paaartysugen?!

klart jag är, fredag hela veckan ! ; ) men nu äre ju så att ja typ är luspank & inte har nått att dricka & ingenstans att vara! atttans osis ,,, men sen kom de några små turkar från pepperkakeland & fråga om vi ville festa , & de ville vi ju eller ja vissa av oss, såå nu ståre & väger mellan hemma & tråkit elelr turkfest .. hm , fest imon ?!

just nu känner ja bara för att börja i skolan & få in lite rutiner så att man kan börja komma igång med trännigen igen,, skulle inte sitta helt fel, helst inte med tanke på att sommaren & bikinisesongen närmar sig :D

för tillfället är ja ett matvrak, äter som en gnu!, - alla grönsaker ;D haha ändring på går ... ,

kollade på hus igår, ja skulle kunna flytta på sekunden , mysigt va ordet för de huset kan ja lova :D vet redan hur ja skulle kunna måla om rummet som ja skulle ha m.m :D MYYYS !

& nu har ja bestämt mej än en gång för att ja inte pallar vara ensam så mkt längre, sattsa allt & inget biaatch! nu ska ja fasiken visa att de rinner samma blod i mig som i mina diva släktingar ; D HERE I COME !
satt & snacka med girlsen igår, dom snacka om hur min pojk skulle va, vilken typ lixom , haha & sen när ja börja säga hur ja vill att han skulle va , så sa sandra att de är ingen ide, de blir iaf alltid tvärt om , så alla mesiga & helt jobbiga killar här är jag ! ; D haha glöööM

haha en sak som visar att ja har en hel del div ablod i mej va ju min lilla shopping runda på curb, tur att de va rea ;D haha & saken är den att aj känenr mej lite som en wanabe, men eccch de ligegr ju oxå i släkten eller? ; ) hah för så vittja vet så stog en viss liten jibber & plåta andras hopp hela dagen , fast han hade helt nya skidor & rubbet , men nästa år då jäklar ska ja hoppa och då ska ja inte vara rädd, för ja ska tukta min rädsla i sommar på crossen , haha hoppas de funkar : )


image16
saknar ♥


kvällsfunderingar:

alltså denna kväll blev ju allt annat än lyckad, suttit hemma helt själv vid datorn & surat i hopp pm att de ska hända nå kul, men nej, inga roliga männinskor va i farten ikväll...
fick dessutom klart för mej att ja tydligen skulle jobba imon , vilket ja inte hade riktigt koll på , hah tuur för mej att ja kom på att ja skulle kolla upp den lilla grejjen kan ja ju säga  haha, annars hade de varit out of work for me !

kom å att de finns en viss person i närheten som lockar lite mer an de andra, men bara som ett litet bus, men skulle du fatta det? äru med på att bara busa lite? & är alla med på att ja busar med dej ? hm , skulle inte ro de va , alltså blirrre inge busande, men de hade vart lite myyys... : ) men kompisar de hoppas ja iaf att vi kommer vara länge : ), because I like to talk whit you boy ,




ciao&puss// claris

p.s håll tummarna för att ja komemr iväg ikväll ;)

hos sitter på sjön & ugglar

alltså kära mamma, just i denna stund skulle ja kunna börja gråt bara för att ja vill hjälpa dej med allt, fixa ditt liv så att de blir som du vill, med mkt kompisar, en trogen & underbar man , och hjälpasamma & snäll barn, tyvärr så kan ja nog bara bidra med den sista, men de orkar ja inte helelr alltid, förlåt, men den lilla snorungen kan ju oxå försöka hjälpa till nånon gång, de skulle ju inte skada eller?

kram&puss// claris

solen i ögonen & vita backar

vart i romme al day long, med linus (linnea) & hanna :) inte helt fel de heller , tvärt om helt underbart! snön & vädret kunne inte vart bättre, kasnke lite kallt men skit samma : )
måste bara lära mej att inte att de är som kromiz säger, det gör bara ont, det är inte värre än det. men de är ju så läskit, fan ja vill inte va så feg! ramla av railen , hm inge luft kvar där inte... ja måste nog lära mej att stå på fötterna oxå tills näst år ; D men ja ska iaf, om de inte är röd dag imon , åka til falun & försöka hitta ett par nya täckbrallor, skulle inte sitta helt fel : ) kanske en ny jacka med (a) , ibland m¨åste man ju få skämma bort sej själv helst näre är halva priset?:D

haha de är nått som ja verkligen blivit duktig på, slööösa pengar . attans osis, inte alls meningen ; ) haha

funderar på att ringa ett antal personer, amanda, så att ja kan få hem min telefon & smink , skulle va rätt smart.
pappa, så att ja kasnke skulle kunna få ur mej att jag verkligen behöver honom.. snacka föresten med hen lite idag, inget känslomässigt men ja fick ju höra hans röst iaf , ..
hm, nån kompis som man inte sett på ett tag? , hm pernilla & claesson, japp de ska ja med göra! ett måste : )
& så ringa vickan & fråga om hon vill med till romme elelr nybro nån dag : )
& sen har ju ja & nattsan planerat att vi ska hitta på nått nån dag : D & bergendal ska boxas med mej nån da :D
plus allt annat som ska hinnas med :D, nu ska lovet bli minnersvärt : )

sen måste ja ju hitta på nå bus med brudarna nån da :D

funderar på hur ja ska göra med tantfrillan, den har lixom växt ur formen, så nu är frågan om de blir löshåret eller permanentnig, tror ja satsar på löshåret & sen permanentar till somaren : )



