sjungit på den hela dagen



























de va den här j aigentligen tänkte lägga ut, den försvinner inte ur huvudet...!
I'm I'm I'm the queeeen!

sunny day


lön?

nu blev ja lite fårvånad, vågar inte va glad riktigt än, men "hitta" en lön på två tusen på mitt konto som kommit in idag? varifrån vet ja inte, har redan fått min lön från fridhems och romme, sista från romme för övrigt, men var kommer den tredje lönen ifrån? stort frågetecken!

dagen har vart seeeg och rätt ovärd, gick upp klockan 5, va i falun till 7 satt inne i garagen och vänta på att de skulle sluta regna till klockan 9, åkte och kolla lite på dom andra i klassen, åkte tbx käka lunch åkte men sov till 5, fin dag. och nu äre kakonn väder och ska va hela helgen synd att ja ska jobba! men imon blire iaf grillning, ch sen verkare som om de blir falun på lördag, vill kolla på spelningen :)

ått såm börjar lida mot sitt slut är agust strindbergs hemsöborna bok, bara tio sidor kvar nu, kääämpa!

mamma kommer hem på söndag, snacka me na igår, de va bra där borta i tunisien :)

aja nu ska ja städa lite och samla lite vuxenpoäng! see ya, love ya! / Clarabellan♥



snart så hoppas ja !

ömm, fick lite "inspiration"



10 kr how nice isn't that?




bland afrikaner och annat hitta ja denna lilla goding för en sisodär 20 kr, perfekt!

haha som sagt fick ja lite inspiration från anonym källa, haha, kasta saker säger ja bara innan de går för långt,


nu när ja uppdaterat bloggen så kan ja sova gott *ironi* hahah förlåt men ja tycker de är lite kul och de vet ja en till som tycker haha,

sov gott nu era träskallar, för imon ska ja stänkputsa hus,

natti / clarabellan♥

opsi!

ibland har jag nog inte riktigt alla hästar i stallet, hur kommer de sej att en afrikan fick mitt nummer idag? bra fråga! haha va iaf ner till hedemora och kolla runt lite idag, hörde dessutom att de visst va bal där, vilket vi fick bekräftat när vi såg en feting limosin. tänk att glida fram i den ni!

aja softboll på gympan va allt annat än kul, vilket tomas sa att de skulle va, krångligt och blåsigt, buhu, ja manar ja gillar inte brännboll, plusa då hå en hel hög knasiga regler så har ni softboll mina vänner! 

fick tbx lite av de ja sa i frdags idag, då näre regna som mest så hade ja tydligen velat kakla badrum, vilket håkan glatt påminde mej om idag när ja låg där på golvet och svor. fogföljning, golvfall, 20x20 plattor, INTE DE BÄSTA. ser ut som hela havet stormar, men men nu ligger det klinkers i duchhörnan iaf. tyckte han kunne betygsätta det som de svåra uppgifterna i matten, man får lite poäng för att man försökt och lite mer om de är rättsvar.

bara en massa dravvel blev det, aja

nu äre snart sooova, falun kl. 7.00 imon wihoo! / Clarus♥



lajni har rätt smultronglassen kommer nog när man minst anar det!


helt borta

ganska läskigt om ja får säga det själv, upptäckte nyss att jag visst somnade en sväng, den där hemsöborna boken va visst inte s spännande som vår lilla svenska lärare vill få oss tro, nu äre bevisat,  jag somna. vakna iaf upp helt lost, visste inte riktigt va ja pyssla med eller va de va för dag, men efter att vridit på skallen och skaka liv i min lilla vänn datorn så insåg jag rätt snabbt att de va tisdag kväll klockan 22.03 och att ja inte heller denna kväll skulle bli klar med boken.

körlektinen gick nästan helt kanon idag, hon sa nästan de magiska orden helt rätt ut, "jag tror det håller på att lossna sa hon" (! ! !), fin känsla ni måste ja få säga! sen lyckades ja ljuga ihop att jag och mamma skulle köra hela helgen, vilket kan bli rätt svårt nu när mamma dragit till tunisien en vecka och kommer hem sööndag kväll, ojdå glömde visst det! ne men orkar inte ha ännu fler lektioner, tjata sönder allt sätta dit min nyfunna körglädje och nästan positiva inställning, nej now way den vill ja helst ha kvar. så jag "kör" med mamma ist, höhö. de visar sig väl sen om de va dumt eller inte.

gjrde förövrigt ett fynd med sapligt stort f idag,  vare igår ja sa til lina att ja vela ha en typ adidas väska? tore va så, idag hitta ja typ en sån fast i brunt skinn, gissa priset? 10 kr (!) me like bigtime! de gjorde i stor sett min dag inte ens körskolan fick ner mej på jorden och sen näremed gick fint så ja då va ja helt plötsligt inte ens lite på marken och krafsa runt längre, men nu efter en tilen tupplur så äre ja messt lite dissy och inte alls så odödlig som innan.

nej nu ni ska ja fortsättta sova boken få rvnta tills imon, hon fick ju trots allt in två arbeten idag, nån måtta fårre va !

kisses and hugs/ Clarabellan♥


sweethearts



skulle  bli rätt happy om ja fann dessa i min skosamling

bra jobbat där och lite to do,

bra jobbat clara bella bergman! både krönikan och heliga birgitta är nu inskickat, gött gött gött!

en liten lista på va som är kvar;
1. historia provet
2. matte prov
3. hemsöborna
4. samhällsfrågorna
5. staden, solenergi i stockholm?

gött nu såg de ju inte alls så mycke ut, fint me lite planering så här på förmiddagen,

plugga, emmaus, köra bil, plugga, de blir dagens det. för jag vil inte ha rester till trean jag vill inte!

