humleparken?

eller va äre som gäller imon? har inte en aning, haha inte för att ja b rukar va den med stenkoll men just nu är ja totalt lost näre gäller planeringen för imon, vet inget alls, så välkomna med förslag! grillning, kubb, hemma mys med de nära och kära hade ju vart nice, men träffa mycke folk i en ljus försommar natt låter ju inte heller helt fel, sommar-känsle-nivå = galet hög!

ses vi imon alltså? klart vi gööör! / Claris♥


jävla skit skit

vad ska ja säga dax att slappna av och sluta köra bil som en kratta? just nu har ja god lust att bara intala mej själv att skita i de och bara åka dit dra några varv i rondellen och sen åka hem igen, fy fan för körkort, om de inte vorde för min sweet- car så hade jag gett upp för länge sen, gillar inte att göra saker halv dant och de hära känns i störa möjliga mån halvdant, iaf nu vet inte om det bara är för att ja är så stressad över siten så att tänderna snart ramlar ut eller vare är för fel, åt helvete gåre iaf. kan ju hoppas att plugget sitter iaf, ska bara lista ut hur man räknar ut hur långt bilen rullar i olika hastigheter, nån som har nå förslag?

ne fy fan nu skiter ja i de hära, bra för miljön också om någon tar ansvar och håller sig till kollektivtrafiken, bra miljö val men bra trååkigt! bubbla is the shit, men man mamma kan ju alltid köra och ja kan ju sitta bredvid när ja inte åker buss.. ne nu ska ja sluta tjura och slappna, tänka lite lågiskt, hitta gasen och körsättet de där som ska sittta i ryggmärgen ni vet?! aja körläraren va bra mycker bättre idag iaf, en extra lektion inlaggd på fradag med, relax!!

hare fint före tänker ja ha, ciao! / Claris♥

glädjefrabriken

idag ahr ja tillbringat ca 5 timmar framför en dumburk med en massa teori frågor, väldigt inspererade, nej inte ett dugg! haah vilket vissa kan ha märkt av, tog väl ca 5 min innan ja tappat både koncentrationen och viljan... så här sitter ja nu 5 timmars plugg, en promenad, lite parkeringsövande och lite mat senare och softar fast ja borde läsa de sista kapitlerna, de får bli min godnatt saga tänkte jag, för ja lär garanterat somna, bra planering clara, som sagt lina vill du ha ett antal tips på hur du inte ska göra näru tar körkort fårga mej, jag har en dröös! haha save it too the last minute, verkar ha blivit min grej, ytinläring så de bara sjunger om det, sorry...

i skolan gåre frammåt iaf, riktigt kul nu tycker jag, fast diagonalsättning va ju inte riktigt lika simpelt som det såg ut kan ja ju medela, men de fastnar ju iaf på väggen ; ) 

nu äre sängen och godnatt saga i form av halk - & människankapitlena i teoriboken, 

sov sött ! / Claris♥ 

 smultronglass och ljusa-för-sommar-nätter,
tror jag blir galen

home sweet home

yepp hemma idag, skolk rakt igenom, men kännde att de var dax att för en gång skull ta ett rejält tag i min teori pluggning, kan ju va bra att ha en aning om vad frågorna påprovet handlar om tänkte jag... så här sitter jag, precis lusläst tredje kapitlet om landsvägskörning, som sagt så betyder svart sopsäck på en vägpinne att det finns lösdrivande renar, om någon skulle va interesserad vill säga, haha

slen skiner så snart flyttar jag och boken ut i solen : ) sen äre körlektion klockan 5, hoppas hoppas att det går mycket bättre denna gång! inte hunnit räna så mycket parkering men ahr iaf vart ute och varvat borlänges alla rondeller 120 ånger så nu sitter det iaf hoppas jag.... hoppas

nu väntar svarshäftet, ciao! / Clarabella♥

sweeetlove, kommer det i ett paket på posten eller hur funkare?


vare ett plugg jag hörde?

oh happy day, söndag det blåser lite småkallt och jag är ledig,  varför inte bicka tbx till igår när ja jobba och det var stekar väder? nope i living im the future, det är helt sant jag håller ill i drömmarna jag, just nu ligger ja på en strand och steker i min nya kropp och bikini, living the dream så att säga, som toppen över i'et är jag även ledig!

