tjejj tjejjig och ändå murare?

va ju i stockholm igår, med emma och faster : ), iaf så vare ju sminkvisning, det var cecilia lidén som smikade, grym brud säger ja bara, precis en sån som ja var behov av att få lite inspiration av, en tjej som mixar tjejj tjejjigt med cross och stunt trick, inte för att ja tänkt sattsa på den kombinationen men murare är ju kanske inte heller de mest galmourösa jobb man man finna, men det finns alltså framgångsrika brudar som lyckats med en lysande kombination, av både glamour och grabbigt, eller va man nu ska kalla det. satt där iaf och fick mej en hel del nyttiga tips, haha fick en hel del begrepp förklarde och insåg va man ska ha vissa saker till, haha jag är inte direkt en stjärna näre kommer till smink, men nu ni, nu har ja fått lite tips, kul vare iaf, och hon hade ju iaf skills före dära, jamenar annars vinner man ju knappast 7 sm guld i just sminkning. så nu vet ja va ja ska göra, gå klart  skolan, åka till usa ett tag, sen komma hem och flytta till stockholm eller göteborg, och där ska ja jobba och leva livet i en kombination som passar mej alldeles ypperligt !

och nu är ja klar med kaklingen i badrummet ! ! ! gött gött gött! fogat en vägg och det är skit kul, på torsdag ska vi ut på apu tror ja, hoppas verkligen de blir bra, skapligt nervöst !

kvällen blir varen blir : ) jossie är på väg hit iaf, änterligen får man återse den pinglan, verkar även som mina andra stjärnor kan leta sej hit, hoppas mamma är på min lilla filmidåé nu bara, hon vet inte riktigt att vi har paxat tvn och soffan hela kvällen , men de ska nog gå bra : ) ta och pallra er hit nu vettja !

ciaobella !♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0