solen i ögonen & vita backar

vart i romme al day long, med linus (linnea) & hanna :) inte helt fel de heller , tvärt om helt underbart! snön & vädret kunne inte vart bättre, kasnke lite kallt men skit samma : )
måste bara lära mej att inte att de är som kromiz säger, det gör bara ont, det är inte värre än det. men de är ju så läskit, fan ja vill inte va så feg! ramla av railen , hm inge luft kvar där inte... ja måste nog lära mej att stå på fötterna oxå tills näst år ; D men ja ska iaf, om de inte är röd dag imon , åka til falun & försöka hitta ett par nya täckbrallor, skulle inte sitta helt fel : ) kanske en ny jacka med (a) , ibland m¨åste man ju få skämma bort sej själv helst näre är halva priset?:D

haha de är nått som ja verkligen blivit duktig på, slööösa pengar . attans osis, inte alls meningen ; ) haha

funderar på att ringa ett antal personer, amanda, så att ja kan få hem min telefon & smink , skulle va rätt smart.
pappa, så att ja kasnke skulle kunna få ur mej att jag verkligen behöver honom.. snacka föresten med hen lite idag, inget känslomässigt men ja fick ju höra hans röst iaf , ..
hm, nån kompis som man inte sett på ett tag? , hm pernilla & claesson, japp de ska ja med göra! ett måste : )
& så ringa vickan & fråga om hon vill med till romme elelr nybro nån dag : )
& sen har ju ja & nattsan planerat att vi ska hitta på nått nån dag : D & bergendal ska boxas med mej nån da :D
plus allt annat som ska hinnas med :D, nu ska lovet bli minnersvärt : )

sen måste ja ju hitta på nå bus med brudarna nån da :D

funderar på hur ja ska göra med tantfrillan, den har lixom växt ur formen, så nu är frågan om de blir löshåret eller permanentnig, tror ja satsar på löshåret & sen permanentar till somaren : )



``There ain't no mountain high enough

Ain't no valley low enough

Ain't no river wide enough

To keep me from getting to you´´


tänk att verkligen känna på de där viset, ojoj total rackarns lycka... om de är nått som ja inte kan se mej själv i så äre en sån där känsla, jag ör lixom inte nån spn person.. men ruttna ensam person... de är inte de att ja inte tror att ja inte kan hitta nån, de är mer de där att javerkligen ska kunna få fram sånna känslor, no way att de kommer funka.. vadå läskit,? de ä rju lixom som en enda jäkla smet, när man väl har satt fingret i det så kommer man inte ifrån de utan att vara helt kladdig & samtidigt ha käkat upp allt, visst de är gott, men efteråt mår man ändå åligt, de är bra medans de varar alltså när man inser att man smällt ii sej en hel smet mår man ju inte så bra..
man bara faller & ger med sej , ger så mkt av sej själv så att man i slutet kanske till & med förlorar sej själv

haha nu låter ja som en sur gallar ragata som intre fått nått på år, haha men alltså de hasnlar ju inte om de, de är de sär känslomässiga som är såå sjukt Läääääskigt!

& tänk om ja verkligen hittar nån, & så tycker alla att han är helt sjuk & borde dö elelr nått, va ska ja göra då da? tack och hej med dej eller ?

aja senare problem, för just för tillfället så finns de ingen som ja har lust att överösa med kärlek, eller?

jobb, jag vil ljobba, & när de väl ringde & ville ha hjälp i barnpassningen så kunde ja ju inte för att ja kanske ska sälja blommor på lördagar.. f'****n!!

pulka i romme nån dag ?, låter inte helt fel i mina öron, men om man får de va en annan fråga ; D om inte annat så märker vi väl det haha men ja hoppas verkligen att vi kan dra ihop ett rejält gäng & åka dit :D

men nu sk aja kika vidare på lite stuff här på datorn & sen kasnke ta & ringa några av alla de där viktiga samtalen : D

pusspuss, / CLARIS
♥ ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0