yesterday blev de jobb en sv'ng på bageriet, glassfrossa, nejdå men lite sugen va ja allt, men tänkte ju försöka göra drömmen ovan till verklighet så big no på det, men datgick hyfsat igår iaf, visst känndes det väl inbland som om ja satt i en livboj mitt på ett öppet hav men tror ja lyckades sprattla mej hyfsat nära land iaf. känns nice, och nästa helg och resten av helgerna fram till sommarn äre flowerpower som gäller, back in buissnies med tanterna,  bra söta ärom närom är nöjda! kan dock bli kämpgt att återlära sig kassan dagen efter sista april, hah men tur att ja är en hejjare på dagen-efter-fest-jobba.

sen bar de av til frida som fyllde 19, grattis ! va där en stund och träffa lite trevligt folk : )

gårdagens stora glädjestund va när ja fick ta bilen hem från verkstan, big smile on me! dessvärre dog han igår kväll igen !!!!

nu ska ja ut i solen, och njuta av den sol som finns, och lusläsa boken, för nu du jennie äre nära ;) höhö

over and out / Claris♥

just take me home and I will be ok!

zeeeeeeebra,

nu du sabinii! nu kan du till och med läsa vare står ;) vet att de va lite krångligt förut ,men nu äre nästan klart. haha  nu äre zeeeeebra och a little tutch of pink, great!

kaklingen idag har vart underbar, gått kanon, dessvärre rädd att ja har sabbat lite för i sommar, men lika bra att vara ärlig. va till falun en sväng med mamma efter skolan körde lite bil och shoppa lite, löön (♥), de blide en mördaande snygg bikini om ni frågar mej, så nu du selene äre tävling på riktigt! sen blev de ett par leggings i mintgrönt och två små väskor från gina, kunde inte välja så de fick  bli båda, har ni tur kanske ja langar några bilder imon, hihi.

 OCH NU ÄR AGGE FÄRDIG LAGAD!, ska hämta hem min sweetcar imon hoppas ja!

nu äre sova, ska skopa glass på bagreiet imon, så bäst ja har huvudet med mej!

see ya! / Claris♥

morgonen började med en rejält arg mej, kärring, sant du borde fasen upp på ett berg!


,

åt helvete med allt


slå mej hårt!

kan ju medela att om jag får körkort så äre det till 90% guds förtjänst! snälla gud hjälp mej! de går verkligen skit dåligt, bajsdåligt riktigt kasst gåre... nu har ja iaf tre lektioner kvar, men va tjänar de til när ja är så sjukt nervös och glömmer hälften? som toppen på i:et så är inte tivolibilen och ja bästa vänner direkt, men vafan nu har ja gjort som skalman och gjort mej ett teori, kör och sov schema, så nu vore de väl själva f*n om de inte skulle gå,

sprungit runt med bubblan på byn idag, den startar och dör lite om vart annat, men nu står han på verkstad, så soon my sweeetheart gonna be okey! döpte den föresten igår, lite spontant så där, agust blev det, agge om man vill dra til med ett smeknamn. så nu ska ja plugga lite så ja och min sweet-car kan glida runt inom kort, fortsätt simma!

om ja inte pluggar kasta böckerna på mej, tjing! / Claris♥


my sweet-car


hejssvejs lediga sommar!

justja glömte the big thing, sommarjobbet, som de ser ut nu ( om ja inte gör bort mej vill säga) så kommer ja tillbringa sommaren på ett murarföretag och ja man ju medela att lilla jag är skapligt nerväs redan! omg säger ja bara, önska mej lycka till dagen innan kan behöva det, dessutom snackar vi 7- 16 underbart månda timmar de där!

va bara de ja ville, hare! / Claris♥

jag vill oxå köpa smultronglass

just nu har ja knaprat morötter, hoppat runt på coop och köpt smultronglass med mina kärleksfulla vänner. åh jag vill också köpa smultronglass och va kär! på ett lyckligt sätt. inte va en endaste ensamma kvar på jorden! okej där tog ja i från tårna men idag med all smultronglass så kändes de inte bättre alltså! smultronglass, smaka på ordet, visst äre lite kärleksladdat? solklart om ni fårgar mej. ne nu ska ja sluta känna mej ensammast i världen och tänka på nå vettigare, tex att sova snart kanske?

