lite av varje,

festivalen va toppen, bäst va ju håkan, den andra bästaste grejjen va att ja träffa simon nrrsveden på campingen och snakca med han, tackvare emelie, thanks!  han skulle iaf spela ta de lugnt med mej låten på hultsfred och puttte i parken, gött gött gött! blir visserligen inge hultsfred men putte blir de ju och då ska ja st där som klistrad. snygg e han ju med, så om inte annat så kan man ju kolla bare för de. men han han åter ju inte helt fel heller ;) plus att ja hängt hela helgen me mina brudar, gött!

imon ska ja och patrik åka till rättvik, kul att lämna falun för en kvart, vart på lugnet idag, sunkigaste platsen ever! sen va vi en sväng på thailändska ambasaden med, jag vill va gammal och rik! eller ung och rik.

vad ska man behöva offra ? måste man offra ? måste man verkligen leva varandras liv ? i don't wanna belive it. ååååh, jobbit aldrig någonsin kännt mej så ensam i världen som idag, bajsfeeling. har en str fet ångestklump i halsen, vill bara spy-upp-den. men de går inte, ångest. de här är ju sommaren som skulle bli fylld med bus och galenskap, vad gör jag ? jo börjar klockan 7 varje morgon, vilket leder till att clara inte orkar så mycke mer, vilet leder til att ja fpr panik på mej själv. ja vet att ja klagar på allt och lite till för tillfället men åååh mörker. funderar på att gå ifrån mej själv och bli kvävd, bli en toffel och slippa va ensam, man kan tydligen inte va både och. och de suger ju men hey thats life antingen eller, svart på vitt, typ. eeeech de e bajs. nu ska ja säppa den föbannade smultronglassen och fukusera på någe bättre, typ usa ?
oh yes ringde dom idag, nu ska ja bara betala, sen blire möte! just nu så galet pepp på att få lämna de hära stället. ååh possitiva claris är i farten men ja orkar inte hålla tillbaka det för tillfället, lite för mycke lite för snabbt.

nej nu ska ja sova, natti folks / Clarabella♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0