alltså,

känns som om man borde vara mer seriös, skirva mer seriös betee sej mer seriöst, men jag vill inte, man ska väl va sej själv inte sant? men behöver ju inte överdriva men ändå, känns som om allt gått & blivit seriöst, hallå var tog de skrattande fjortisarda vägen? nobody knows, eller iof dom finns nog, men nu ärom typ 10 ist för 14, okej de där va inte riktigt de ja hade tänkt få ur mej men aja, de är ju sant.. saken är ju den att ja vägar / vill inte verka va nån seriös tråkboll, okej seriös behöver inte betyda tråkig men aja ni fattar. jag är mer affro typen, me ett stort hubbabubba i munnen,  lite rosa ögonskugga & ett par färgglada rullskridskor på fötterna, do you get it?

wannabee clara & linnea har vart i romme idag, haha, men ja menar de är snyggt, vi har kul & vi lär oss, så snart äre real deal ! för de gick ju riktigt nice, förutom att aj rpka lända på mitt kontokort, haha de gör ju iaf att ja handlar mindre, inget ont som inte har nå gott med sej ;) haha men linnea börjar bli skitduktig, ja menar, hallå hon har åkt 10 gånger! hej naturbegåvning! :D

förövrigt så kännde ja för att bli lite girlie idag, kolla linneas mobil, iphone, inte helt fel, men den går troligen inte sp bra ihop med mursad ( :/ ). s ja fick en liten längtan efter en samlinje & fina kläder, hela händer & inget dam i håret!
but no way att ja byter!

nu ska ja gå & fixa lite julstämmning, städa rummet, fixa granen, kötbullar & slå in de sista paketen :) mysipysi!

ciao / Claris♥

over and out?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0