magiskt,

men tragsiskt, just nu sitter ja nere i en feeet grop, sittter här nere och filosoferar gör ja. inte så många fina tankar trots de underbara vädret, kan bero på lite för lite sömn och lite för mycke värme. dessutom sicka håkan ner mej på jorden rejält med sin duderspelning i lördags, och de blev ju bara bättre after det. naat. men spelningen va de bästa ja sett någonsin, underbart är bara förnamnet, kärlek till den mannen, ja! just nu så steker ja sänder i solen med murarbrallor och tisha, håller på och finslipar bonde-brännan och höjer tåligheten mot värmeslag och solsting live varje dag. plus att ja får lön före, tre flugor i en smäll. ironi, jag vill va ledig. just nu är vi hos en rikemans gubbe i falun, även kallat thailändska ambasaden. verkar inte bättre iaf. hjärnan spinner på högvarrv i solen, tror hjärnsubstansen blir mer lättflytande i värmen därav tillskottet på extra tankar.ne nu sk aja sova och imon ska ja vakna pigg och glad. kanske tom orka göra nått av mitt liv? 

sov gott!/ Clarabella♥  

peppe!

nu äre festival pepp. lyssnar på musik eller försöker men datorn har ett upp, lite olägligt och jag blir rätt frustrerad, ja! men solen skiner och de är varmt som aldrig förr, underbart. liggar och inväntar ättre tider och mer batteri i moilen sen ska ja in till stan och hämta mitt band. äntligen! åh just nu är det bra, lite sömn på de här sen är det bättre än ever!
måla idag igen på jobbe, igen bra sysselsättning man hinner tänka så otroligt mycke på allt, vända och vrida och fundera, på allt, ja funderar på att hälsa på pappa tex. ååh funderingar!  tur att ja dom närmaste dagarna kommer  vara i ett mycket mer härligt tillståd, love it. sen sattsar vi på putte sen, och ja hoppas verkligen inte ni bangar för vi ska  dit! 
inom dom närmaste dagarna kommer ja både få se simon norrsveden och en två tillar lång håkan spelning. varför för ja inte sånt oftare? stort frågetecken. ne nu ska ja sänga av den här segproppen och bege mej ut på nya äventyr, höhö. vi ska ha kul, a lot of fun!

hare bäst för de tänker då jaa ha, puss! / Clarabella

lika barn leka bäst?

äntligen belöning.



en liten fråga bara, äre nån mer än mej som lider av festivalfeber?
äntligen, nu kommer belöningen för att vi står ut med att bo här!

tyst

så läge du håller tyst så gåre galant, fortsätt simma!

knock you down

det kryper i hela kroppen, kan inte sitta still borde nog gå ut och gå en feting promenix men de orkar ja inte riktigt är dyng trött och ska jobba imon, så ja och min rastlöshet får allt vackert ta och krypa mer i sängen. de är sånna här tillfällen soom ja vill boxas extra mycket, de blir till hösten ja behöver nått att avreagera mej på. kan man inte va arg eller va en äkta bitterfitta så får man lösa de på annat sätt. haha lajni & claris wannabe bitterfittor, undrar om de skulle hjälpa du ? inte troligt men iaf. drömma går ju. och de ska ja sluta med, drömma och funderar. no more, fenito, over and out. vill härifrån, nu, nu, nu. mer än någonsin. bort bort. bort och slippa tänka på all smultronglass som krach-landat på den grusiga asfalten. nu är den full av små grus och inte alls lika smaskig längre, men ändå svårt att få bort den där goda lukten av smultron. jobbigt läge med andra ord. kanske borde ta och skrapa ihop mina pengar, och sattsa på usa? skita i all smultronglass och inte ens ha de i tankarna, skulle va skönt. för ja har nog för höga krav på den där satans glassen , eller har jag? ja vill ha en med bara naturliga smakämnen utan kemikaljer och skit, trodde ja hittat en helt okej nu , men missa visst de fin-stilta på innehållsförtäckningen. nästa gång ska ja läsa ordenligt och kolla så den inte innehåller några konserveringsmedel, eller nått annat otrevligt. innan ja smakar på den. men ja menar de kan ju inte va så svårt att hitta en ny favorit glass?