nu blire miljörapport skrrivning om stockholm!  ciaobella! / clarabellan♥




jag vill ha nya asfeta skor, vickan är lyckli owner till dom här godingarna, jag vill oxå ha!

skit skit, skönt skönt

f**n, missa bussen hade missat ställa om klockan så vaknade lite försent, och bor man här ute så innebär det att man sitter fast, om man inte har körkort och de har ja ju inte (än). fasen borde verkiegen varit i skolan idag, laggt lite klinkers på golvet, fått de klart, men nej ja sitter fast i sköna gröna gustafs, de gillar vi va? neeej!

tar inte nio bussen heller hinner va med mindre än en timme på kaklingen och sen äre bara svenska och där har ja iaf inget att lämna in och orkar inte härja med henne, så nu sitter ja hemma och fixar med helig birgitta. skönt om ja skulle bli klar med nått, 

nu äre seriöst plugg på gång hejs! / Claris ♥

svenska är bra

det är att leka med eld när du drar upp det här igen,
för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
- melissa horn

lyssna!

bra skit

idag har ja samlat körkortspoäng, borde få mitt körkort hem skickat med posten, köpte rengörings saker till bilen för över 400(!) de ni de kallar ja ja seriösa rengörings saker, men  jamenar ska vi gläsa så ska vi väl göre de me stil,   så nu är jag ägare till mitt första bil-tvättar-kitt de består av shampoo, vax och nån deeepcleaning jox, sen även lite klädseltvätt, vilket passar bra till min trettioåriga gamla bilklädsel, blir nog bra de där, ska vänta tills fingrarna läkt lite bara sen blire putsa! justja me tanke på fingrarna så va ja in och fråga nån trevilg prick på apoteket idag om råd, hade ju hoppats på att hon kulle säga håll det mjukt och använd plåster, men nej tortt utan plåster är tydligen de bästa tyvärr om man vill att de ska läka så då vet ni om ni undra. försökte även köpa handskar idag, de gick ju också lysande, öh nej! hitta perfekta som va i min storlek (!), men gissa vad? jo de enda som fanns kvar av just dom va 4 vänster handskar, 4 stycken VÄNSTER-handskar, synd att jag inte har två vänster händer och är väldans högerhänt!!! en något irriterad clara gick ut från jula.

körlektionen gick bra om ni frågar mej och bara så alla vet så skiter ja nu i va dom dära nissarna säger, för ja tänker inte gripas av ångest, för nej ja kan faktiskt köra bil så de så, även om  ja inte gasar fullt in i rondellerna och riskar. punkt.
säg att ja kommer klara det snälla, jag säger att ja kommer klara det, jag ska klara det!

efter skolan ida drog ja mandy och emelie till stan köpte jordgubbar, lite annat smått & gott och drog sedan till parken och lyssna på youtube,  himlans praktiskt med bärbart, me like! " ja tappa bort mitt internet i parken" , haha sköningar! trevligt hade vi och sommarkännslor fick vi, gött att vi slutar nästa torsdag hönni! 

aja nu äre ja som ska ta och göra lite seriösa grejjer, ammi kommer vilja strypa mej imon, och jag förstår henne, bad bad!

hare gött ! / clarabella♥


 



där har ni föresten gardinen som blev en kjol förra måndagen,


schooool

bra jätte tråkigt de hära, det suger getpung! sitter här och  borde va engegerad eftersom vi nyss konstatera att de är SOMMARLOV på torsdag (!!!!!) fattarni ? galet mycket plugg kvar jao! så idag släpa nördclaris med sej datorn till skoolan, mina fingrar är nämligen inte så vänn med pennan för tillfället, så då funkar tangenter mycke bättre. men de resulterar  att ja mest leker runt och inte alls pluggar vilket kanske märks, för när blev bloggande en del av samhällen? 

efter skolan blire nog lite fika, med mina bygggirls,  vännen♥

nu måste ja nog ta tag i de hära, massa love! / Clarabella♥



eyecandy






grabbarna som stod för festen, tusen tack!






avslutar med lite glitterpower från i onsdags


peace♥


dötrött_tjejj

hello zombie! adrenalinet är i bott och ja längtar efter min säng, tuff långhelg de här, haha varvat lite allt möjligt.

onsdag: hagafest, sälskapet va toppen festen va botten! men de va nice, glitterpower va ordet, sabini fixa glitter chock, som höll ända till fridhems dagen efter, dreamtem!

torsdag: jobba och sooooov

fredag: börja klockan 6.30 i falun sluta klockan 19.00 i falun, putsa i 12 timmar. (pengar!) dagen va helknas, fick in nå skit i ögat typ klockan 8, och där satt det tills klockan 11 då va åkte in till akuten och plocka ure, för trotts mycke vattet och tårar så satt de som bärget. och de gilla tydligen inte ögat för de rann tårar hela tiden, och efter att de va ur så fortsatte dom rinna, i ca 12 timmar! lite lätt rödgråten efter det ja, haha. på slutet av dagen insåg jag oxå att handsakar är en toppen grejj! synd att ja inte hade nåra då, för nu sitter ja här med 9 hål i häderna, på fingertopparna, inte skönt, men de är vi tyst om. har ialla fall kommit på att man anväder fingeropparna till typ det mesta, inte alls praktiskt. efter lite efterlysning efter mej så stack ja till mandy och spela lite spel och snacka me girlsen trevligt trevligt, vi måste träffas oftare! ! ! <3 linda fyllde 18 också grattis! :)

lördag: jobba, trött, och sen party in säter, albin och emil hade 18 års fest, mat och hela alltet ! galet trevligt, lite lagom me spår, och galet roligt, tack allihop! fick träffa mina gamla nötter fårn 9c, saknar tiderna galet mycke, känns som om allt  va lite lättare då? gillar er gör ja iaf !

