadå skummt om ja som inte kännde henne så bra sitter där & bölar & sen kännde ja mej dum mot farfar, eftersom ja inte grät under hans begravning heller.. : / & ja satt där 6 kännde mej som ett fjasko..

men de va skönt iaf,, för mormor verkade iaf riktigt glad över att ja följde med : ) & de va kul att träffa hennes söta gamla syskon, & kul att se alla tremänningar som ja inte visste om : ) haha, vi ska nog åka ner dit i sommar,  mami, jag & olle, & kolla vart mormor växte upp & lära känna släkten lite bättre.

åkte igenom kungsör ida, säg skolan & allt , mysko k'änsla, aja vi käka sallad där iaf. sen bara de av til pappa, han blev  riktigt förvånad, hade kunnat börja gråta när ja såg han, lycka. sankar han så sjukt mkt, vill ha han hos mej, han är min pappa & han ska finnas för mej, & hjälpa mej ifenom allt, inte sitta där nere 6 låttsas som att aj inte finns.. okej de gör haninte m,en de känns så , & du du är bara falsk!


vila ia frid berit, & tack för allt !

kommer mer imon men nu måste ja sova,
puss& nattinatti /claris

halloj !

nu har ja lyssnat på några helt underbar texter!!, kapten röd. har aldrig lyssnat på han innan, but i like it, texterna är underbara!

dagen va rätt skön, the putt, was sick.. så inget att oroa sig för alltså : ) skönt, skönt! faktiskt, nu har ja nog fått nog, tänker inte gå dä roch känna mej dum, känna mej dum bara för att du inte inser vad du gå rmiste om ; ) haha ne men seröst, varför ska ja haka upp mej på dej? okej söt & kul, men mer?? nerru lill pojken nu haru fått din chans & efter helgen så äre over, okej ?

"A Thousand Miles"

Making my way downtown
Walking fast
Faces pass
And I'm home bound

Staring blankly ahead
Just making my way
Making a way
Through the crowd

And I need you
And I miss you
And now I wonder....

If I could fall
Into the sky
Do you think time
Would pass me by
'Cause you know I'd walk
A thousand miles
If I could
Just see you
Tonight

It's always times like these
When I think of you
And I wonder
If you ever
Think of me

'Cause everything's so wrong
And I don't belong
Living in your
Precious memories

'Cause I need you
And I miss you
And now I wonder....

If I could fall
Into the sky
Do you think time
Would pass me by
'Cause you know I'd walk
A thousand miles
If I could
Just see you
Tonight

And I, I
Don't want to let you know
I, I
Drown in your memory
I, I
Don't want to let this go
I, I
Don't....


men de går inte att komma ifrån att dehade varit underbart att få ha dej, om bara för en liten stund.. men nu äre slut med det, inga mer sånna tankar, på om ja hade gjort ditt eller datt & inga funderingar på vad som kunnat händ då ... uppfattat ?

dagen börja med bejigt engelsa förhör, aah besviken på mej själv till 3 000! vi har ju typ aldrig läxor, & när vi väl får det, då orkar ja inte plugga! aaah blir galev på mej själv, måste ta tag i de där.. & det är defenitivt en av dom där grejjerna som ja inte ska ta med en klackspark! men de värsta är ju att ja för de mästa klarar mej endå, utan att plugga.. saken är den att då blirre ett g-vg & om ja pluggar blirre vg-mvg.. & det mina vänner har en väldigt stor betydelse för mej .. eller de är iaf vad jag vill & tvingar mej själv att tro, & om de sä är tvångstankar så tänker ja inte sluta med dom för dom kan väl inte skada ,inte nu ?