nu ska ja ja sluta tjattra om smultronglass och sova ist, natti / Clarabella♥

jag är värd mer än kemikaljer,


summer


kyss ingen i morgon du kan kyssa idag

-

lev livet fullt ut

hämg med då, eller äre ja som ska hänga på ? big question. soolen skiner äntligen iaf och jag är ledig och rätt happy för tillfället. även om tankarna flyger och far, men inge ovanligt de heller. måste de vara svårt då? näääj. helgen har ju vart helt okej, fredag midsommarafton, körde bli hela kvällen, ingen bra bil dag, repa mammas bil, råka visst köra in i sandras ostlåda, oppsi. sen körde ja fast på en åker, vilket resulterade i att mamis bil såg ut som en dalmantin. haha men de va nog kvällens roligaste, haha igår vare dalen, älskar dalen, de kan vara sveriges mysigaste plats utan att ens överdriva lite. kul vare iaf, fast ja inte fattar. men thats life. tappa bort mobilen, men precis innan mamma ringde och spärra den ringde ja den och johannie svara, lättnad! big one. nu äre jag och  datorn i solen, lyssnar in mej på veckans festivalmusik ;) imon lkör vi uppvärmning här!

big love / Clarabella

det är inte lätt när det är svårt.

något förvirrad men ändå ovanligt lugn, upp och ner hit och dit, mina känslor i klarspråk. fyllesnack eller inte? mys. fan, men så svårt att låta bli. happyface. leva för stunden?

/c.b♥

torsdag kl. 13.00









simon norrsveden

jag ska stå längst fram,
bara så ni vet,
lyssna in er nu girls!
:D

midsommar, tjohoo

här sitter ja mitt i natten, måste ju utnyttja att ja har sovmorgon imon, höhö. imon äre midsommar sen äre den längsat natten eller natten och dagen lika lång? aja nått äre som gör att de blir mörkare sen, inte alls sugen på de nu. nej nej new york eller nått sunny place skulle sitta fint, man blir mer pepp av det, trotts att vissa inte riktigt vill trore men så äre! iaf om man heter clara bella bergman och de gör ja ju!  så de blir att besöka ett sunny place innan skolan drar igång igen, lär bara ragga ihop ett soldyrkar crew. nått annat vi lära styra upp snart är ju p&l eller så ska de inte styras utan bara härjas, men de hade ju vart fint om man haft en duch och kasnke nån sovplats som inte är en lerig camping. okej att campa borta men inte i borlänge, ine planerat iaf. haha men på lördag blir iaf dalen, utan dalen ingen midsommar, så vi kör på dalen. jobba måndag sen party al week long. göttans! de är vi väl värda eller? klart vi är !

åh ne nu ska ja vaska fram  två tusen sen sticker ja, adios amigos. borde försöka fixa fram en mobil med... blir galen på min, att va sms beroende utan kanpparna 7,8 & 9 är jobbigt.

ne nu äre bedtime, puss / ClaraBella♥




lina och lammen,
haha♥

de regnar i dalarna, ovanligt

kan varit en orsak till att ja skicka de där igår och idag fick ja svar, och oj va seriöst de va, man betalar två tusen nuoch sen bokar man tid för möte och pratar igenom allt. fick en massa filer också men en massa jox som skulle fyllas i, synd att ja inte läst engelska b än, för då kanske ja fattat hälften iaf ? men gud, vill ja verkligen sticka ett år? ja skulle lätt gö de nu  men lite svårt att veta hur ja känner om ett år. men vafan de är ju en dröm och dom är väl till för att följas eller? så ska bara diskutera lite med mamma och ringa stc och prata lite med dom, sen kanske ja betalar och bokar! läskigt.

det är helt sjukt vare ska regna, tur att de börja när ja hade slutat, kom hem vid ett och sov till fyra för den som ville veta. skönt vare också. imon äre midsommar och ja har för ovanlighetens skull inte kopll på nått, men ja har iaf försökt men ingen annan verkar ha så bra koll heller. vädret blir onajs iaf, ett som är säkert.

ha det! / Clarabella♥



vill ha en varm svensk sommar!


sunshine happyface

solen har skinit i två dagar nu, och jag är glad! bring me back to life! eller de va väl va solen gjorde vet bara inte riktigt hur man böjer bring, stabilt. nu är ja iaf lite mer happpyfaced, och de där me engelskan ska vi nog fixa eller med tanke på vad ja gjort idag, jag har bokat tid för möte med stc om aupair i usa med avgång om ungefär precis ett år. bara att hoppas att ja inte ballar ur!