söndag: trött tröttare tröttast, jobba.

imon äre måndag, schooool, borde göra historie provet, borde, körlektion har ja med, och det ska gå bra de ni, här har ni nån som försöker peppa sej själv till ett körkort! (hoppas de funkar, snälla låt de funka!)

hare, lots of love / bella♥


jag säger inget så vet du inget, du säger inget så vet ja inget, vi borde prata med varadra


.

förresten,

suttit här och grubblat en del, vad håller ja på med? äre nu de passar bra med ett fuck you ? typiskt bra tillfälle att använda mitt favvorit uttryck fucktup! före äre ja lovar, knas ett annat mycket passande ord, nu ska ja plocka ihop känslopåsen och slänga den i sjön, låångt från dej och min dröm. lååångt låångt bort, funderar även på att bli lite brutalt ärlig, verkligen brutalt. undra hure känns? bra dåligt både och? jaja sätt dej långt upp i trädet du bara, göör det helst så ja slipper se dej, göttans deal på den, för ja går ju tydligen på bio eller nästan iaf haha (dagens!) de va ju mer än ja visste men okej vi kör väl på den,  så nästa gång du öppnar truten så tänker ja inte lyssna, fenito! 

en liten grej bara / cb

shopping my dear



även idag har blev det lite shopping, röda korset är toppen, jag blir glad får billiga grejjer och hjälper fattiga, how good isn't that? precis min tanke, inte ens min mamma borde kunna klaga på det, men de kan hon,haha. köpte dessutom mina efterlängtade gladiatorer idag! lite lite lite för små kanske eller lite lite lite missbildade fötter, vet inte vad ja ska välja att tro på men nått litet fel äre, me snygga ärom och dom blir nog kvar ;)

funderar på om de kan bli en sväng till erikshjälpen imon, ge mej ett skrivbord, snälla ja ber!

bye bye nu äre sängen ! / cb♥

förebilden

brittan, britney spears, den tjejjen alltså, snacka om come back, från att ligga på botten, och då snackar vi djuphavsbotten, till att åter igen inta tronen som popsessa! galet och det är vad ja ser som äkta girl power, så nu sattsar vi på jag kan, jag vill, jag ska.


 


man kan inte älska någon annan innan man lärt sig älska sig själv.

// Clarabellan♥

the weeekend

sjuklig hela helgen, du har ju hela helgen på dej, tog hela helgen plus måndag på mej att bli frisk och kry, kanke inte är helt på topp men bra mycket bättre iaf : ) , och helgen borde spenderats med att läsa den där rackarns svenska boken som ska  va klar på onsdag, men nej ja har sytt ist, bra mycket rioligare, jag trivs som fisken i vattnet och mår toppen! så helgen resulterades i nya gardiner pimpade med nitar och en tygväska, och idag har jag roat mej genom att sy en kort kjol a la hm modell, nöjd blev jag faktiskt, inte ofta ja blir det, brukar under processens gång ändra mej, krångla till allt, bygga upp en dröm resultat ja aldrig når, vilket leder till att ja lessnar och skiter i att göra klart det eller lägger in den färdiga skapelsen i garderoben, men nu har ja hittat en ny metod, sy fort, tänk  mindre, de funkar!

just nu vet ja inte va ja gör uppe, sncakar me jennie gör ja visserligen men fattar inte va hon gör uppe heller, vi borde sova nu halv ett på natten skola imon, köra bil sen och försöka få tag i dom där skorna som ja vill ha, bruna gladiator. hittat dom perfekta!

ne nu ni ska ja säga god natt till jenniepennie och sen krypa mer i sängen,

natti natti / Clarabellan♥

ge mej en ny mobil där inte 7,8 &9 ; an hakar upp sej! tack

.......

Det var när du sa:
Du tar ju bara små små steg
Det händer ingenting, det där
Du måste våga chansa mer
Våga se vart det bär

antioxidanter

nu ska ja bli frisk, som hjälp på traven så mixa ja ihop en liten smoothie av blåbär och hallon, min nya drog, min nya grejj, love it! vill ni veta hur man gör? lätt som en plätt äre; 2,5 dl frysta bär, 2.5 dl mjölk och lite linfröolja, gött och nyttigt,och för att få er att fatta hur gott de är så kan ja ju medela att aj lätt kan byta ut glassen mot det, då äre gott vill ja lova, så njuut!

finalen har bjudit på en del nya trender, eller folk som bara inte fattat, magtröjja på 30 åriga män?, ej nice, den så äre lite poppis att ha vatten eh "kar" i taket som man har dansare i, lite mysko men ska de va påkostat och dyrt så skare, nu äre för övrigt röstning, och ja fattar inte riktigthur gaphalsen kunne få åka dit, ingen gillar ju låten ens i sverige så hm ur tänker dom ? vi fick precis våra 4 första poäng! wiiiho!

ne nu ska ja fynda vidare på tradera!

eller en liten idé först, byggfest! kort och gott

seee ya, biglove! / Claris♥

titta ni kan ju!



fortsätt simma säger ja bara, good work ladies!

pappskalle

här sitter jag med asa ont i halsen och gör saken värre genom att sitta och kolla på design pogram, yesbox man kan säga att jag var en stor nöt i nian som inte valde att pyssla med det jag verkligen älskar men just nu inte har tid med! studentboende i stockholm, massa tyger och en hela dagar av pyssel och syning,  inte en endaste 25 kilos säck med bruk, eller nå torra händer, och definitift inge skogsmål ( = dalmål x7). okej okej ja ska inte klaga de minsta, jag trivs toppen bra på bygg och gillar min apu plats/sommarjobbsplatts, men ibland vaknar den där lite mer tjejjiga sidan innom mej, den där med lite mer finlir i tankarna, en liten söm här, en lite grej där, inge klet och smet utan bara en massa färger. tur att jag har fritid iaf, och bättre ska de bli, för ja ska fixa ett skrivbord! de ni, där ja kan gö allt fårn att sy till plugga, de kommer bli totalt toppenbra!