``There ain't no mountain high enough

Ain't no valley low enough

Ain't no river wide enough

To keep me from getting to you´´


tänk att verkligen känna på de där viset, ojoj total rackarns lycka... om de är nått som ja inte kan se mej själv i så äre en sån där känsla, jag ör lixom inte nån spn person.. men ruttna ensam person... de är inte de att ja inte tror att ja inte kan hitta nån, de är mer de där att javerkligen ska kunna få fram sånna känslor, no way att de kommer funka.. vadå läskit,? de ä rju lixom som en enda jäkla smet, när man väl har satt fingret i det så kommer man inte ifrån de utan att vara helt kladdig & samtidigt ha käkat upp allt, visst de är gott, men efteråt mår man ändå åligt, de är bra medans de varar alltså när man inser att man smällt ii sej en hel smet mår man ju inte så bra..
man bara faller & ger med sej , ger så mkt av sej själv så att man i slutet kanske till & med förlorar sej själv

haha nu låter ja som en sur gallar ragata som intre fått nått på år, haha men alltså de hasnlar ju inte om de, de är de sär känslomässiga som är såå sjukt Läääääskigt!

& tänk om ja verkligen hittar nån, & så tycker alla att han är helt sjuk & borde dö elelr nått, va ska ja göra då da? tack och hej med dej eller ?

aja senare problem, för just för tillfället så finns de ingen som ja har lust att överösa med kärlek, eller?

jobb, jag vil ljobba, & när de väl ringde & ville ha hjälp i barnpassningen så kunde ja ju inte för att ja kanske ska sälja blommor på lördagar.. f'****n!!

pulka i romme nån dag ?, låter inte helt fel i mina öron, men om man får de va en annan fråga ; D om inte annat så märker vi väl det haha men ja hoppas verkligen att vi kan dra ihop ett rejält gäng & åka dit :D

men nu sk aja kika vidare på lite stuff här på datorn & sen kasnke ta & ringa några av alla de där viktiga samtalen : D

pusspuss, / CLARIS
♥ ♥

hejsan!

fan nu är huvudet fullt av skit igen , fattar inte , de är två saker som tar upp de mesta av platsen, pappa & den fucking ensamheten. fast jag ör lite som mamma & hennes hus köp , näre väl kommer nån så blire inget av iaf, vågar inte riktigt släppa taget,... tappa kontrollen lixom.

kom på en sak häromdan, när ja cyklade hem, alltså jag har inget vettigt att leva för?! eller? BAJS! & ännu mer deprimerad blev jag närja kom på att de enda som ja verkligen ser fram emot är att festa, & träffa folk, alltså vad håller ja på med?!

& just nu vill ja bra slåss, skulle va bra skönt att få ge på nån en feting smäll, hm undra om olle ska få bli mitt offer, eller så ska ja gå & sova , men ja har cp humör, vill bara få ut allt! men de slutar bara i att ja komemr gå & lägga mej & gråta eller nått, FAN!

igår skulle de bli fest me byggisarna & sandri, vi skulle åkt till fredrik, men inte blev de så inte nepp, så vi va hos mandy : ) men synd att de ligger i min släckt att bli lite föör hm, lelös? av alkoholhaltiga drycker : P haha, & lilldivan hade tydligen gjort en clara sa han haha vadå clara! ja är väl inte den enda som mår dåligt ibland?:P

men iaf tbx till de som ja tänkte få ur mej, jag är så sjukt glad att ja har mina byggbrudar! ni är loverly : D
om ett skratt förlänger livet så kommer ja bli odödlig med er <3

känner för att göra nått galet, vill få mamma att köpa hus, vill ha nått att ta hand om , en hund skulle inte sitta fel, eller en bäbis (emelie ja kommer & hälsar på tjorven nån dag : ) ), nått som man kan känna sej lite stolt över, behöver bli lite väckt tror ja, för just för tillfället så känns det som om ja bara flummar runt. men hur de ska gå til vet ja inte, pappa snälla kom hit & ta hand om mej , i neeed you : ( & så fyller du 50 i år, tänk om du skulle ta & försvinna på riktigt, lite dumt så att inte ta tillvara på tiden nu, meeen varrt går gränsen, för vad man ska behöva stå ut emd, jag vet ju att jag inte mår speciellt bra av att vara där, jobbigt! gråta nu känner ja att de skulle va skönt,

kanske borde kila till kuratorn, hm, rätt stolt att ja faktiskt klarat mej i nästan ett helt år helt själv nu : D , men de märks ju att de kan va skönt att ha nån som förstår sig på hjärntrassel att snacka lite med, & hon ariell eller va hon nu hette verka ju rätt okej med,... så kasnek ska ta & traska dit nån torsdag..


jä'la kärring! fattar inte vad du tänker med, men jag vet vad du gör, jag känner dej bättre än du tror , jag skulle kunna sänka dej på 15 sek med de rätt orden, & dom finns där på tungan, men nej ja är för snäll & kasnke lite för feg, men du är annu fegare . kan du inte bara vara tysk, låta mej leva, utan dej . jag har redan gått , följ inte efter, de är synd de skulle va kul om vi kunde träffas & så , men jag mår inte så bra av att du håller på 6 leker med mina känslor & tankar. men de skulle inte skada om ja kunde få träppa min pappi mer än 10 min..

allt känns bajs, men de går nog över, hoppas att även den älskade spysmaken i munnen goes away soon, verry son ; ) som sagt de ligger i släkten, haha fast jag sätetr tränderna haha

pussilipusspuss //claris


tillsammans är man mindre ensam,

RSS 2.0