förövrigt så har ja vart ute och gått en lååång promenad, efter en smärre chock. men tur att ja har inger säger ja bara, hon är allt bra hon. en annan bra preson is frida, hon bjöd mej på bio igår, baksmälllan, den va precis så kul som alla säger, se den ! 

halvda på jobbet imon, fint ! sovgott / Clarabella♥

nått nytt

undrar hur många gånger den tanken slagit mej, att jag vill förndra mitt liv. jag vill ju det, men det är ju som sagt så mycke lättare att bara stanna kvar och tycka synd om sig själv. men är det inte bara att sattsa då? man kommer ju antagligen inte må sämmre, för då har man iaf gjort nått och inte bara tänkt tanken. får nog bli så, känner att ja behöver lite nya energier. lite spännande saker. tur att de är sommar och att ja faktiskt kommer vara ledig några veckor, och  en av dom ska spenderas utomlands och den andra på putte, dit ska ja iaf om ja så blir själv, det ör nio dagar kvar nu sen står ja längst fram i publiken och kollar på simon. underbart, synd bara att lajni kommer jobba, men då får hon ju en ypperligt bra anledning att följa med till putte i parken. great! finns de nån mer mys festival som inte är i dalarna? de är de värsta med p&l att den är i borlänge, känns inte lika äkta då. men vi ska ha kul ändå, riktigt kul. men förhoppning om att träffa sej en ny person, ( vi måste åka och kolla på afasi&filthy, i sommar, och maggio!). jag blir galen, jag är trött men de kryper i hela kroppen jag vill göra nått kul. idag har ja dejtat datorn hela kvällen, inte ett dugg inspererande. justnu går de inte ens att peppa igång mej, undra varför. jo justja ja ska sova nu. roliigt, näääj. men imon ska ja iaf ha en bra dag på jobbet, och vem bryr sej om pengar? de är ändå bara lite plåt och papper. kan ingen bara ta tag i mej och få mej på lite bättre tankar. släppa längtan efter smultronglassen en aning, och låta den oseriösa sidan komma fram, den är mycket välkommen, lagom till helgen ären framme. att ja har hela dagarna på mej att gå och grubbla är inget plus, jag är som en ångvält som välter över mej själv. vilket inte alls blir bra. dax att rycka upp mej kanske.
gräset är grönare på andra sidan.

// cb♥

You know it hurts so bad
just like i knew that it would
but I'd do it again
I'd do it again if I could

hur hamna ja här?

vet inte vad ja håller på med eller vart ja är på väg, allt ja vet är att ja just nu sitter här med trasiga händer och funderar på hur de kommer sig att ja springer runt på ett bygge hela dagarna? vet att ja oftast inte alls har nått emot det, men idag hare vart tungt, de har varit kallt och ja har vart kissnödig utan en toalett. väldigt frustrerande. jag är inte alls pepp på gegga för tillfället ta mej till ett shamhällspogram typ. oj vad ja klagar, attans osis. men ibland måste man få göra de å, och dagen har inte bjudit på nån räckmacka kan ja ju säga. kommer va stark som en gnu när sommarn är över.
funderar på att dra nånstans, funderat på usa grejjen och när man måste börja kolla upp allt. kasnek borde göra de snart. spännanade! en annan tanke som slagit ej de sanaste dagarna har vart spanien, ja vill lära mej spanska, de verkar så mysigt. eller typ åka till holland eller belgien eller ja va sjutton som helst till och med en liten större stad i sverige skulle kunna fungera. jag gillar falun, känns som om ja inte gör annat än är där nu förtiden, och ja gillar det. trivs på ställningen, för då kan man kolla ner på alla mysiga bakgårdar, balkonger och man ser alla taken. jag trivs i stan. vad gör ja då här ute? och vad gör ja på en byggarbetsplats? jag och männen , haha

love / Clarabella♥

gräset är alltid lite grönare på andra sidan


beautilful



ååh när det äntligen är över

svenksommar (L)

pissväder, skitväder, helt värdelöst väder äre! och jag är sannerligen trött på skiten, de regnar och bubbla fönstren immar igen, så vi får köra med korsdrag, inte alls så behagligt näre är 10 plus ute. men men den är ju söt iaf (y). nu myser ja i min säng, borde nog säda rummet, vilket ja försökt med i lite för länge nu men de är så boooring att ja oftast tröttnar. men idag så , då ska de bli rent.