& idrotten, basket, idag var kul, dryg, svettig & luktade gubbsvett (pga otvättade, svettiga sånna där tröjjor som man delar in lag med) ! svettigare än på länge, haha

hm, mina vänner, eller ska ja säga mina vänner som ja typ tappat kontakten med (?) :S ah, som iaf, det är jobbigt, trodde verkligen vi hade allt & alltid skulle va vänner, men nu , ja bara saknar er.. men orkar inte ta tag i det på nått vis, vet ej varför, kasnke rädd för hur vi har förändrats & för att få det svar som jag inte vill ha, att vi inte passar ihop längre & kanske inte ens gillar varandra!! men någon dag så ska jag ta tjuren vid hornen, ringa, & verkligen verkligen, ta reda på hur ni har det nu för tiden.. det min vänner är ett löfte från min sida!!

just nu blev allt helt plötsligt bara segt, vet inte riktigt vad ja tänker på.. men de känns om om ja funderar på hur ja ska ta mej ur allt, ur skiten som ja själv skapat.. okej, de låter värre an vad det är, men ja gillart inte! så nu ska ja åka inte och boxas lite med sandriash : ) & förhoppningsvis bränna lite extra överbliven kalorimix ; ) skadar ju inte direkt, kan de kasnke hjälpa i min jakt på drömpojken ? neee, för då är han inte drömpojken! i drömmen gillar han mej ävern om ja väger 3 grr så mkt som ja gör nu, så det så..! aja, men de kanske hjälper i jakten på den nästan perfekta killen & de perfekta byxorna iaf ; ) haha

lina, lyssna på låten trasig, med ``kapten röd´´, & lyssna, det är ett måste : )

får se om ja kommer på nått annat innan ja ska sova, annars var de väl allt som ja har tänkt på idag : )

imorgon far jag till norrköping men mani, mormor & moster på begravning(r.i.p), men skulle helst vilja gå i skolan & umogås med flickorna, men man måste ju ställa upp för nära & kära ibland också! mormor jag gillar dej !

ciao & puss på er/ claris♥

p.s
du behöver inte leta, det finns inge fel

hejs, hejs!


fundersam & sparallig

måste bara få ur mej lite om min går dag, eller iaf en händelse, haha lite lätt röd i ansiktet? ja

vi, jag, emelie & mark, satt på ritningsläsningen & snackade oss som vanligt igenom den eftersom de är tråkit & man inte fattar ett skit! emelie börja snacka om epapojkar, och hur illa hon tyckte om dem, ja sa inget för ja tycks ju gilla den, haha. men iaf så satt mark där & mumla nått om epa pojkar, men sen började han kolla på mig & skulle säga nått men tystanade. ja fråga va han tänkte säga, men han bara ecch.. men sen efter nån minut så sa han, clara säger (& så sa han ditt namn) dej nått? & ja bara ah, lite lätt skenerad.. han bara ja ja hörde att du va med han på den där festen.. & j abara ja & hur kan du veta det då? då drog han till med värstingen ; ja du vet vi är gamla barndoms kompisar han & jag!! hah ja trodde ja skulle dö , & emelie bara satt där & garva , haha de känns som om ja verkligen väljer mina offer med omtanke ; ) haha

ny solstråle hittad : ) , sööt pojken i klassen! största smilet i stan & störtskön hela han, känns som ja hittat nån somkan bli en perfekt kompis..! me likes you , you know! : )


i helgen ska v i iaf ut & festa, kanske träffa nån skoj person, vem vet ; )

& funderat mkt på de rä med att man ska ta livet med en klackspark, men fågan är vad man ska ta lätt på och vilka saker man verkligen ska bry sig om..! hm, ja verkligen funderar.. för vissa sakner skulle ja nog behöva ta lite lättare på & andra ska ja inte ta lättare på eller rent utav satsa mer på.. men hur ska ja kunna välja vilket ja ska sattsa på & vilket som typ ödet ska få bestämma? skolan helt klart en grej att satsa på, men de är gansaka lätt att låte ödet bestämma över den ; ) synd nog.. känns som om ja bara svamlar om en massa jox som ja inte fattar, men det kanske är de som är grejen att ja inte fattar.. & om de är så s'är väl frågan när kommer ja att fatta? snart mkt snart hoppas ja, men där är det igen ska ja låtea de va & låta ödet bestämma, eller ska ja verkligen fundera natt & da över det? hm, klurigt värre.. man borde nog köra lite helften helften, men göra nått halvdant är inte heller min grej.. ska de va så ska de va lixom.. men ja tippar på att ja får fortsätta fundera över mina klacksparkar, & vart ja ska rikta in sparkarna så att säga

igår skulle ja ju spinna men alex hade ja ju tänkt men , men min gårdag va ju inte precis perfekt på många sätt, så naturligtvis så var väl spinning biljetterna slut när ja kom, så ja fick träna själv : / men de vas köt att cyckla iaf : )

idag har jag & emelie vart duktiga , vi har nämligen gjort klart våra bockar !!