men de går ju inte har energi så de bara sjunger om det, ååh yes idag hade ja min knäckande rediovisning om kärnkraftverk med, inte alls nervös nejdå, inte alls mumlig och fiplandes nejdå! men ja klara det iaf lite väl långt kanske men hey (!) nu vet dom iaf att dom inte ska sattsa på kärnkraft ;) sen vare gissa, rätt, teoorii! nu har ja iaf kommit nån vart, men glömmer de lika fort är ja rädd, passiv inlärning?

körlektion imon igen, gillar inte circus bilen at al, nej nej och till min lycka så äre den som jag ska köra upp i, åh va glad ja blev, never ever en disel bil säger ja bara! dessutom ska ja föreslå kommunen att bygga en hög parkerings hus så att vi slipper allt krångel med datum parkering!

pepp clara + äta morötter = min kväll

hare nice! / Claris♥

avslutar med en äkta smultron låt,



tror jag har körkortsnöd tatuerat i pannan.

om inte annat så har ja de snart iaf, idag blev de iaf ett antal timmar framför datorn, de gick fint tills ja kom till bilens alla egenskaper och jox, då sluta de där med lågiskt tänkande, före enda som är logiskt för mej i den situationen är att bilen startar och fungerar klockrent när man vrider på nyckeln. aja fortsätt plugga fortsätt plugga!

ciao / Claris♥

knaprat lite på livets så kallade guldkant,

home från trysil, eller ska ja säga paradiset? stämmer bra in iaf, det tog ca 3 minuter för mig att inse att jag trivdes alldeles pperligt där uppe, det var lugnt och skönt, helt utan mobil och bredband! bara chill al the time, mys!
ja menar kommer dit över en meter snö (!), tyst och utsickt över Hela berget! behöver jag tilllägga att jag njöt i fulla drag? i backen gled vi runt och bara njöt, sol och fina backar. gled runt med musik och grejjer vilker resulterade i att ögongodiset förväntade sig en bakåtvolt eller två, vilket ja ju inte riktigt kunne ge dem, haha så ja åkte väl runt där och små pyste lite och funderade på att fråga om dom ville ha en autograf ? haha skulle ju vart nått, haha living the dream på riktigt! HAHA snacka om att ta dagdrömmarna til en helt ny nivå,

så dagarna har vi tillbringat i en solig backe och kvällarna i en ur mysg stuga, jag har tom pluggat! nästan klar med allt i svenskan, galet gött måste jag säga, jag trivdes inte direkt med den där nästan ig varningen, inte min grej....

måste bara tillägga att världens godaste vatten troligen finns just där, grattis nrge säger ja bara! tänk att dricka vatten rakt ur en porlande fjäll bäck, där haru smaken och känslan direkt ur kranen! det är var ja kallar sweeet! haha

min körning har även den fått sig en rejälomgång, och jag har lärt mej att köra bil med huvudet fullt av tankar är mindra smart, nog om det, har iaf kört långt, först gustavs - mora, sen sälen - gustafs. fitn med tanke på att jag måste ha koll på det där om lite mer än två veckor! och jennie eftersom du är lite extra nyfiken så skriver jag innom två veckor, och du min unga dam har troligen bätttre koll på de där än mig, plugga plugga plugga!  så sorry folks om ja kommer vara lite frånvarande dom två kommande veckorna men ja lovar de tar ja i´gen sen med bubblan, hihi

vi va förbi och hejja på släkten i mora idag när vi va på väg hem, åh va jag vill parata mora mål! lova att ja skulle åka dit när ja får körkort när det nu blir. gillar dom gör ja iaf !

justja sommarjobb, check! om allt blir som planerat så blir det att vara med nån murare som håkan kände, snacka om press, nervöst! känns bra iaf :)

avslutar med ett litet tips från min loverly brother om hur jag skulle tackla min uppkörning ..... 

 


nu ska iaf en trött but happy claris gå och sooova! / Claris♥

nån jag känner drar till trysil imon, HAPPYFACE!

annars så har dagen vart rätt lugn, vakna väl vid tolv, snacka med adam och han hämta mej sen åkte vi vidare till bageriet, eftersom sandra jobba. vänta in lite mer folk sen vidare till falun och rättegången, visste inte riktigt va ja skulle förvänta mej,  har ju som sagt inte så bra koll på de där med det svenska rättssystemet, dom prata och vittna och fixade, sen vare över och så äre klart hure blir om två veckor.
sen hem och fixa tills imon, ska blir så skönt att bara få vara hela helgen och ha lite tråkigt och bara sitta fast utan en massa möjligheter, och förhoppnings vis få ro att plugga igen lite, toppen!