mitt uppvaknande idag va verkligen bra, frida ringde men ja missa det, så ja ringde upp, då sa hon att vi skulle ut och käka i veckan, bara för att ja kört runt henne i  veckan. ser ja verkligen ram emot, mycket mysigt ! :) föresten etage i fredags va galet kul, underbar stämmning och massa trevligt folk. gillar läget helt enkelt, . snille blixt, jag vill utomland nu ska ja kolla resor! 

hejjjs, love love / Claris♥



me and my sweetcar,

bilen är en fråga om identitet sa dom nyss på p3,

haha


bäst att ha hjärnan med sej



liten påminnare till sommaren bara ;)

fysjutton va du är bra!

JENNIE FICK KÖRKORT IDAG! NU SKA VI REJSA!
GRATTIS!!!!



grattis till alla falu studenter som springer ut imon medans ja jobbar,
men vi syns på kvällen ;D

keep on wakling,

har igentligen ungerfär 7 000 ord som ja mer än gärna skulle vilja skriva ner om allt och inget, men tror ja skippar det. kan bli lite knas, och de vore ju synd så ja är tyst ist. fan ja vill se alla lyckliga studenter imon! men nej då kommer ja sitta på en baklong och knacka ner puts som sitter som berget, inte alls kul nej! dagen har vart hyfsad, täckt massa grejjer och knackat ner puts, precis vad min hjärna behövde idag, lite iq befriat arbete och öronproppar, de enda som då återstår är tankarna, och dom har snurrat många varv idag, både hitåt och ditåt. tror de blir bra iaf, eller vill tro det, bara ja pallar. jobbet gick bättre än väntat med min 2.5 timmer sömn, inga fler sånna tack, men ganska värt de vare ju ändå : ) skönt att få lite rätsida på saker och ting, trotts att de kanske inte alltid blir som man vill.
nu ska ja snart iväg till 0243 och köpa studetpresent till frida, sen kanske hämta sandra, haha pinglan var full redan klockan 2 idag, inte alls avis nej nej.


heeeejs!  / Clarabella♥

funderat en hel idag, kommit på att jag verklilgen vill härifrån,
 jag vill inte vara kvar här, jag är inte jag här, jag vill bort, hjälp mej !

trötter

vart trött tröttare tröttas idag, men inte deppig, tror nog min avskrivning igår kväll hjälpte, brukar göra det när ja kan se mina tankar istället för att jaga runt dom i skallen. har vart men peter idag iaf, vi har flytspacklat golv, eller han har väl gjort de mesta ja har mest kollat på, och försökt lära mej. sen fick ja åkta till trotzgatan och täcka fönster on my own, där fanns de några trevliga byggare, dom rädda iaf mina små öron idag, låna mej ett par hörlurar, väldigt bra att ha när dom sågar och väsnas överallt kan ja ju medela. haha tror ja kan komma att trivas rätt bra iaf, de känns helt okej, lite mysko till en början men ja tror man vänjer sig.

ne nu ni ska ja ta och blunda en sväng ,sen kanske sy klart min klänning, hejs!

/ Claris♥

dax att erkänna?