image2




är vi verkligen släkt du & ja, känns inte så.. vi är så sjukt olika & förlåt om ja inte är så mkt med dej i skolan & allt. men de känns bara så fel, vja passar bättre ihop med de andra...men ja vill ju inte att du ska känna dej utanför för det, om de känns så får du säga till, vet bara inte vad ja ska göra åt de isf, jag kan inte rädda dej. det är du som måste visa dej, inte jag som ska fixa så det, att folk tar dej som en i gänget lixom.. pallar inte det sorry


tog sprutan ida : ), bara en kvar nu innan resan, & med lite tur, så komer vickan också vara där på sportlovet!!! fatta skoj, kul kul, skullle va underbart att klänna nån iaf, & ha nån att gå på äventyr med : )
men på lörda ska vi iaf åka backan som de verkar nu, LYCKA!! & sen på kvällen så får vi ju see om vi råäkar hamna på samma fest, eftersom hon kasnke skulle va på samma fest som en viss annan,, hah väl planerat vill ja lova, väl planerat


``helt förblindad av mig själv och min egen karriär
jag dricker för mycket, men det förnekar jag
om du frågar mig om sanningen så tvekar jag´´- petter

känns så, jag är verkligen hyperfokuserad av mej själv på nått konstigt sätt, visst jag bryr mej om alla andra, men på nått mysko sätt kommer allt i slut änden ändå tillbaka til mej själv.. jag blir seriöst rädd för mej själv när jag inser det!!, sån vill inte jag vara..!


a drop i the ocean , låten är ur fin !


ha de // claris


tjena mittbena!

( varning för mkt knasiga & inveklade clara tankar)

jag är galen, galen på mkt!

på godis
träning
dig
min frilla
& allt är på grund av mej själv!

f*n, nu har de gått ännu en helg med festande, festande på olika håll, & inte har ja sett skymten av dej heller... min plan va ju att vi skulle hamna på samma fest igen innom en snar frammtid, men den lilla händelsen verkar ju aldrig vilja hända! får se om de blir fest i helgen, & om vi inte ses då, så skiter ja i de här.., för nu börjar de gå för långt.. jag t.o.m drömmer om dej! ungefär samtidigt som du total ignorerar mej...! F**N! vill ju inte bli tok kär i dej, inte om inte du vill ens se mej ...

enligt metro horoskopet;

Du önskar stärka vissa vänskapsband -
kanske finns det någon som du
gärna skulle vilja lära känna lite bättre..


(emelie & ja brukar skicka metro horposkop till varandra när vi tycker att de passar in, & detta gjorde ju verkligen de, haha )

& ja menar de vadå vad ja gått & sagt hela veckan, vi kan väl iaf bli kompisar?? hallå nu säger ju tom med stjärnorna det, eller ja nästan iaf ; ) hihi


``Since we ain't 21, they be trying to say it ain't love
Cause we can't hit the clubs, they be trying to say we too young
I ain't saying that we trying to be grown, I'm just saying that we old enough to know
We got that young love, young love´´ -
Young Love - Chris Brown


känslan, skulle inte sitte fel, nej


känns som om jag borde ta tag i mej själv, börja leva helt enkelt.., kan ju inte va sp svårt ka man tycka.. men de luriga är att välja det rätta & bästa sättet att leva på, & det mina vänner det är en konst! en konst som ja tydligen inte har lärt mej än.. känns som om ja gör allt lite halvdant, med lite kännsla & lite lathet, om ja fick bestämma så skulle ja göra allt till 100% & verklige lägga ner själ på det.. men varför gör ja inte det då?? aah de kan man ju undra.. känns som om ja tappat nått, KÄNNSLAN, kännslan att verkligen vilja göra nått bra, nått at vara stolt över.. nu är ja glad om de blir okej, det ska & brukade bli super. & jag undrar vad har hänt med mej ?