de har hänt en hel del sen sist vill ja lova, spätt på min tjejj tjejjiga längtan med ett besök på sandras skola, hår visning, damn va duktiga dom va, det tog ca 3 sek innan mitt hår  känndes dötrist, funderar på rött kanske?  men helt sjuktva duktiga dom va, super snygga sminkningar med, vilket fick mej att komma ihåg den där smikg grejjen på makeupstore som ja fick av mami, lika bra att utnyttja den , hihi

men the big thing har ju vart apu platsen! ohyes, nu har ja gjort mina två första dagar ute på arbetsmarknaden, höhö, vika har spenderats nätandes och putsandes. patrik beskrivs bäst som världens äldsta tonåring, haha va nån skanska gubbe som fällde den komentaren och den verkar stämma ypperligt! haha han verkar helt okej, och redan har ja hör talas om nå after work, haha. blev lite ståhej om mitt nagelack, me sen kom dom ju på att ja va tjej och då vara ju en annan sak, haha men de blir nog bra, och glapptjäften clarabälla sa att hon gärna jobbade 7-4 på fredag, klämmdag och allt!

de sista om fredagen sa ja för att ja va stensäker på att ja va ledig på torsdagen, oj så fel man kan ha! synd för mej för då ska ja tydligen sälja blommor! järdrans skit skit! så nu blire jobb torsdag till söndag och kommer va bakis tre utav dom, bra jobbat där, fin tajming, de kommer bli topppen ! för på onsdag så äre haga, då ska vi rocka som alltid annars, fredag fylle linda 18 (!) och på lördag ska vi ju fira abbe och emil som oxå fyllt 18, åh va gamla vi blir ;) höhö tur för mej att ja är en hejjjare på att jobba dagen efter då, bevisat idag tex, för igår vare falun och etage som gällde, inte sista gången , säger ju att ja trivs bra i falun, ja var iaf där med selene och hennes friends, mycket trevligt! nu väntar ja bara på att alla in tha gäng ska fylla sina 18 så vi kan härja gärnet al the time allihopa tillsammans!

ikväll blire att mysa i soffan med mitt hals ont, kanske kommer mamma med lite chocklad sen och förgyller min kväll, hoppas! hihi, ne nu ni äre melodifestivalen för hela slanten, folkligt och trevligt.

hejs! / Claris♥


nervös,

sovdax alldeles snart nu, sen går bussen 06.05 imon, tur att ja slapp åka den som gick ännu tidigare säger ja bara!

blev en liten gå tur och lite planering, ska och kolla på nån hårvisning i sandras skola imon, men de blir lite smått om tid så mormor och morfar fick bli problemlösarna igen, först för ombyte och sen för sovplats : )

de som gjorde min dag idag va iaf den personliga inbjudningen till albin och emils fest, hört att de nästan alla från gamla klassen kommer, och dom har ja inte träffat sen nian tror ja , så de ser ja verkligen fram emot, gööörkul helt enkelt!

bara massa party frammöver, föööör vi har bara ett år, kvar ett år, kvar ett år kvar! haga onsdag, linda fredag och abbe & emil lördag, det är iof nästa helg, den här helgen är obokan än så länge, seleni vill till etage, så  får väl se,

sov gott! / Claris♥

kan ju alltid hoppas att jag inte får total black out imon,
utan faktiskt beter mej som om ja har en liten aning om vad jag gör!


happygirl.com




 lite små fula ut på bilden, men in real life ärom helnice!

en shoeekonomi som passar mig perfekt! 5 kr var väl dom här rackarna värda? höhö sen hitta jag en väska till datorn, en mans väska enligt vissa men för 20 kr så dög den fint för mej! sen hitta ja väl lite annat smått och gott med, happygirl! under dagen inhandlades det även en varnings triangel till lilla bilen, så nu slipper ja va olaglig, för som jag som nyss plöjt igenom körkortsboken vet så måste man ju ha en sån och nu har ja en alldeles egen.
de va igår som ja gjorde som ja fynda, efter fyndandet drog ja till mormor och morfar en sväng, sen vidare till friskis för att inse att två månaders paus fårn det inte alls går att försöka sudda bort, kämpa gjorde jag och träningsverk har jag, efter passet så gick vi till frida & martin, var där en stund sen vidare till mormor och morfar, mitt litv näre är som bäst låt mej flytta till stan! snälla!

nu är jag iaf hemma igen, och de är ju rätt skönt det med trött som en tok, och eftersom jag ska infinna mej i falun imorgon klockan 7 (!!) så har ja inte så mycket val annat än bums i säng, inte för att ja har de minsta emot med men ändå. nu ska ja sluta babbla en massa sörja och göra nå vetigt matdosa tills imon kanske vore lämpligt? lite frisk luft skulle inte heller sitta fel, frisk luft , fixa maten sen sängen, deal!

hare göörbra! / Claris♥







jag kände mig hemma helt enkelt

fattar du ?, det är helt sjukt över ett år nu , haha jag lär ju fått nå fel, men hey jag kämpar på i min egen stil men nu äre storsattsning på gång, vinna eller försvinna, ey ey ey, hoppas hoppas, önska mig lyck till I will need it !