bjuder på en liten sång med, jag vill på festival nu, nu, nu! putte i parken, p&l  & hultsfred. vet att alla säger nej till hultsfred men ja säger bara kommer kings of leon, så ska ja va där!  simon norrsveden ger ett stort plus i kanten.



nu måste ja återgå till mitt packande och fixande, see ya ! / Claris♥



whats happening??

waaaah, gillar inte känslan, när jag inte vet va ja håller på med, känns som om jag bara är en liten ful fisk som bara är i vägen, helst av allt för mej själv, kan ju hoppas att en fet weeekend i trysil löser även detta lilla problem´. skull einte skada att hamna på rätt sida av mej själv igen. så om de är nån som under senatse tiden tänkt typ, va sjutton äre för fel me människan så kan ja säga då är vi två! ne nu rackarns ska ja ta och göra nå vettigt för en gångs skull, börja med att diska, sen kanske klädhögarna i rummet får sig en omgång? den som väntar pånå gott.... haha aja bäst ja börjar!

pusshejs / Clara♥

min pysser frustration fblev inte bättre när ja hitta den här bloggen, http://emmaogren.blogg.se ,
tjejjen har talang säger ja bara, galet med talang!

vi sitter i samma båt, en silvergrå mesil

tråkig dag = en massa inlägg, mitt m¨nster, kan ju ta och fundera på när ja ska  b¨rja bli lite nyttig igen, (mina tangetner har fått spel, å knappen är tydligen och ni vet bokstaven som ser ut son ett o, fast med två prickar fungerar inte, kommit ´t n´n mystisk knapp?)

och inte har ja gjort nå vettigt heller, nope, dagen har tillägnats bakiskänslan. bjuder iaf på en bild av sjalen, om man snurra den två varv blev de hel bra, nojd!




have a nice evening!

see ya ! / Claris♥

jag vill pyssla

hellu igen, jag är på pyssel humör, hitta lite roliga stolar, va sägs om att pimpa om en själv, pink-killer-style, är ja lite sugen på. jag vill ha en egen lägenhet. eget boende, hus på gården duger för mej !




sjalen är klar nu iaf, kanske blev lite tunn, lite för lite garn, men ja menar 15 kr på myrorna, så måste man ju bara slå till ;) men dubbel blir den nice! inga mer projekt tillåts innan mina läxor är färdiga, buhu. jag har tråkigt,om nån ville veta.

disken väntar, fun!

hejssvejs / Claris♥

betongkepan är på och av storlek XXXL,

nu har jag slagit till igen, hur lyckas ja ? jag veet! överpepp! överpepp! överpepp! satan inte bra de där med tidspress och överpepp, borde ringa en liten klocka inom mej men nope, allt jag hör är fullt ös nästan medvetslös ! haha hoppas ja inte ställde till det nu bara, sorry folket. men efter ett tag piggna även ja till och dansa lite med det sköna romme folket!

kommer sakna dom, men lite, eller jätte skönt äre att de är slut nu, sluuut inge mer snö inge mer hamburgare inge men gluten-fria-fucking-jädrans-hamburgare! gött säger ja bara, och vilka sköna människor ja träffat, jisses´! vill ni träffa bra folk ? kom till romme säger ja bara vi är bäst!, ni är bäst! dreamteam  

igår vart de en väldans seriös dag på jobbet, lyckades komma en timme försent, glömde lite att ja skulle börja 9.30 och inte 10.30, tur att de va kolungt då, ingen lunchruch där inte. nope så efter att vi fikat och myst lite så fick ja och seleni åka hem, och börja härja! jag vill också bo själv, de va ju super mysigt där hon bodde pinglan! efter att vi va klara så blev de ju lite brottom, in till madde, ös, vidare till personalfesten... trevligt om man bortser från  vissa saker,

skitväder, blir plugg och stickning för hela slanten idag tror ja, fint de! trysil på torsdag, längtar som en gnu!

ciao / Claris♥


........,



.........