det som detta märks mest på är skolan, helt hysterisk förändring när de gäller mig själv kaan ja lova.. först skulle allt vara perfekt, verkligen nogrant gjort.. men sen hände nått, jag började nöja mej med att de passa lite hav dant & ksnke inte blev så rakt osm de skulle.. är ja bara trött eller har ja tappat en bit av mitt sätt att tänka?

men de är ju inte bara det, hur kan ja ens till låta mej själv att fasnta så mkt , för han.. clara-bella, nu du är det bhög tid att ta tag i problemen istället, istället för att låtsas/tvinga mej själv in i nån sorts malipulerad förälskelse.. jag ska bli lycklig på riktigt & de lär ja knappast bli på detta sätt, så det så.. & om de nu är så att han skulle va de One som jag ska dela min oförglömliga tronårskärlek med, ja då äre så.. men då lär ja ta tag i det på nått annat sätt, ryck upp mej för f*n..

& nu fåre va nog med godis & fett oxå,, mår ändå inte bra av det, & så ska ja ta tag i träningen ... men hur ja ska kunna på mig till detta vet ja inte riktigt.. men nu, inte en godis eller annat tjafs fram tills thailand! nu LOVAR jag det! ah, & veckor, men de är bara de första 1,5 veckorna som är jobbiga..

träna, jag skulle ju träna ida & som ja tjatat om att ja äntligen skulle få träna, slutade med att ja gick därifrån med halva träningspogrammet ogjort.. mådde inte alls bra : /, säger ju det, måste börja käka vettigt.. mår verkligen inte bra av socker & fett, allvarligt & ja fattar inte hur ja själv tänker.. men ja måste ju lära mej nån gång.. imon ska jag iaf på spinning, & då ska inte en magknipandes mage stå ivägen!

va i falun & fixade håret idag också, färgning stog på shemat. efter 1.5 timme så gick en brun & violettfärgad claris därifrån.. , känns lite mysko, men hoppas på att de blir bra till den nya frisyren som ska klippas imon kl 8.00 .. : ) de är ju det ja menar, nu ska ja t.o.m skolka från byggandet bara för att klippa mej, absolut inte likt mej !! men man kan väl förändras, hade bara hoppats på att mina förändringar skulle bli mot de bättre.

annars har dagen varit okej, byggirlsen kan de där med att få en på glatt humör iaf, & att börja dagen med att tälja rygg kliare & karva i frid lyst apinnar är väl aldrig fel ? ; ) var för övrlig för glad för att orka plugga idag , haha

aja, nu ska ja sova för ja ska med bussen tidigt imon : )



drömmar, <3



puss & natti, natti / claris

tjabbatjena hallå!

glad, lycklig, trött, kärleksbesatt

änterligen har jag haft en rollig dag i backen, nu kom ja på vad det är som gör att ja verje sommar längtar som en toka, efter att få kasta mej nerför backarna - VÄNNERNA & allt skoj som man har för sej i backen.. allstå jag & vickan har haft en toppen dag i backen, vi tröttnade på den pistade delen rätt fort, så vi gjorde som vi brukar gö & åkte där de är lite mer annorlunda (hahaha).. alltså där de inte är pistat medt massa stora högar & isberg, det är där vi trivs som bäst, eller på marken garvandes : )

såg en helt del bekanta ansikten i backen idag, men naturligt vis inte den som ja helst av allt hade velat se.. : /
nu va de bara pinsamt, men varför skämms jag ? hallå, klasskompisar ska man väl våga heja på eller? aja ska ta tag i de där, men de känns osm om de inte skulle vilja snacka med mej igentligen.. & den tankens tår ja bara inte ut med, alltså äre bättre att va tyst! men det är ju helt fel, för som de är nu så kasnke dom går & tror att ja inte vill snacka med dom instället!! & det är ju helt knas, jag vill prata med dom , lära känna dom bättre, festa med dom & bli kompisar. & om de ågonsin ska kunna ske så får ja ta & ta mej i kragen & ta lite risker.. läskigt

annars så är ja väl mest trött, funderar på om ja ska ta & våga mej på en resa till värstermaland & valskog nån dag/helg.. men vill ändå inte, hm får se hur de blir.. villj ju lixom inte att de ska få som de vill, jag vill inte va den som ger mej! lite tjurskalligt jag vet men ändå, vill inte verks svag inför dem, då kommer dom krossa mejsom ingenting.. lite dum tanke kanske men så tänker ja. & sen dyker de upp en annan läskig liten tanke, på att defaktiskt kan hända en olycka vilken da som helst & om de gör de så kommer ja sitta här & må dåligt över att ja inte tog chanen & va med dom mer.. KNEPIGT!