dagen har vart helt okej , missa dock bussen i morse, oppsi, så ja hoppa väl åp bussen till sääte och tog tåget därifrån, mötte lite folk som ja inte sett på ett bra tag, trevligt : ) eftermiddan har spenderats med sandron i falun, lijni joina en sväng med. och för att inte vara helt olik mej själv så passa ja på att tömma kortet, haha, men silka fynd de blev, SOMMAAR! de blev iaf en skitfin klänning och en kjol, en fyndväska och örhängen, living the dream, hah försöker iaf !

nu ska ja göra nå vettigt! / Claris♥


true colours

dagen har vart kanoners! börja med att gå upp tidigt, plocka ur innanfönstren och tvätta fönstren i spöregn, svin kallt! sen vidare till farmor, söt farmor, hon är störtskön, haha. lite försiktigt fårga ja henne om presonen vi snacka om va knäpp, då kolla hon på mej som om ja va galen och sa  nej hon är ju för fan helt galen! hon och hennes uttryck, när ja fixat kortet så ska ja va dör oftare och hjälpa henne. känns inte alls bra att lämna henne ensam där ute, och nu när hon brytit armen så kan hon ju inte göra så mycketg mer än att bara vara. stackarn..

självklart har dagens färdmedel vart min sweetcar! haha olle her äntligen kommit på att han är ensam om att tycka att den är ful !

ciao / Claris♥

nu har vi en plan

som pricken över i'et

vad gör ja uppe nu ? bra fråga! sitter och filurar runt och kollar på sommarkläder samt funderar en aning för att inte vara allt för olik mej själv.

en toppen helg, om man får räkna helgen som fredag/lördag! igår va tjejjerna här eller vissa av dom iaf, myckt trevligt! sen jobb idag, tvättat bilen och donat lite, sen in till borlänge med amanda och träffat kusin och massa annat trevligt folk.

så ja ja ger dessa två dagar 5/5 toasts, med ett litet minus för den seeeega dagen på jobbet !

nu ska ja iaf ta och soooova, sovmorgon imon ! ! ! / ClaraBella♥

sant min bil är göör fin!

tjejj tjejjig och ändå murare?

va ju i stockholm igår, med emma och faster : ), iaf så vare ju sminkvisning, det var cecilia lidén som smikade, grym brud säger ja bara, precis en sån som ja var behov av att få lite inspiration av, en tjej som mixar tjejj tjejjigt med cross och stunt trick, inte för att ja tänkt sattsa på den kombinationen men murare är ju kanske inte heller de mest galmourösa jobb man man finna, men det finns alltså framgångsrika brudar som lyckats med en lysande kombination, av både glamour och grabbigt, eller va man nu ska kalla det. satt där iaf och fick mej en hel del nyttiga tips, haha fick en hel del begrepp förklarde och insåg va man ska ha vissa saker till, haha jag är inte direkt en stjärna näre kommer till smink, men nu ni, nu har ja fått lite tips, kul vare iaf, och hon hade ju iaf skills före dära, jamenar annars vinner man ju knappast 7 sm guld i just sminkning. så nu vet ja va ja ska göra, gå klart  skolan, åka till usa ett tag, sen komma hem och flytta till stockholm eller göteborg, och där ska ja jobba och leva livet i en kombination som passar mej alldeles ypperligt !

och nu är ja klar med kaklingen i badrummet ! ! ! gött gött gött! fogat en vägg och det är skit kul, på torsdag ska vi ut på apu tror ja, hoppas verkligen de blir bra, skapligt nervöst !

kvällen blir varen blir : ) jossie är på väg hit iaf, änterligen får man återse den pinglan, verkar även som mina andra stjärnor kan leta sej hit, hoppas mamma är på min lilla filmidåé nu bara, hon vet inte riktigt att vi har paxat tvn och soffan hela kvällen , men de ska nog gå bra : ) ta och pallra er hit nu vettja !

ciaobella !♥


back on track

nu har ja för första gången kört min alldeles egna bil, eller har kört den hem från moraby en gång också men nu gills inte det! kan säga att ja trivs som fisken i vattnet bakom den ratten, ååh va jag är glad, fått tllbaka lite kännsla, men njuta än tänka mej igenom dom där bilturerna, känns verkligen som om ja kommit in i rätt spår igen : )

dessutom har ja vart duktig igag och städat rummet, började igår kväll, och nu är ja inne på innanfönstren dom ska ut nu, sen har ja tom planterat om mina misshandlade blommor, så nu är både dom och jag mcket nöjda hoppas jag iaf : )

imon blire stockholm med emma och faster, de va nå smink grejs, kul och skönt att få göra nå diffrent.. sen kom jag även på att mamma åker snart, dom satt här och planera idag, gjorde allt för att slippa lyssna på solning strand hav hotell vin restauranger och taxfree, kul för er! själv planerar jag att flytta in i ett solarium eller bada i brun utan sol den veckan, för som vanligt kommer dom väl hem som två pepparkakor! inte ens lite avundsjuk nej nej! haha men ja har ju lite krav och beställningar ;) lite fårom iaf bjuda till närom bara stickar utomlands så där!

nu ska ja göra nått vettigt, kanke plocka fram allt tills imon eller nått : )

see ya, en happyfaced clara! ♥


sov, vind och vatten

känns som om ja börjar få en liten rätsida på de hära nu : )






massor av kärlek från en happy claris♥

dax att andas lite?