det kanske är dax att erkänna för mej själv att jag inte alls igentligen vill va singel och att ja inte alls vill vara ensam igentligen, utan att det faktiskt skulle vara rätt så skönt att ha någon, någon att dela lite smultronglass med. iställer för att älga på och hoppas på att alla ska tro att jag klarar mej alldeles utmärkt on my own, och de är klart att jagör det, missförstå mej inte, de ja vill få fram är att ja inte skulle ha nått emot att ha någon, någon nära. någon att mysa med prata med. men denna någon ska inte va någon som kväver mej, nej jag vill känna mej trygg och vill kunna vara mej själv utan att bli kvävd. vill inte stå där med skuldkänslor upp till halsen och känna mej tvingad, med en hel drös med måsten efter mej, nej ja vill ha någon som har ett eget liv och som vill något, någon som klarar sej utan mej och som inte behöver mej för att överleva, jag vill inte bygga mitt liv runt någon och jag vill absolut inte att någon byggar sitt liv runt mej, nej för de är då ja kvävs och springer.jag vill hitta någon som är sig själv och som känner sig själv så pass mycket att man inte kladdar ihop sej och börja leva varandras liv, för då springer jag. ja menar inte att de är fel, men jag har erfarenhet av sånna förhållanden, mina föräldrar är bra exempel, eller kanske man ska säga dåliga? tsm sen dom va 16 och nu i efterhand kan man ju lungt säga att dom inte hade mått dåligt över att ha egna liv med. äre nån som förstår mej?
den där svampen som ja talat om, den som dränks in i lera och tillslut kvävs, jag vill inte va svampen,jag vill inte bli kvävd. jag vill ha kvar mitt liv  och samtidigt ha en grabb. går det ? finns de någon som matchar icke kvävnings stilen ? enda sättet att få reda på det är väl att chansa, och efter lite pepptalk med en viss brud så har vi planerat en rad grejjer, i sommar blire härj, och vem vet kanske träffar ja på mr. not kvävare? men de är iallafall dax att erkänna att ja inte alls vill va ensam och att jag igentligen bara är rädd för att bli kvävd och intrasslad och sen lämnad där, utan att kunna andas själv, med en massa obesvarade kännslor och helt villsen. det är skräcken, men som talesättet säger; man ska inte måla fan på väggen, och nej de tänker ja inte göra heller, nu ska ja försöka våga tro, våga lita och våga testa, utan att tro att alla ja träffar på är kvävare som vill ta mitt liv ifrån mej. för jag vet vad ja vill och jag vill mycket mer, och äre då så att de inte funkar, vad är det då som säger att de inte bara är att gå vidare då? bara för att man påbörjat nått så beetyder väl inte de att man är fast för livet heller? nej då äre väl bara att bryta och gå vidare. nu äre pepp pepp pepp, jag ska inte stänga in mej själv i mina egna mongo tankar i sommar, nej ja ska våga ta reda på hur folk igentligen är utan att först förutspå att dom är kvävare, som sakta men säker kommer göra mej till någon som ja absolut inte vill vara. nej nu äre det slut med dom tankarna, för som sagt om det händer nått i sånt så kommer de ju märkas och då äre ju bara att sätta stop för det hela, istället för att stoppa innan de ens börjat. och faktiskt så kan de ju visa sej att de är en icke kvävare. villket skulle kunna sluta med att ja faktiskt hittar nån som ja trivs med, vilket jag faktískt skulle gilla rätt skarpt. så nu äre slut med dummheterna och dax att börja leva livet. punkt. 

nu har ja fått ur mej skiten som tyngt mej idag, inte mått bra alls, funderare clara bella bergman de är jag det, nu ska ja iaf krypa ner i sängen, och tänka peppande tankar, pepp, pepp, pepp! riktrigt peppe tänker ja va imon när ja vaknar !

godnatt  / Clarus♥


 

du är bäst!


bad hair day, bad day!

inte alls vart på g idag, inte inte alls, sovit och försökt städa rumme, men de går segt inte klar än.. inte blev de bättre av att ja skulle få jobba själv imon heller, jag skulle täcka fönster, hoppas ja har hjärncellerna med mej så ja inte gör totalfel!

jag vet vad jag vill, men ja vill mycket mer!

/ Clarus♥

lina norman,



tack, kan inte säga mer än desamma,
alla borde verkligen ha nån som dej, 
en tiopoängare med de där lilla extra,
big love on you girl!

i did it, inga mer körlektioner!

yes yes yes , nu äre mitt äntligen! JAG HAR TAGIT KÖRKORT! fattar ni ? ja fattr typ inte! igår morse hände det !


nu ska ja sova sen festa al night long! puss / Clarbellan♥






uppdate

jag har försökt dejta agust strindberg hela dagen nu, men nej jag är på tok för självupptagen för honom, eller för full av sommarenergi..  sorry babe ! nej men ärligt hade ju planerat att skita i allt nu och ta sommarlov, den lilla bubblan lyckades ju ammi få hål på rätt fort idag, hon plocka ner mej på jorden rätt rejält. hon hade läst krönikan och fördjupningen om heliga birgitta som ja skicka in förra veckan, och tydligen  så skulle hon och ja gå igenom vad som fattades för riktig bra betyg, de föll på språket sa hon. säger ju det ja tänker så de knakar men får inte ner skiten på papper i en lämplig form. men nu ska ja ju få lära mej de med, för vi ska bli två om att hon sk a ge mej ett mvg om sissodär ett år. och om man ska lycaks med det så sa hon idag att de var väldigt viktigt att ligga i fas, höhö oppsi de var ungefär där min plan sprack.... så nu måste ja trillskas med strindberg och miljörapporten... jag vill ha sommerlov och festa med alla glada f-90 & p-90 som snart springer ut som lyckliga studenter... men nu lär ja ta en paus i mitt hårda arbete, (naat) och bege mej till romme där circusbilen väntar på ännu en körlektion.. lycka är att sitta och svettas i en körskolebil! snart mycka snart så kör ja förhoppngsvis bubblan, agge on the road!, eller ja ska se till att ja klarar det!

