fredanatt,

sitting here al by my self, & de är freda natt, grabben drog precis ut i nån stuga för att supa skallen av sej, bra att han berättar att han drog dit för att han inte ville göra bort sej inför en massa folk, smart! jag vill också dricka & ha fun!

har inte alls vart på humör ikväll, sorry girls, men ärså trött att ja antagligen borde stänga av datorn & kila raka vägen i säng! men icke sa nicke för de har ja inge lust me..

aja kvällen bjöd på idol & en liten promenix me fågelskådarna (sandra&jennie). plus i kanten för dippen med morötter! goddie!

murningen den här veckan har vart ett skämt, HAHA, ja & freddeboy har knappt murat nå alls, mest fjollat runt & softat. men ida lyckades vi iaf få klar gavel väggen, vi har dock lyckats få till en rejäl svacka på den, men ja menar hallå? bättre att göra felen i skolan än ute på apun?, som håken säger : ) & de är ju helt sant,

killarna alltså , ursäkta om ja tjatar, men mina byggboys är som en drog! haha, knas men typ sant! vet inte vad ja skulle ta mej til om ja skulle vakna upp en morgon & nån sa att ja aldrig mer skulle få träffa dom ! gillar er, hur knas ni än är !

morgondagen kommer bjuda på de mesta, har redan hunnit krångla till det, ja fatta ju inte att vi tydligen skulle festa imon, & ja som sa till grabben att ja skulle dit imon, aja vi får se hure blir.. ja ska iaf SOVA, plugga, fixa lite & hjälpa amanda att tapetsera : )

helt knas, både igår & idag har vi gått förbi olycksplatsen, det är som en drömm ( en väldigt hemsk sådan ), de känns så overkligt att de nu gått två månader & två dagar, för två månadrer & två dagar sedan levde hon, helt sjukt. varför kunde de inte bara få vara så ett tag till, varför vare tvunget att hända? galenskaper! lilla gumman, & alla som nu lever i saknad, försöker tänka på er, men de är så svårt att förstå, vet inte riktigt hur man ska hantera allt som hänt.. vila i frid ! <3


känner för att göra lite dramatiska saker;
peirca mej, 3 hål i öronen & tutten,
tattuera hjärtan på foten,
få koll på min ekonomi,
hälsa på pappsen,
klippa lugg ( okej inte så dramatiskt, men de måste göras!),
köpa fetaste vinterjackan,
SKAFFA MEJ ETT LIV!

de sista skulle nog va de mest dramatiska tror jag, kolla bara på mej, sitter vid datorna & bloggar en frdagkväll, iförd mjukiskläder fårn tå till topp! illa

btw, brittan, britney spears är på tillbakagång, i like her, you go girl!

aja sleep well fuckers, nu ska ja göra lite sittups & sen krypa i säng / Claris♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0