pratade precis lite mej lajni, kom fram till att ja var lite väldigt inte jag på sissta tiden ja menar jag är ju inte den som hettsar och stressar sönder, men nu har jag verkligen gjort det, så nu tänkte ja försöka ta de lite mer i min stil lite mer chill och glida fram lite mer utan att hettsa sönder eller låta mej påverkas av nå nötter som ändå inte är någe bra för mej. så vad sägs om att slappna av och ha lite kul, kanske ta sej lite tid gå ut och gå i vårsolen och lyssna på lite gör bra musik? efterlängtat. så welcome back clarabellabergman säger ja bara, men står fortfarade fast vid det ariells ersättare sa, ja tror ja håller på att växa upp, haha inte så men bli "jag" lixom, bli lite mer jag och veta lite mer om vem jag är, sen ibland kan de hända eller rätt ofta händer det att ja måste stanna upp och fundera på just det vem är jag, trore är de som har vart så knöligt den sista tiden för jag har då inte vart jag ja har vart en sönderstressad bitterfitta rent ut sagt, sorry för det men nu hoppas jag att ja är förbi det : )

sovmorgon imorgon till 11.25, lyx! så nu njuter jag av det gemon att städa mitt bombnedslag till rum! behövligt kan ja lova..

så bäst att ja fortsätter, låten går på högvarv! / Claris♥

även bestämt att ja ska ta de lilla lugna och inte panika över sommaren heller,
det löser sej!

kan den nog snart utantill


bara för att jag va tvungen, och för att jag inte vill städa

1. Hur gammal är du om fem år? 23

2. Vem var den du träffade senast? mami

3. Hur lång är du? ganska lagom om man plusar på ett par rejäla klackar

4. Vilken är den senaste filmen du sett? måste vart partik 1,5 , love it !

5. Vem ringde senast? lina

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "hemma?:)"

7. Vad är helgens planer? jobba, köra bil och ha kul

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? smsa, eller prata lååånga samtal eller både och

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? jadu, dom bor inte under samma tak iaf

10. När såg du senast din mamma? 3 minuter sen

11. Vilken ögonfärg har du? blå enligt passet

12. När vaknade du idag? 06.30

13. Har du någon gång hittat en katt? ne, eller gills de om man hittat en i källeren typ?

14. Vilken är din favoritplats? stranden med gött väder och ledighet, eller plaskandes i havet

15. Vilken plats föredrar du minst? ställen där det om möjligt kan finnas spöken

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? living the dream!

17. Vad skrämde dig om natten som barn? ska vi nog inte ta upp, men sen skaffa ja en drömfångare ;)

18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? haha satt och läste sabinis svar på dessa frågor, annars har ja inte vart så happy idag

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? nej om ja vore cool så skulle ja nog haft ett dussin,

20. Har du stationär eller bärbar dator? HAPPYFACE! min nya darlig är barbar och me likes it a lot!

21. Sover du med eller utan kläder på dig? beror på ofta en tisha, men strumpor är grymt skönt

22. Hur många kuddar har du i sängen? stolt, nyss lärt mej sova med två kuddar

23. Hur många kommuner har du bott i? trore är tre och ett dussin hus

24. Har du någon gång spytt på någon? haha

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? veror väl på vädret, men inte för varmt bara!

26. Är du social? oftast om ja inte har en bad day ;)

27. Vilken är din favoritglass? sorbe <3

28. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? flytta!

29. Tycker du om kinamat? fingemang, bara ja slipper de starka

30. Tycker du om kaffe? så vuxen kommer jag aldrig bli

31. Vad dricker du till frukost? nada, vatten iband

32. Sover du på någon särskild sida? ryggen

33. Kan du spela poker? ah bara någon påminner mej !

34. Tycker du om att mysa? yesbox

35. Är du beroendemänniska? vem är inte ?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? japp har två tremänningar som är syskon som fyller år samma dag som mej, lite små tufft om ni frågar mej

37. Vill du ha barn? jodå, nångång

38. Kan du något annat språk än svenska? engelska om jag måste

39. Har du någonsin åkt ambulans? nej

40. Föredrar du havet eller en pool? havet med en massa mysiga fiskar, snorkla skulle kunna va mitt liv

41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, roligheter, och allt som jag igentligen inte behöver, det är roligast

42. Äger du dyrbara smycken? njee inte min stil, sen vågar ja nog inte de

43. Har du någon gång testat röka? haha de ska vi defenitift inte prata om!

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? de där örtvattnet som smakar bajs

45. Vem är den roligaste människan du känner? finns en del stjärnor i mitt liv

46. Välj ett ärr på din kropp? hästhålet på benet, hatar det!

47. Vad har du för ringsignal? brukar ha ba ba ba ba (miss li) men minnerskortet har dött "/

48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? en hel låda

50. Var togs din profilbild? stor tjej fyllde 18 och firade!

51. Kan du byta olja på bilen? göte har lovat att lära mej, måste ju kunna fixa agge själv ju !

52. Har du fått fortkörningsböter? nope, har inte fått chansen !!!!!

53. Vilken var den senaste boken du läste? ska läsa utvandrarne eller va den nu heter i veckan

54. Läser du dagstidningen? vart är alla metro tidnigar ?

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? ah klart! ja menar man sitter ju inte fast eller så  