imon ska ja färga håret & träna : ), men först ska ja till skolan kl 8.00 alltså ingen sovmorgon för oss imon : /. fast vi har ju estet & det är ju ganska kul...

kasnke får se dej imon med, okej nu låter ja besatt & lite små förälskad, men så illa är det inte, lovar ; )
du är bara så söt & verkar störtsköön, kompisar? ja, tack!

de här med blogg, va en bra ide lina! känns som om ja får lite mer kontroll på läget när ja skrivit ner allt ja tänker på, lite lättare att hålla ordning & fokusera då, testa : )


ensam & övergiven, okejokej övergivan va väl att ta i men de känns inte så mkt bättre, när man sitter själv framför daton & tänker på hur mysigt de skulla va att ha nån att myspysa med... & ja, jag är lite desperat i de där med kärleks grejset, inte efter själva pojken men kännslan, maah ja döör.. för ja tror ju att ja inte kan bli så där upp över öronen tok kär, hallå pojkar ja vill ha motbevis ; ) men framm tills den dagen får ja sitta här vid min datorn ensam & övergiven ! men de måste ju finnas nåt man kan göra, som inte innebäs svält.. ska iaf börja träna igen imon, kan ju alltid hoppas på mirakel ; ) haha, men seriöst, de känns som om man såg insidan så skulle ja inte sitt ahär lika ensam som jag är nu, eller är det där som ja tänker fel? aja de lär ja ju aldrig få reda på, för i verkligehten är de ju utsidan som man ser först, det är utsidan som man blir intreserad av , & inte att man har en ur söt insida, för gissa vad? det syns inte på utsidan !! helt sjukt, & galet dummt.. för de finns ju vissa som boprde se ut som skator om man kollar på insidan, men nej då går dom där & är snygga.. menmen nu sk aja inte va sån,, inte en sån som dämmer allt & alla på förhand, men det är svårt. jag vill ju oxå ha nån, & inte vem som helst utan den perfekta claris typen.. du behöver inte va ursnygg supersmart & allt de där , nej speciell, det är det som min drrömprins är , speciell.. & då menar ja ju självklart speciell på ett bra sätt & inte dum i huvudet!
& mitt i all min kärlekslängtan kommer du, söt, rolig & Speciell (?), inte konstigt att ja inte kunnat släppa dej.. eller så är de min hjärna som har manupulerat emj att tro att ja inte kan släppa dej, inte vet jag, jag tänker på dej iaf...
hmm, hoppas iaf att ja kommer finna den ``sanna kärleken´´ nån vacker dag, men för tillfället så känns det bara jobbigt & långt borta.. kanske ska ta & bara strunta i det & sattsa på bara ha kul istället?, kanske finner nått på vägen? aja, annars får jag väl sitta här ensam & övergiven då, menjag vil inte sluta så!!


du har inte en aning, att ja tänker på dej precis just nu ... - Petter



haha i fredas vare lite skumm stämning, beroende av mej ?? opps, haha. känndes lite skummt, hon gillar nog inte mej , men ja gillar inte skruttisar heller, & bara så att du vet, du är gärna ha han helt för dej själv , ja lovar jag tänker inte röra han, är inte den som gillar att sabba för folk.. men han är en bra & alldeles störtsön pojk så de är bäst för dej att du tar hand om han & är snäll mt han denna gång.., annars hoppas jag att du får smaka på din egen medecin, men jag kommer inte va inblandad men det finns väl andra?!



pernilla & jennifer, I Miss Youf
fika nån dag ?


aja nu ska ja gå & tvätta mina sockor & strumpisar, allt för att ja ska kunna ha klänning imon : ), man kan ju inte gå & bli allt för killig bara för att man går på bygg + att ja måste motbevisa albin, jag är visst tjejjig, gangster ; ) haha


puss & kram/ claris

Hej igen !

