hejsan!

mår bajs för tillfället..!

kom nyss hem från skolan, sluta tidigt..
fan, vad hålle rj apå med , nu har ja tappat kontrollen helt behöver nog sova, ska göra det så fort ja skrivit klart..

mm börja ju med de där fucking elevrådsmötet..!, hemskt.!! satt där tyst, visserligen så vare inte så många som sa nått, men ändå... & sen så skulle vi gå fram & snacka med hon va hon nu heter om mysdräkterna, & då ska väl han självklart sitta kvar där men alla sina vänner & glo... mm & om ja nu inte hörde helt fel så sa dom nått om mej, okej jag är död.. men kom iaf på att han inte är så fin, alltid tröstar de lite..

sen när vi kom tbx til lektionen, så gick allt fel eller de hare gjort hela dan.. men pojkarna stog iaf och kasnek spik på varan & då tänkte ja busa lite med dom & skanta en spik på domjag med... så ja kasnka iväg en högt upp i luften, & den träffa stefan vid ögonbrynet så att de börja blöda!!! : O ! änk om ja träffat ögat!!!, fy fan va hemskt! men iaf nu skämdes ja som en gnu & höll på och dö... så j'vla typiskt att de ska hända så fort ja tänker va lite kul, för de va ju inte precis meningen att fösöka döda han .. sorry ! men ja skämms som en gnu & känner mej as kans..

jag orkar lixominte tänka klart längre vill bara bryta ihop vilken sekund som helst!, allt känns piss..
& inte blev de bättre av att ja inte kunne sova igår heller, pga att mamma va lessen & grät, så hon åkte till sin kompis & kom hem lite efter 12... bajs!

PALLAR INTE MER!


puss&kram/ Claris

p.s hoppas ja får boxas i kväll, skulle behöva köra slut på mej

Kommentarer
Postat av: Lia Florenz

krya på dig

2008-01-22 @ 13:29:16
URL: http://FLORENNZ.blogg.se
Postat av: stine

hejsan kolla in i min blogg

2008-01-22 @ 13:37:07
URL: http://stineb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0