justa min nya mamma kom hem igår, den nya mamman är några nyanser ( typ hundra) gångerbrunare än den gamla, fick tydligen en ny granne med samma nyans, så ja nu är jag vitast, igen, men ja kämpar på i solen ja ! 

hare! / Claris ♥

måndag

min bror väckte mej klock tio i 6 (!!!) imorse, vilket innebar att ja inte kunne somna om i morse med mitt tjocka täcke och den älskade solen som lyste in i rummet.. så nu har ja vart vaken ett tag, och va har ja lyckats gjort? nada, eller jo ätit frukost. ska väl försöka skriva klart, eller börja skriva agust strindberg joxet. bore verkligen verkligen fixa historian, matten däremot känns rätt hopplös, funderar på att skapa en liten goodie-bag med lite smått och gått från tvåan som ja kan glädjas åt i höst. känns som om de kan bli ett litet hatobjekt men vafan de är summmer nu och inte vill väl ja sitta inne och rå plugga matte nej precis, de borde väl tom bertil förstå, och eftersom äve han verkar skita i va syon säger så har ja ju   ävern hösten på mej att fixa min matte B. gött, då blire nya tag för helt ärligt så har ja inte gjort ett skit de  här åre i skolan, vet iine va ja har pysslat med, de har vart mycke mycke av allt, men nästa år då ska ja va klar tll påsk typ, ja ja vet alla säger så men jag ska försöka iaf. jag vill också ta studenten!

nu äre skolan som gäller,  see ya! / Clarabellan♥

grattis på morsdag mami

jobbat idag, och de syntes tydligen att ja va ut igår, ojdå, rackarns, men de blev ingen ilska iaf, tuuur för mej för de hade ja inte vart så pepp på. gårdagen bestod av jobb, borlänge, humlepark, falun, alkohol, sova, upp & jobb idag. lite snabbt, vädret va hel nice så trotts lite opepp så begav vi oss in till emelie i stan, snacka lite i solen i parken, drog till falun med alla miljoners folk på bussen, sen träffa vi neger finnäs och olle,  insåg senare att privata bakgårdar är nått ja ska hålla mej ifrån (galet pinsamt) hahaha, träffa karin, vidare till musiken, dansa lite, vidare till blge och sov på en soffa eftersom ja vägra sova ensam i hemma. sen jobb i morse, och idag vare lugnt där. men igår vare kaos med stora bokstäver, helst när kortmaskinen pajja mitt i allt, lite jobbigt läge ja!

sen efter jobbet idag så har ja solat städat, inte pluggat och satt saxen i min brors hår, de lite roliga/jobbiga va ju att rakapparaten dog efter ett tag, så ja fick glatt klippa resten, under en hel del skratt, klippte stackrn i örat, haha.



 
före                        under





efter, och sötfian



kajsa & kevin

tyckte håret blev, han tyckte de blev för kort, men de växer ju som ogräs så de gör inte så mycket, mina två små nya ögonstenar va med hela kvällen med, sweethearts är varom är, kajsa och kevin heter dom, cissi & eriks nya kattungar, jag är kär dom är nog de sötaste och keligaste ja mött!

 ne nu ska ja sova, körlektion imon, hoppas den går bra, den ska gå bra, jag ska se till och fixa mitt körkort jag, jag ska fixa det, hoppas ja fixar det, klart ja gör! peppning på hög nivå, jag kan köra bil jag kan köra bil, jaaag KAN köra bil!!!

natti natti/ Clarabellan♥

fårsafari

       
 

      



lite bilder fårn fredagens fårsafrai,mycket lyckat fredags mys i fårhagen vid älven. va ju tänkt att de skulle bli lite fler, men de får bli en annan gång, sommaren har ju just börjat (älskar tanken!). lina ska iaf bli taggad med "äkta" lammkött, HAHA.  på de hela så va kvällen jatte bra, fick träffa linnean med, ett bra tag sen!

// Claris♥

RSS 2.0