halloj !

nu har ja lyssnat på några helt underbar texter!!, kapten röd. har aldrig lyssnat på han innan, but i like it, texterna är underbara!

dagen va rätt skön, the putt, was sick.. så inget att oroa sig för alltså : ) skönt, skönt! faktiskt, nu har ja nog fått nog, tänker inte gå dä roch känna mej dum, känna mej dum bara för att du inte inser vad du gå rmiste om ; ) haha ne men seröst, varför ska ja haka upp mej på dej? okej söt & kul, men mer?? nerru lill pojken nu haru fått din chans & efter helgen så äre over, okej ?

"A Thousand Miles"

Making my way downtown
Walking fast
Faces pass
And I'm home bound

Staring blankly ahead
Just making my way
Making a way
Through the crowd

And I need you
And I miss you
And now I wonder....

If I could fall
Into the sky
Do you think time
Would pass me by
'Cause you know I'd walk
A thousand miles
If I could
Just see you
Tonight

It's always times like these
When I think of you
And I wonder
If you ever
Think of me

'Cause everything's so wrong
And I don't belong
Living in your
Precious memories

'Cause I need you
And I miss you
And now I wonder....

If I could fall
Into the sky
Do you think time
Would pass me by
'Cause you know I'd walk
A thousand miles
If I could
Just see you
Tonight

And I, I
Don't want to let you know
I, I
Drown in your memory
I, I
Don't want to let this go
I, I
Don't....


men de går inte att komma ifrån att dehade varit underbart att få ha dej, om bara för en liten stund.. men nu äre slut med det, inga mer sånna tankar, på om ja hade gjort ditt eller datt & inga funderingar på vad som kunnat händ då ... uppfattat ?

dagen börja med bejigt engelsa förhör, aah besviken på mej själv till 3 000! vi har ju typ aldrig läxor, & när vi väl får det, då orkar ja inte plugga! aaah blir galev på mej själv, måste ta tag i de där.. & det är defenitivt en av dom där grejjerna som ja inte ska ta med en klackspark! men de värsta är ju att ja för de mästa klarar mej endå, utan att plugga.. saken är den att då blirre ett g-vg & om ja pluggar blirre vg-mvg.. & det mina vänner har en väldigt stor betydelse för mej .. eller de är iaf vad jag vill & tvingar mej själv att tro, & om de sä är tvångstankar så tänker ja inte sluta med dom för dom kan väl inte skada ,inte nu ?

& idrotten, basket, idag var kul, dryg, svettig & luktade gubbsvett (pga otvättade, svettiga sånna där tröjjor som man delar in lag med) ! svettigare än på länge, haha

hm, mina vänner, eller ska ja säga mina vänner som ja typ tappat kontakten med (?) :S ah, som iaf, det är jobbigt, trodde verkligen vi hade allt & alltid skulle va vänner, men nu , ja bara saknar er.. men orkar inte ta tag i det på nått vis, vet ej varför, kasnke rädd för hur vi har förändrats & för att få det svar som jag inte vill ha, att vi inte passar ihop längre & kanske inte ens gillar varandra!! men någon dag så ska jag ta tjuren vid hornen, ringa, & verkligen verkligen, ta reda på hur ni har det nu för tiden.. det min vänner är ett löfte från min sida!!

just nu blev allt helt plötsligt bara segt, vet inte riktigt vad ja tänker på.. men de känns om om ja funderar på hur ja ska ta mej ur allt, ur skiten som ja själv skapat.. okej, de låter värre an vad det är, men ja gillart inte! så nu ska ja åka inte och boxas lite med sandriash : ) & förhoppningsvis bränna lite extra överbliven kalorimix ; ) skadar ju inte direkt, kan de kasnke hjälpa i min jakt på drömpojken ? neee, för då är han inte drömpojken! i drömmen gillar han mej ävern om ja väger 3 grr så mkt som ja gör nu, så det så..! aja, men de kanske hjälper i jakten på den nästan perfekta killen & de perfekta byxorna iaf ; ) haha

lina, lyssna på låten trasig, med ``kapten röd´´, & lyssna, det är ett måste : )

får se om ja kommer på nått annat innan ja ska sova, annars var de väl allt som ja har tänkt på idag : )

imorgon far jag till norrköping men mani, mormor & moster på begravning(r.i.p), men skulle helst vilja gå i skolan & umogås med flickorna, men man måste ju ställa upp för nära & kära ibland också! mormor jag gillar dej !

ciao & puss på er/ claris♥

p.s
du behöver inte leta, det finns inge fel

Kommentarer
Postat av: Felicia

Hoppas du får en mysig torsdagskväll :)

2008-01-17 @ 18:01:00
URL: http://AIC.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0