!

huvudvärk och pepp

imorgon äre dagen ! då stänger romme gott folk, välkommen tillbaka livet och friheten!? haha, men vi har haft kul, och vi har vart ett strålande gäng ! kärlek till hela bunten!

så imon kväll äre fira som gäller, vi firar en strålande vinter och att den är sluuut! JIPPIE! ös!

sen äre två lediga veckor sen blire flower power för hela slanten, tom med student helgen! första helgen på lovet !? glömm det säger ja bara, för då ska vi fira att vi bara har ETT år kvar ! GÖTT! med tanke på det jag vill också på student kryssning, jag vill jag vill jag vill, alla ska ju dit, 1/3 av min klass! haha, fult knep vi är 6 pres höhö, men procenten stämmer ;D

föresten så hörde jag en lite störtskön grejj idag, florida, artisten, han har gett ut sitt privata mobil ummer till sina fans, hur gött är inte de, skön grabb! bra inställning där! höjde ju mitt humör en hel del, hejja!

aja nu äre lite historia eller städa rummet ? hm, aja börjar med lite av varje.

puss&kram / Claris♥

slow day,

vakna i morse, tvingade mej till jobbet, fick som lyckligast i stan åka hem igen vid ett, tack gänget ! hem och stickade lite i solen,gick in och stickade lite till, tjo tanten! men de är rosa, det är rutigt, det är helt rätt, and made by me !



rosarutigt



bye bye / Claris♥

njutit av livets goda!

idag har jag och linnea vart i romme hela dagen, heeelt underbart! så galet nöjd!

det var varmt, galet varmt och helt underbart, haha kan tjata om det hära ur länge som helst. en sak kan ja säga iaf, och det va att detta var precis vad jag behövde, gött  mos!

kvällen slutar trotts en del tankar och planer hemma i soffan med stickningen, haha kärring varning på den! aja börjar ändå jobba imon klockan 9 : )

see ya! / Claris♥



trysil nästa helg (L)

påskgubbar



justja vakna av dom här två filurerna i morse, haha sötnosar!

så glad påsk på er då !

happy easter !

våren är här och äntligen hare vart fint väder så att de har gått att vara ute igen, så ja har vart ute och hittat lite vår tecken ;)

          
        


                                                


tvättat eller skurat eller vad ja nu ska kalla det, jag har gjort rent bilen invändigt iaf :) , kul att se hur ren och fin den blir, nästan som ny ! hihi nöjd jag! ska bara ner till mammas jobb och "låna" några flera sånna dära små mirakel svampar, för nu äre bara taket och lite av sidorna kvar, pluss lite annat med de är nog det som kommer ta mest tid iaf, resten kommer va lätt. efter de äre bara att beställa ny matta och fixa stereo : ] hihi

nu ska ja och mami ut på en liten tur tror ja, sen blire nog utgång tror ja :) aja får se hur kvällen slutar!

hejs! / Claris♥

ledig dag,

och jag har inte gjort ett skit, eller har skrivit klart mitt tal om kärnkraftverket, toppen! annars har ja vart otroligt lugn och harmonisk, lina kolla förbi en sväng, då sprang vi igång bubblan och åkte en sväng. trivs ypperligt bra i den, bara tanken på att jag kommer få åka runt i den så mycket ja vill gör mej happy! min bil.

ne nu st'änger ja ner de hära och plockar fram stickningen, lagom till sommaren så dära, haha

sov gott, ännu en ledig dag imon, hoppas på sol ! / Claris♥

sovmorgon (L)

oh yes, tots en del samtal så har jag lyckats sova, lite till och från, fram tills klockan 11, välkommet!

justja borde ringa håkan och kolla de där med sommar jobbet, antingen pusta i falun, eller måla hus i hedemora, bäst betalt av kyrkan skulle ja tro, där kan ja göra lite mer som jag vill, höhö , vilket kan passa min sommar perfekt! och absolut max tiden som jag tänkt jobba är 1 månad, inte en dag till, försen ska ja ha roligt! och bada i havet massaor av gånger!

fösäker plugga, men fastnade på en blogg om en lten brud på 15 år som väntar tvillingar (!), kan inte låta bli att förundras över hur man vågar ta på sej det ansvaret när man är så ung, men starkt äre ju om man klarar av det!

annars så har ja hamnat i en knas period, vill inte va ensam! inte alls, fuck it ! som grädde på moset sålyssnar ja på minnya favorit låt som inte gör saken bättre, fin idé där!

fortfarande nöjd bubbla ägare, trotts att den inte vill starta, but hey den är ju fin att kolla på !

hare gött! / Claris ♥




känslan av att hitta hem, känna sig hel..
ge det en chans.