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? P3 <3

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? rondellfiler med mamma,

59. När var du i kyrkan senast? kan ha avrt midnattsmässan på jul, annars om ja jobbat nån dag minns inte

60. Vilka personer utmanar du? alla som orkar och vill, men laina amanda och emelie kan ju känna sig tvingade ;)



nu gör vi på mitt vis,

okej, det blev som ja sa, ja kugga, lite väl mycket fel där kanske, eller så vare vara min inställning som gjort allt ? inte vet ja men de känndes ju bra iaf att inte en enda av dom som är inblandade i min körning var ett dugg förvånade, inte ens ja själv, min körlrare sa jamen bra att de bara var de som de tyckte va fel ja trodde dom skulle anmärka på mycket mer saker, hey tack för stödet hönni! men som sagt så hare ju kännst som ett jädrans trassel allt som har med körningen att göra, de finns lixom ingen känsla där, jag är på tok för stressad, känns som om de är grager bort mitt liv, och jag tänker faktiskt inte ändra livstil bara för det, nej då kan ja lika gärna cykla eller ta bussen.. de känns lixom inte som om jag har riktig koll på vad jag pysslar med, och jag hatar att göra saker halvdant, och det här mina vänner det är halvdant!
så nu är planen att åka upp till körskolan imon, göra en planering och boka ny tid, känner att ja behöver gå igenom de här få lite koll, för som de är nu så glider vi bara runt lite hur som helst och joxar lite här och var, jag behöver nått konkret att festa tankarna på, en ärlig chans att få med känslan och flytet, känna mej säker, och framför allt själv kunna säga att hey ja kan köra bil och yes jag är en jävel på det! och i min nya planering så ska även mitt liv va inräknat blir galen av att ha huvudet fullt av en massa skit och är ständigt trött, och på tal om trött så funderar ja på att va hemma imon, har bara en lektion och får vänta jätte länge på bussen, men vi får se. borde städa rummet och plugga lite, men vi får se,

aja nu ska ja kolla lite saker till bilen, så att när ja äntligen känner mej redo, ja då ska även den va redo, me and my sweetcar


bye bye !/ Claris♥

du kan ju inte vara sann?

att jag ens hade hoppast på en kram va ju bara dumt av mej, ja menar varför skulle ja få en kram? nej de va ju inte alls länge sedan vi sågs, bara lite mer än 6 månader? att jag dessutom hunnit fylla år spelar ju inte heller nån roll, nej nej du bryr dej inte ett skit. och nu skiter jag i dej och din familj, palalr inte bry mej och orkar defenitift inte hoppas mer. glöm det. de är över nu, fint va nu slipper du ens bry dej om att komma upp och kolla på allt det som du lovat att du ska komma och kolla på i över ett år, good for you, inte för att ja tror att du tänkt på det innan heller, men nu behöver du ju inte det. du kan ju tom låtsas att jag inte finns om du vil  för det verkar du ju ändå redan börjat med? du säger att du har försökt med mycket och att du nu gett upp. men vet du vad de finns dom som inte ger upp sina barns fast dom har dött, och att sätta sej i bilen och lägga in en halvtimmes stop när man ändå har vägarna förbi är väl inte för mycket begärt? tydligen så äre det. och när du inte ens tillåter mej åka in på din gård där du bor så blir det lite svårt för mej siddu! men nej just det jag har ju inte brytt mej om att åka ner till dej innan så varför ska ja åka ner nu ? vare inte så du sa?

fattar inte hur allt kan bli så jävla omständigt, du har ju blivit totalt blåst! hade ju hoppats att jag iaf betydde lite, men icke sa nicke! du skyller ju alltid på dit fucking jobb, och vill du veta va ja har gjort? ja har varit ledig två hela helger sedan jul, och jag får ju inte bara komma ner över en dag, för det har ja ju försökt med förut. så nu tänker ja intge bry mej mer, vill du nått fåru ringa och om du har tur så tänker ja svara, för varför ska ja bry mig, när du bara sviker? trodde vi hade nått speciellt, du och jag, du lovade att du aldrig skulle lämna mig och olle men det har du tydligen glömmt. och han har ni gjort till ett litet monster som jag helst bara skulle vilja ge en fet smäll, tyvärr så hjälper det inte ett dugg.

ne vet ni va, nu är det dax att gå vidare, rädda det som räddas kan, vare inte så du sa?

lacka inte ur, lacka om hos oss ist

neej du ska fan inte ens lackas du ska ner i färgburken hel, fyfan nu svär jag också jag som ja som nästan slutat! men just nu lackar ja ur precis hur mycket ja vill, som sagt så skulle ja ju åka ner och hämta olle  imon, och ja va ju beredd på en hink med kallvatten, men inte att den skulle komma redan idag. vet inte ens va jag ska häva ur mej för att trycket i hjärnan ska lätta en aning, fyy fan va lågt! jag blir galen, galen på riktigt! anledningen ; vi får inte ens hämta olle hemma på gården imon, nej pappa ska skjutsa honom till kungsör, de var nämligen för svårt att hitta hem till dom, bull shit! nu är jag galen!     HUR FAN KAN DU FÅ FÖRSTÖRA SÅ MYCKET ?! hata är ett starkt ord mej just nu känner jag för ett starkt ord, ett rackarns starkt ord. jävla skit skit, dom har ju flyttat lixom, de var ju några månader sen, säkert ett halvår snart, och jag har ju inte vart där, skulle ju dit och putsa men nej de vare ju nån annan som fixa så fint, jag blir så förargad! fy fan för dej och ditt jävla spel, lägg dej ner och dra täcket över huvudet ett tag så ja kanske kan få en del av det som jag borde få? det som du tog ifrån mej din *****! (ordet börjar på f) sorry mej jag är så rakarns bitter nu så att ja skulle kunna springa en mil i ren frustration, och de mina vänner äre ju inte ofta jag känner att jag skulle kunna göra, så fatta läget!

som mamma sa, du förstår inte varu missar, du känner inte ens mej längre, och det finns få saker som sårar så mycket som det, fan, arg, ledsen och besviken. allt i en enda röra

nu skiter ja i det hära, orkar faktiskt inte bry mej mer, varför ska ja försöka när du bara förstör allt?


satan va ont det gör!/ Clara♥

p.s

kommit på iaf att jag lär fixa bra ljud till agge, sommar säger ja bara!