glädjeämnen

Är glad, sanckade precis med min kusin som ja inte träffat eller pratat med på år! de va kul,kul : ) nått som skulle va kul är om vi kunne fixa en typ kusin träff eller nått, vill verkligen träffa alla! har verkligen funderat över släkten på sistonde, kommit på att de är rätt bra attha folk som delar samma blodsband,  de känns tryggt. några man alltid kan lita på! därför ska ja försöka lära känna min släkt bättre, & de började ju bra idag med anders : ) & nästa steg är att följa med mamma, mormor & mostrarna ner till nyköping på freda på begravning (r.i.p). & där hoppas på att få träffa min tremänning som tydligen ska va rätt lik mej... skulle ju va kul om man kunnde lära känna henne lite bättre : )
 men den som ja saknar mest av mina släktingar är iaf min pappa! han sa förestan att han skulle komma upp hit till travbanan om utbilda några i nått, om ett tag, får väl hoppas att man kan lita på det då. men helst skulle jag vilja atthan kunnde komma upp & vara med på mitt möte med min mentor om nån vecka, när ja ska välja inriktning i skolan.. fast det är väl bara attt glömma, han hinner inte & tror inte atthan skulle åka så långt bara för det heller : /
nån annan av mina släktingar som ja ofta tänker på är farfar, han & pappa va lika varandra på nått vis. & han va alltd den där som busade med oss : ), om han levde nu så skulle han nog vara den personen som fick en att tänka till på båda de ena & det andra... precis som pappa.. hoppas du har det bra farfar<3
& farmor, henne måste jag åka & hålsa på någon dag, längesedan nu, eller nej inte så längesedan, men skulle vilja pka dit så hon får lära mej sticka mönsterstickning & bara snacka lite skit, för de finns ingen som har så sköna kommentarer som hon!

& nyss ringde vickan & fråga om vi skulle åka te backen imon, ROLIGT, äntligen nån att åka med!

slutet av feberuari & halva mars kommer va underbara för mej ( hoppas jag )... först blir de thailand i två veckor från den 22/2 till 8/3, & sen på måndagen efter så åker ja till trysil med skolan & bygggirlsen : ) & dagen efter vi kommer därifrån så fyller ja år : ) - LYCKA

& med tanke på trysil så borde ju en viss person åka dit han med, och vem vet kasnke ser han i backen  imon med .. det skulle ju inte göra så mkt! men med tanke på stekarens lilla bus, en super fin bild på mej (inte!), som han laggt ut på sin bilddagbok, så lär han väl inte vilja kolla åt mitt håll igen! tack kussen för hjälpen!

Sov gott & dröm sött / Claris

Hallå !

sjuk dag & sjukt kul natt, eller iaf en del av den...

igår var de skola som vanligt, vilket innebas SÅGNING! inte kul, men tro det eller ej men nu står det två halvfärdiga bockar där! gjorda av mej & emelie *stolt*... men lite besviken på mej själv, orkade inte va så noga med uppgiften innan..., så det blev inte helt rakt, vilket lennart så klart märkte.. men bocken ska iaf bli perfekt !

sen kom sandra in till stan & så gick vi på kuppan, och självklart så kunne ja inte låta bli att köpa lite små pyssel.. de blev en t-shirt klänning & örhängen : ) + kycklingsallad

innan stan va ja in på svea, jag vill inte va sjuk, jag vill Träna... så nästa vecka tänker ja bo på gymmet!

igår kväll vare fest med mkt knas! vänners ska inte bråka, fattar ni inte det, puckon! s
en när de laggt sej så vara dans på g, & vi dansa hela natten lång, vilket var kul, kul, kul! men de blev nog lite för mkt av de goda går märkte ja ida när ja vakna & de va mörkt ute...



filurat lite över dej med.., du är söt & har humor, och är helt min typ av kille. meen meeen, knepigt de där.. får väl se va som händer, kompisar iaf?

kom på att ja verkligen gillar min klass, allihopa, kalas balandning av folk, så de känns lite jobbigt att vi ska splittras.. men vi får ju ha kärnämnerna tsm iaf : )



bp1a

Bp1a



figure me out..., tänk om ja kunne få träffa nån som verkligen förstog sej på mej


hare fint & puss på er / Claris

hejhopp!