mys-i-pys-låt,




i australien visar man sig kärlek genom att driva med varann,

Svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar som du och jag
som tror och hoppas och tänker att nu så nu är det väl
Äntligen våran tur att träffa nån som behandlar oss väl
kyss mig ömt och brutalt sover sked håller hårt både morgon och kväll
Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar
Och om dom bara gav oss chansen

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit
Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och vem vill leva så

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon
Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag



som en fet smäll i magen♥

mitt happyface försvann med solen!

det regnar och är grått, och bubblan startar inte, de där med skruvmejsel var inte min grej precis, hoppas det löser sej. har iaf suttit där i baksätet och kollat på regnet ett bra tag, jag trivs i bilen. ska bara fixa så den blir lite renare i kanske, ja menar på 30 år så blir den ju lite lortig kanske, men måste vänta tills fingrarna inte fryser till is, finns en liten risk för det i nu läget. annars är jag lycklig på den fronten.

jag vill göra nått nu , nå bus, kom och hitta på nått med mej! snälla jag är på nästan vad som hels bara jag är hemma innan söndag klockan 10.30.

förövrligt fastna ja nyss i min stora barndomsdröm, storebror, jag vill ha en aldeles egen bigbrother, give me! tror ja skylle passa ypperligt bra som lilla syster! hahah och nej lina jag vill inte va med i big brother, HAHA

föresten varför sitta här och dras med i det fula vädret, vi har ju påsklov (!) och som jag har väntat, sovmorgon imorgon gott folk! en liten varning bara förstör den inte, finns en risk att mitt annars rätt samlade humör brister rätt bort då.

aja  nu kanske de blir läxor eller nå annat kul, höhö

happy bidding! / Claris♥



bevis, nu står den hemma på min gård! hihi
och om den nu hade velat starta så hade jag och finnäs kunnat utnyttja hans nytagna körkort, men nej.
grattis föresten :D

släpp taget,

lycklig bubbla ägande tjej här!

nu kan ja shecka av en grej på min to do lista, ämligen att min första bil ska vara bubbla, si si idag har jag och mamma & extra päronen vart till gävle och shoppat bubbla! äntligen, och den är så söt att jag bara vill sätta mej ner i ett hörn och fälla en lycko tår, gräddvit med kromade listen och svart vita däck, ser ut som om jag ska på crousingen imon typ, min lilla ögonsten det där! lite sliten inne, but hey den har ju hängt med i över 30 år! lite smått fränt så där... nu står den iaf här utanför och myser, så nu öre bara körkortet som fattas sen äre fett nice! plugga som en tok, jao jao! 

innan jag visste att jag skulle bli bliägare idag så va ja och frida på stan, snacka en massa, käkade lite glss och kolla runt lite, hitta en jätte fin adidaströjja, mys : )

idag har varit en liten fuskis deg med maten, träna gjorde vi inte heller, imon blire friskis!

nu äre sova som gäller, med en massa härliga sommar drömmar som inkluderar bubblan hoppas jag, hihi

natti / Claris♥





ögonstenen!

when it was good,

kaninte släppa det okej, lev med det, all right..

borde igentligen plugga som en gnu, men det  känns rätt omöjligt att få ihop ett tal på ca 5 min på ca en timma, opsi kasnke borde tänkt på det lite tidugare men icke-sa-nicke,  längtar som en gnu till trysil, känns som om det är ungefär exakt vad jag  behöver just nu,  sitta fast på ett ställe utan en massa möjligheter, bara ta tillfällete i akt & kanske slappna av lite ? fin idé där!  dessutom en helg fylld med förhoppningsvis sol & en happy family! tackar ja ju inte nej till i första taget, en annan liten glädjande sak just nu är ju att jag även kommer vara ledig på lördag! fattar ni ? TRE DAGAR TOTAL LEDIG! lycka

the big thing in my life annars är ju det vanliga,( ingen nämd ingen klämd), och körkortet, blir galen jag fattar ingenting och det är helt seriöst det träkigaste jag gjort! men igår fann jag en ny ögonsten, skit söt bubbla, beige & i skick för crousing! de ni nån som är på ?;) haha efter det blev det lite extra dagdrömmande, bubbla sommar och bikini var indlandade. jag & pinglan är ju nämligen riktigt duktiga kärar nyttigt så de bara ryker om det, med undantag olles birthday, men ja menar grabben fyller ju bara femton en gång, ;D

falun igår, mys stad det där, det blev glassande & äpplande på stan & litre gina kollande, träfffa klasson! galet hur lete vi ses nu förtiden!  förändring på g? : )
idag äre planderar plugg, sola (?) och träna med frida : )

men nu äre lunch, ciao! / Claris♥

dagdrömma är bättra än att grubbla,
för visst äre väl inte samma sak?