flowerpower

ååh vag jag älskar att jobba, haha ironi! vet att jag absolut inte borde klaga men lagom lixom, ett mycket bra ord! idag har det iaf vart mycket folk, tror majoriteten av befolkningen fått solsting! hallå ja menar de är inte sommar även om ni/jag/alla vill tro det, för dom har tydligen missat att sommarblommor inte inte gillar frost utan att dom dör då, och ja manar vem pallar flytta en hel hop med blommor i en måndads tid? lunga er lite nu va. 
dagens ord : iaf "hej hej" och "chippet uppåt och innåt".

annars så har ja gått runt som en zoombie hela dagen, lite trött bara, vart lite sent igår & förrgår, blir lätt så när man kläcker idéén rättvik klockan halv elva typ, bra musik vare iaf, så vi vi satt i bilen kolla på folk och hade rätt kul, haha mongobarn allt ja kan säga! innan så hamna ja i tunaåstrand lite hastigt så där, men ja menar så länge ja slapp gå dit så är ja ju nöjd! nu vil jag bara ha sommar sommar sommar och sol och en massa lediga dagar! åh min mamma kläckte den bästa idéen på länge idag, om vi nu har en "klämmdag" efter kristihimmelfärdsdagen, stochholm, åh jag känner stort behov av storstan, som fisken i vattnet

imon är planerna statskörning i blge, sen västerås med ett "litet" stopp på IKEA ( happy ) sen vidare ner till pappsen!! nervös, nervöst känns inte riktigt som om jag vet va ja ska vänta mej riktigt, en hink kallvatten kanske? defenitivt från vissa håll, eller vem vet ja kanske tom kan roffa åt mej en kram? kanke tom en grattis-på-18-års-dagen-eftersom-du-inte-fyllde-för-snart-två-månader-sen och-jag-har-inte-sett-dej-på-evigheter-kram? och nej jag är inte bitter jag är förbannad. att du gör så där mot mej fine, men de du gör mot farmor fattar jag inte, tänk lite snälla! innan innan ja innan det är försent,

nu fåre va slut skrivet, gå en vända v.s städa rummet,

ciaobella!

happyface

yeees dude, nu kan vi verkligen säga att jag tagit ett steg närmare bubblan, JAG KLARA TEORIN IGÅR  (!), tack gud!  nu äre bara de värsta kvar, jag vill, jag vill, jag vill få åka lite bubbla nästa vecka, utan mami : ) justja ny startmotor beställd, så snart kommer den gå somen klocka, bara lite puttsning kvar på den och lite små fix som stereo (!) kvar sen är iaf den redo för sommaren! va in en sväng igår på lagerhouse, kan hända att ja hitta en del obligatoriska bubbla-piknick-prylar, bland annat en ur fin blommig kylvästa, stort måste ha på den, hitta även lite okrossbara glas, gött ! köpa köpa, haha precis va ja gjorde igår, tyckte jag var värd lite spontanshopping eftersom ja vart så himlans smart, så ja ja hitta väl lite små mysiga grejjer, oväntat, (sommar ♥)

sen åkte ja hem med sandra, marith  & carlos, trevligt att träffa dom, de händer ju inte så ofta nu närom inte bor inom tråksveriges gränser. nått som va ännu mer toppen va att ja tillbringa hela dagen med min pingla, saknat dej som en gnu saknar vatten i öknen, eller ännu mer, så gårdagen blev ju loverly bara för det, hoppas du vet att du aldrig kommer bli av med mej, varken du vill eller inte, men mej blirru inte av med så lätt lilla gumman, big love on you♥

min smultron glass längtan avtar ju inte heller, haha men funderat en stund, för ovanlighetens skull, kommit fram till att det är känslan jag vill åt, resten är ju som sagt inte så mycket för mej, vill inte va inrutad, måste hit och måste dit, jag har nog med mina egna måsten. är ju dessutom personlighets-nörd så det heter duga. siktar mot trädet, eller kan de va tid och sikta om snart eller va säger du lajni? iaf för mej

sen vare ju sista april igår med, vilket jag absolut inte haft en seriös tanke på, så de var lite virrigt, men eftersom freddan va ensam hemma så bjöd han på förfest, där kanske lite väl kända ansikten dök upp, haha hur stor va chansen lixom ? haha just my luck, inte ett dugg förvånad att just jag hamnar i dom där jätte mysiga stämningsfyllda situationerna, haha.
aja, bara du mår bra och är glá så är jag det, vänner är vi ju iaf, hoppas ja ? : ) de vill iaf jag, och du måste ju få se bullban irl! haha

alex va ju med igår mej ju, trevligt att träffa den nya chaffören ;) grattis girlie! sen va sandras klassis med också, alltid kul men nytt folk! vi hamna iaf på gammla bellas, nya milano (?), aja där va vi iaf och va lite små frysna och bara lite hungriga men vafaan tänkte vi, hur ofta äre valborg lixom? precis så vi slog å stort och sattsa på en kebabpizzasuper  i familje storlek, great tyckte vi! sen kom freddan och beställde en till pizza till sej, dock inte lika super stor, men ändå den böhovdes ju inte direkt haha gott vare ialla fall, sen åkte ja hem och sov och var kalrvaken i morse klockan 7, toppenkul

aja nu ska ja ut och gå en lång sväng häva i mej så mycket sol och luft som det går, eftersom restan av denna underbara dag, som verkigen alla vet ska bli skit fin, kommer spenderas i jobbandes i en blomsteraffär och senare i  en körskolebil, det är röd dag gott folk märks det eller ? näääj! ge mej röda dagar i massor och stockholms trip!

see ya fellows! / clarabella♥

såg föresten inte en enda brasa igår, om de jag såg från bilen inte gills :(


RSS 2.0