Knas, knas, knas, för tilfallet känns allt knas! jag vet inte riktigt vad ja håller på med, ändå sker de saker hela tiden.. jag kan inte greppa allt...!

``målat in mig i ett hörn, fått en törn
det är då jag hatar mig själv, o då kommer på det
för jag har ingen jävla aning vafan jag håller på med´´ - petter

helt rätt, precis så äre, jag har flummat på den senaste tiden & låtsats att ja ahr haft koll på läget, gömt mej lixom.. men nu har ja kommit till den stunden att dert inte går längre, riskerar mer än jag vinner så att säga.

& den som ja vill/ önskar att ja var, de är bara att inse, jag är inte den personen.. lite läskigt men, jag är verkligen inte så snäll som ja tror, fast ja fattar inte själv att ja går runt & små sårar folk.. det är LÄSKIGT!

samtidigt som jag inte vill va som alla andra så är ja rädd för folk som snackar..., & de är ju som att släppa en sten i vattnet & hoppas på att den ska simma! det gåår inte.. trust me! försöker, berkligen fösöker att inte bry mej, men det är svårt... & så vill man ju va smal & snygg oxå, samtidigt som det finns tankarna på att om ja nu skulle träffa värsta pojken så borde han tycka om mej som ja är & skita i vad vågen säger.. men e är ju inte riktigt så de fungerar eller?

ja, dom där pojkarna kan man ju säga mkt om, haha. men en sak som ja kan säga om mig är att ja skulle vilja bli kär, & nu menar ja riktigt kär.. för de tror ja nämligen aldrig skull kunna hända, jag är för rädd att bli sviken & dissad. men samtidigt vet jag att man inte kan vinna nått, om man inte satsar.. så därför har mitt nyårslöfta bblivit att ja ska lära mej att öppna mej för folk på riktigt, & låta dem såra mej om dom vill.. men tanken är ju att ja ska fatta att de är bättre att vara ärlig & låta folk tycka om den man verkligen är, & att folk faktiskt kan tyck om mej ..!

men ibland kan man ju tvivla ävern på sin kära familj, jag har en pappa som älskar mej, en plastmamma som älsakr mej, det vet ja innerst inne... men saken är ju den att dom har lite mysko sätt att visa det på.. & när man inte setts mer än 20 min på e10 månader så kan man ju börja fundera på ett & annat. då är det inte så lätt att lyssna på den där förståndiga vetskapen som finns innerst inne.., men försöker vara arg, men tanken på att gå miste om dom där telefonsamtalen som ibland sker skrämmer för mkt. ja menar, nu kan ja ju iaf prata med dej. & det är väl ett + eller?


du & jag kommer alltid höra ihop,
vi försår varandra som ingen annan gör,
kasnke är de på grund av allt vi varit med om tillsammans,
hjälpts åt & kämpat tsm
jag saknar dej !



skolan sen är underbar, eller jag gillar i varje fall folket starkt. sågningen däremot är inte så roligs om man skulle kunna tro..
& om exakt 15 dagar så ska vi ha valt inriktning.. Scarrry, kan ja lova. vill inte göra nått jag ångrar, men hur ksa ja veta om de blir bra elelr dåligt om ja inte ens testar? allt utom trä har ju varti kroligt, hur ska ja kunna välja, eller okej, nu ska ja vara ärlig.. jag vet att ja kommer välja murning.. de är väl bara att blunda och hoppa & sen kämpa som f*n! och jag ska kämpa för skolan, men just för tillfället känns allt lite väl långt borta, finns inget som lockar.. men de kommer väl det också, om inte annat så får ja väl hoppas att min lön kommer vara morot nog..


okej, okej, nu verkar de som om mitt liv är mer dåligt än bra.. men berättade jag att ja hade underbara vänner?!
det har ja, & utan dom så vore allt mycket mera knas.. för det är ni som ser til att ja inte ramlar hit eller dit, ser till att ja håller mej nera på joredn skapligt iallafall. tack för att ni finns, & ja ska börja tänka mej för, det ska gå! för jag älskar er, & det är ni värda.

en låt som gått på repite den senaste tiden är Petter ft. Säkert - Logiskt, me like!

mycket kärlek / claris

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0