slappna av girlie,

sitter i soffan & väntar på bussen, skulle iof redan sutit på den men skippa den & tog nästa, skönt med lite extra tid.

i går fyllde min egna snorunge till bror 15 (!), oh my good, han är ju inte så liten ängre, faktum är att ja nu mer är kortast i familjen!  han blev ju dessvärre inte så lycklig som ja trott över den dära skit-snygga skit-dyra  tröjjan, SNORUNGE! aja tur att den passa till mina leggings med då ;)
,
yesterday vare jobb, om de va segt i lördags så vare ännu segare i går, vi var bara 3 st som jobba & ändå vare dött, sick! senare på kvällen blev de bio med mandy, martin x2 och johan, nya fast and furious, säger bara en sak, i vissa fall typ där så blir killarna rätt så mycket hetare tack vare bilarna, haha sant!

nu ska ja ta & pallra mej iväg till bussen så att ja inte missar den skulle ju vara lite olämpligt, men ändå rätt skönt,
justja ja hitta presis lurarna til mobilen, LYCKA! visste väl att dom fanns nånstans hihi

see ya! / Claris♥

det bjuds på film,

yexbox, erbjudandet för kvällen, filmkollning i våbäck i form av dansfilm & bögfilm, great!

nån som är sugen? kom-i-i-i-i-gen :)

ciaobella / Claris♥

jag vill ha en riktig vänn i stockholm


sunny day!

dagen har ju vart helt galet  vacker, nu äre då vår mina vänner, bikini säsongen närmar sig med stormsteg!

igår vare skola sen stuga ute i skogen, mysigt place de där, verkligen i morse fatta ja nästan varför mamma envisar med att vilja flytta tbx till skogen , men ja menar nån måtta fåre ju va, inte så man vill bo utan teckning 24/7? aja mysigt vare iaf & imorse va ja då inte allt för peppe på att jobba, har velat pimpla hela dagen, perfekt dag för det jue, verkligen strlålande, men fick iaf sitta på bryggan i morse och borsta tändera, medans ja njöt av solen, älskade sol säger ja bara

jobbet kan nog vara de segaste någonsin och då överdriver jag inte ett dugg, stackaren som satt där & sjöng hade väl som mest 10 pers i publiken, haha & vi har völ kaske sålt max  100 hamburgare, men ja fattar att dom hellre höl sig ute i solen ja ville med! fick iaf ett glädjebesked idag, wihooo, ledig torsdag & fredag, HELT ledig, inte ens nått inplanerat, fatta underbart, sova & njuta står estämt på schemat & kasnke en dag i backen ? plus lite festande va? ;) gött mos säer ja bara, alltså äre bara 4 dagar kvar nu ! wihooo!

får se hure blir ikväll, film blire iaf på nått vis,


see ya! / Claris♥

imon har vi vart nyttiga en hel vecka pinglan!

jag har aldrig tur i spel,

men om jag nu skulle bli kär i dej så ta det lungt med mej, - simon norrsveden, den grabbens låtar is great! !

dagen har var trött, bakis & träningsverk, magen har haft en ruff time, slagits med både träningsverk, bakishet & tankeverksamhet i en salig röra, gött mos!

fick ju iaf sluta tidigt idag, halv 12 närmare bestämt, inte alls behövligt eftersom de blev utgåg igår, trevligt trevligt!

filmkollandet blev också hel okej, hahha trotts att alla inte har så bra koll på gustafs geografi, haha

vart hos sandra, lekt datanörd ett tag !

höll på att somna så nu blire ekologiskt lakrits tee & sängen för min del, föresten lycklig tjejj, mitt bredband har tagit nya tag nu i denna nya månad, så nu kan ja lyssna på musik igen! loverly

natti natti / Claris♥

en enda härva av frågetecken & känslor?
säg nått bara

happyface

allt känns kanon, dagen har vart great, eller efter mitt lilla friskis pass & solning så blev den det, plus att ja hittat hel grymma presenter till min snorunge till bror, blir han inte glad nu så vaet ja inte vad ja gör!

love / Claris♥

nyttighet, idag har ja iaf köpt en rensande kur!
& får de om de kanske blir utgång ikväll om de löser sej med allt :)

RSS 2.0